• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Hala bohça yapanlar var mı ayol?
Hani kırsalda vardır da bu siteyi takip edenler bari gözünü açıyordur, akıllı davranır diyordum da maalesef yanılmışım.
Neyse...
Belli ki anlaşamıyorsunuz,adam da saygısız,ayrılın bence.
Var malesef. Benim annem ille de bohça yoksa sana hakkımı helal etmem diyenlerden. Ben de arayı bulmaya çalışan zavallı.
Bohça saçma da adamın tavrı da çok terbiyesiz

Sen ona tekmeyi bas. Üslup cok cok yanlış. Ama bohça vs onlar da bir o kadar yanlış bence. Hoş benim anam da tutturuyor

hepmı boyleydı nısanlılık surecinde nekadar sure nişsanlı kaldınız sana atma demek ısterım belı evlenınce duzelır belkı uvey annesı doldumustur kımsenın yuvası dagılsın taraftarı degılım azda kalmıs dugune :(
yok böyle değildi sorun da buu

Eviniz eksiksiz tastamam bitsin mi diyo inanamıyorum bir erkek olarak seni istemiyorsa taviz verme bırak onu şimdiden ne olduğu belli evlendiginizde burnundan getirir sorumsuz insan yaaa... Yazık etme kendine

Eviniz eksiksiz tastamam bitsin mi diyo inanamıyorum bir erkek olarak seni istemiyorsa taviz verme bırak onu şimdiden ne olduğu belli evlendiginizde burnundan getirir sorumsuz insan yaaa... Yazık etme kendine
yok zaten ayrılmayalım demedim tamam dedim

daha 2 gün önce konuştuk iyi olmak için sakin kalmak için psikoloğa git dedim tamam giderim tabi dedi
Hep söyledim yine söylüyorum,
asıl sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
Muhtemelen sizinle yaşadığı romantik ilişki adamın da psikolojisini bozdu.
Kısacası ikiniz de psikoterapi,
hatta çift terapisi almalısınız.

Bence annenizi daha fazla dahil etmeyin. Ister kussun ister darilsin. Sirf aileler yuzunden ne evlilikler bitiyor.
Nasil yapayim anne işte. Tek kızım bunu kullabiyor. Anliyorum zor ev tek kaldi ama saplantılı. Kimseyle arkadaslik kurmaya calismiyor beni istiyor o sakarya da ben kocaelinde her hafta gelmemi istiyor. Esim gelsin istemiyor oda tek birakmiyor.

Zaten kavga nedenlerimiz hep annem ve cazlari. İnsan hayırlı damat ister dua eder, buda buldu bunuyor. Hayati hep acı, hic mutlu olmak istemiyor..

Hep söyledim yine söylüyorum,
asıl sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
Muhtemelen sizinle yaşadığı romantik ilişki adamın da psikolojisini bozdu.
Kısacası ikiniz de psikoterapi,
hatta çift terapisi almalısınız.
Ya merak ettim simdi eski basliklari da bulamiyorum🤗

Erişim yasagi var profile
4-5 sayfa geride eski konularından birini ve bazı mesajlarını bulup alıntılayan arkadaşlar olmuş.
Onlara göz atarsanız durumu anlarsınız zaten.
İyi kız,hoş kız prenses ama sağlıklı düşünemiyor,psikolojik yardıma ihtiyacı var.

düğün alışverişi 600 lira olur mu sadece bi gecelik takımı 500lira şuan. çok terbiyesizlik etmiş
500 liralik gecelik mi?? Nasil bir seks hayati vaadediyor o kadar paraya verilen gecelik ya?
Deger mi sanki? Loya'da ne seksi gecelikler 50 lira 60 lira...
El insaf

Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl

Bak güzel kızım gerçekten sonunuz hiç hayırlı görünmüyor? Düğüne 1 ay varken ayrılmak evlendikten sonra boşanmaktan daha iyi değil mi?
Baksana daha şimdiden birbirinize olan saygıyı kaybetmişsiniz. Adam sana tekmeyi basacakmış. Şimdi sen bu adamımı seviyorsun gerçekten ?

Benim bildiğim seven erkek sevdiğinin gönlü kırılmasın diye böyle şeyler söylemez. Tamam bütçesi herşeye yetmeyebilir ama zaten sen de çok zorlamamışsın.

Daha evlenmeden bu tarz muhabbetleri yaşıyorsan emin ol evlendikten sonra 5 mislini yaşayacaksın. buna hazır mısın? Sakın evlendikten sonra her şey düzelir diye düşünme çünkü öyle olmuyor.

Bir de düğünde gelin ya da damadın altınlarını alırım diyen bir aile ne kadar iyi bir aile olabilir. Böyle insanlardan uzak durun hayatınızı karartmayın.
Şimdi sen ya düğün hazırlıkları tamam, herkes biliyor diye iptal etmeye cesaret edemiyorsun. Peki bu evlilik yürümediğinde boşandığında daha iyi mi olacak.

Tabi senin kararın ama şu yazdıkların malesef bu adamla mutlu olamayacağının kanıtı..

ahhhh bi bilsemmm
Gerçekten mi, bilmiyor musunuz?
Adamı siz delirttiniz. Ellibin kere bir sürü farklı kadın söyledi size. Bu adam patlayacak diye, bir yerden sonra çekmeyecek artık diye. Ben evlendikten sonra değişip acısını çıkarır diyordum, adam o kadar bile bekleyememiş.

Yaptığı çok büyük saygısızlık evet, çok da ayıp etmiş ama durduk yere bu noktaya gelmedi adam. Sabrını, tahammülünü, sevgisini saygısını her şeyini kaprislerinizle siz bitirdiniz.

yook bu sefer bitti eşyaları getirme diye arıcakmış mobilyacıları
Ay hadi bakalım, karşılıklı birbirinizi kurtarırsınız.

Yani iki kuruşluk şey alıcam diye onca lafı yemenize değdi mi niye tenezzül ediyosunuz kendiniz alamıyo musunuz makyaj malzemesi.Para harcamak istemeyen erkeğin de nişan alışverişine götürmesinin anlamı ne kendisine sordunuz mu.Çıkarken ne alınacağını düşünüyodu ki böyle triplere girdi.Aranızda baştan konuşsaydınız böyle olmazdı dicem de en azından gerçek yüzünü görmüşsünüz bu da şanstır, hala yol yakınken dönebilmeniz için.

Back