• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Hep söyledim yine söylüyorum,
asıl sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
Muhtemelen sizinle yaşadığı romantik ilişki adamın da psikolojisini bozdu.
Kısacası ikiniz de psikoterapi,
hatta çift terapisi almalısınız.
DÜN gittim psikoloğa o da gidecekti biranda olanlar oldu

Bak güzel kızım gerçekten sonunuz hiç hayırlı görünmüyor? Düğüne 1 ay varken ayrılmak evlendikten sonra boşanmaktan daha iyi değil mi?
Baksana daha şimdiden birbirinize olan saygıyı kaybetmişsiniz. Adam sana tekmeyi basacakmış. Şimdi sen bu adamımı seviyorsun gerçekten ?

Benim bildiğim seven erkek sevdiğinin gönlü kırılmasın diye böyle şeyler söylemez. Tamam bütçesi herşeye yetmeyebilir ama zaten sen de çok zorlamamışsın.

Daha evlenmeden bu tarz muhabbetleri yaşıyorsan emin ol evlendikten sonra 5 mislini yaşayacaksın. buna hazır mısın? Sakın evlendikten sonra her şey düzelir diye düşünme çünkü öyle olmuyor.

Bir de düğünde gelin ya da damadın altınlarını alırım diyen bir aile ne kadar iyi bir aile olabilir. Böyle insanlardan uzak durun hayatınızı karartmayın.
Şimdi sen ya düğün hazırlıkları tamam, herkes biliyor diye iptal etmeye cesaret edemiyorsun. Peki bu evlilik yürümediğinde boşandığında daha iyi mi olacak.

Tabi senin kararın ama şu yazdıkların malesef bu adamla mutlu olamayacağının kanıtı..
yok zaten yarın gelecek eşyaları da iptal etmiş

Yaa her şeyi geçtim annen sana he demiş ama istemiyor evlenmeni. Neden ısrar ediyorsun? Bir kere kız annelerinin hoşuna gitmeyen erkek damat adayı bile olmamalı. Dinlesene anneni. Razı değil kadın. O razı olmadan da zor mutlu olursun.

Bi yerde okumuştum, insanın başına ne gelirse kendisini prenses sanmasından dolayı gelirmiş.. sakince inin yavaş yavaş. Böyle şeyleri de nişanlınızla yanlızken halledin bence
DEDİM YA O GETİRDİ YANINDA NEYSE BİTTİ ARTIK ZATEN EŞYALARI DA İPTAL ETMİŞ

Yaa her şeyi geçtim annen sana he demiş ama istemiyor evlenmeni. Neden ısrar ediyorsun? Bir kere kız annelerinin hoşuna gitmeyen erkek damat adayı bile olmamalı. Dinlesene anneni. Razı değil kadın. O razı olmadan da zor mutlu olursun.
ZATEN ANNEM İLK SEVGİLİYKEN İSTEMİYORDU Kİ DİNLEMEDİM ANNEMİİ

500 liralik gecelik mi?? Nasil bir seks hayati vaadediyor o kadar paraya verilen gecelik ya?
Deger mi sanki? Loya'da ne seksi gecelikler 50 lira 60 lira...
El insaf
500 liraya takım satılıyor gelin takımı diye. Muhtemelen bakmadığınız için tuhaf geliyor içinde şortu takım kısa gecelik uzun gecelik pijama takımı sabahlık birde sorulu pijama takımı var 6li çeyiz seti gelin seti vs diye satılıyor piyasası düzgün olanlar 500den başlıyor 800e çıkıyor. Loyada gidip sorarsanız görürsünüz

Ama sürdüremiyorlar işte :)

Ben anladım sizi. Güzel bir gelenek ama beceremiyoruz biz toplum olarak.
Ya ben nişanlımın bütçesini bilip onun dahilinde aldıktan sonra bence güzel bi gelenek. Ki bizde damada ve ailesine de bohça yapılır hediyelik alınır konulur. Benim bütçem vakko gömleğe yetiyorsa vakko alirim altınyıldız gömleğe yetiyorsa altınyıldız alirim.

500 liraya takım satılıyor gelin takımı diye. Muhtemelen bakmadığınız için tuhaf geliyor içinde şortu takım kısa gecelik uzun gecelik pijama takımı sabahlık birde sorulu pijama takımı var 6li çeyiz seti gelin seti vs diye satılıyor piyasası düzgün olanlar 500den başlıyor 800e çıkıyor. Loyada gidip sorarsanız görürsünüz
Ben 2 sene önce evlendim. 600 liralık gelin seti uygun bir gelin setidir. Maalesef fiyatlar böyle

Ya ben nişanlımın bütçesini bilip onun dahilinde aldıktan sonra bence güzel bi gelenek. Ki bizde damada ve ailesine de bohça yapılır hediyelik alınır konulur. Benim bütçem vakko gömleğe yetiyorsa vakko alirim altınyıldız gömleğe yetiyorsa altınyıldız alirim.
Ben bohça yapmadım. Kv de yapmadı. Haberim bile yoktu öyle adetlerden. Annem de sevmez.

becerebilen bilen yapsın tabi. Ama gördüğüm kadariyla çoğunluk beceremiyor.

Back