Kafam çok karişik lutfen bana bir akil verin 🙏🙏🙏🙏

Hadi eşiniz kötü niyetli diyelim.
Ama bir kadın arkadaş bile olsa sürekli grup dışında özelden yazması bir kadın olarak rahatsız etmesi lazım.
Onu da geçiyorum. Bu kadının eşi ne durumda?
Bu kadar içli dışlı olmasını bir erkek öncelikle sorun yaratır size gelene kadar.

O çok farkli birisi. Arkadaşimi bastiramiyo o konularda guvendiğinden mi benim gibi dikkatini çekmedimi daha bilmiyorum . Adam biraz geniş yani anliyacağiniz

Insallah olmaz oyle bişey kaldiramm. Telefonuna goruşme kaydedici indirmeyi duşunuyorum daha ne anlarim artik olanlari
Eğer eşiniz anlamayacak ve bunu yapabilecekseniz ben olsam yapardım. Bu şüphe ile yaşanmaz.
Diyelim ki hisleriniz doğru çıktı ve yanlış şeyler döndüğünü gördünüz. Boşanacak mısınız?
Eğer hayır sa hiç kurcalayıp kendinizi de üzmeyin.

Onlarda habire kavga ediyolar adam biraz dengesiz. Arkadaşim bizi kav
Eğer eşiniz anlamayacak ve bunu yapabilecekseniz ben olsam yapardım. Bu şüphe ile yaşanmaz.
Diyelim ki hisleriniz doğru çıktı ve yanlış şeyler döndüğünü gördünüz. Boşanacak mısınız?
Eğer hayır sa hiç kurcalayıp kendinizi de üzmeyin.

Tabiki boşanirim boyle bişeyi nasil kabul edebilirim . Daha once başka konularida vardi onlari sineye çektim ama bu kabul edebileceğim bisey değil

Valla dün geceden beri aklımdan çıkmadı bu konu eşime anlattım.Aynen söyle dedi var bu işte bir i.nelik🙄😑

Aralarinda ya birsey var ya a yakinda olur. Sizin dedikodunuzu yapiyorlardir muhtemelen resti cekin esinize kadina da deyin hatta. Esiniz yine sizi dinlemezse sizi sevmiyor deger vermiyor demektir salın gitsin bosayin

Zaten yapmışsın ve kabul görmemiş.
Kocan fesatsin demiş ve gecistirmis.
Yani ne dersen de adam bildiğini okuyacak bence.
Ha çok rahatsız oluyorsan bir kez de kadına söyle.
Bu kadar basit.
Ayrıca kocanin seni arkadaşınla kıyaslaması pek doğru değil.
Yani adam yerini yönünü bulmuş ve sen bu konuda bir şey yapamazsın.
Her yere çift halinde gitmek zaten saçma.
Kocan sanki kaçıyor senden.Yalniz kalmaktan.
Alacaksın karşına konusacaksin.Oldu oldu,olmadı bir karar vereceksin.
Şüpheyle yaşamak tüketir insanı 🤷

Inanmazsin ama nerdeyse haftanin 4-5gunu onlardayiz. Çok guzel vakit geçiriyoruz dordumuz ama artik dediğim gibi çiftler başbaşa biryerle godemiyolar. Çagiriyolar bizi gitmesek bize çok kiziyolar kıriliyolar. Durum çok garip. Oda eşiyle anlaşamiyo guzel vakit geçiremiyo.
Son cümleniz herşeyin özeti !!!

Merhaba hâliniz çok yıpratıcı. Çözüm eşinizle arkadaşınız arasına mesafe koymak olamaz. Çünkü bu sefer görünürde mesafeli olur hariçten görüşürler. Çözüm, aralarındaki ilişkiyi tamamen kesmek ve eşinizin bu konuda gönüllü olması. Sadece siz istiyorsunuz diye iletişimi kesti diyelim ama gönlünden geçmiyor. O zaman yine gizli işler karışabilir. Eşinizin sizi sevdiğine emin olun.

Bence sıkıntılı durum hiç normal değil ne eşiniz ne arkadaşınız doğru yapmıyor ne demek mesajlaşma ve konuşmalar samimiyetlik falan ne münasebet her zaman bir sınır olması lazım. Ve eşiniz olucak kişi size neden arkadaşın gibi değilsin demiş çok kırıcı ya çok üzüldüm adınıza :KK43:

Ben aralarında bir şey olacakmış/olmak üzereymiş gibi değil, kesinlikle bir şey var gibi düşünüyorum, o arkadaşım dediğiniz kadına da asla güvenmeyin. Çünkü anlattığınız kadarıyla eşinizin davranışlarını çok iyi tanıyorum ve bizzat şahit oldum ailemde.

Çok çok net bir tavır sergilemeniz ve dik durmanız gerekir. Asla kendinizden ödün vermeyin, bu buluşmaları kabul ederek eşinize ve o kadına çanak tutmayın. Bugün itibariyle o aile ile iletişimi kesin ve eşinize ne kadar ciddi olduğunuzu gösterin.

Ve yine söylüyorum aralarında kesinlikle bir şey var.

Ben aldatma olduğunu düşünmüyorum. Eşiniz sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor, sizinle eğlenemiyor ve toplu buluşma ayarlıyor sürekli. Eminim başbaşa olduğunuzda konuşacak bir şey bulamıyorsunuzdur. Tamamen sevgi eksikliği gibi geldi bana.

X