Kafamı nereye vursamm ?

DÜN gittim psikoloğa o da gidecekti biranda olanlar oldu

yok zaten yarın gelecek eşyaları da iptal etmiş

Yaa her şeyi geçtim annen sana he demiş ama istemiyor evlenmeni. Neden ısrar ediyorsun? Bir kere kız annelerinin hoşuna gitmeyen erkek damat adayı bile olmamalı. Dinlesene anneni. Razı değil kadın. O razı olmadan da zor mutlu olursun.

Bi yerde okumuştum, insanın başına ne gelirse kendisini prenses sanmasından dolayı gelirmiş.. sakince inin yavaş yavaş. Böyle şeyleri de nişanlınızla yanlızken halledin bence
DEDİM YA O GETİRDİ YANINDA NEYSE BİTTİ ARTIK ZATEN EŞYALARI DA İPTAL ETMİŞ

ZATEN ANNEM İLK SEVGİLİYKEN İSTEMİYORDU Kİ DİNLEMEDİM ANNEMİİ

500 liralik gecelik mi?? Nasil bir seks hayati vaadediyor o kadar paraya verilen gecelik ya?
Deger mi sanki? Loya'da ne seksi gecelikler 50 lira 60 lira...
El insaf
500 liraya takım satılıyor gelin takımı diye. Muhtemelen bakmadığınız için tuhaf geliyor içinde şortu takım kısa gecelik uzun gecelik pijama takımı sabahlık birde sorulu pijama takımı var 6li çeyiz seti gelin seti vs diye satılıyor piyasası düzgün olanlar 500den başlıyor 800e çıkıyor. Loyada gidip sorarsanız görürsünüz

Ama sürdüremiyorlar işte :)

Ben anladım sizi. Güzel bir gelenek ama beceremiyoruz biz toplum olarak.
Ya ben nişanlımın bütçesini bilip onun dahilinde aldıktan sonra bence güzel bi gelenek. Ki bizde damada ve ailesine de bohça yapılır hediyelik alınır konulur. Benim bütçem vakko gömleğe yetiyorsa vakko alirim altınyıldız gömleğe yetiyorsa altınyıldız alirim.

Ne sevmesi ya Allah aşkına böyle saygısız biriyle ömür geçermi iyi düşünün hazırsa hazır herşey geleceğinizden önemli mi.

Ben 2 sene önce evlendim. 600 liralık gelin seti uygun bir gelin setidir. Maalesef fiyatlar böyle

Ben bohça yapmadım. Kv de yapmadı. Haberim bile yoktu öyle adetlerden. Annem de sevmez.

becerebilen bilen yapsın tabi. Ama gördüğüm kadariyla çoğunluk beceremiyor.

Aileler nerede yaaa!! Bu kadar kolay mi? Aramadilar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…