kafa nereye biz orayaa :1:

bende anne olmayı çok istiyorum ama tam bir uyku delisiyim bıraksan rahat 10 saat uyuyorum ne olacak halim evlenip anne olunca bilmiyorum :)
cnm merketme.evlenince.isler degisiyor bende.cok uykucuyumdur ama dengeliyo insan.alisinca..
burcu sen kaç yaşındasın evli bekar yazdınmı bılmıyorum ama :26:

yazmadm tatlm evlym ben.ayni yastayiz seninle.tek fark.benm.cocugum yok

cnm merketme.evlenince.isler degisiyor bende.cok uykucuyumdur ama dengeliyo insan.alisinca..

yazmadm tatlm evlym ben.ayni yastayiz seninle.tek fark.benm.cocugum yok

bende çok uykucuyum sabaharı çok erken uyanıyo oğlum onu alıp tv odasına geçiyorum doyuruyorum altını temızlıyorumbırakıyorum oynasın dıye kendım uzanıyorum gözlerimi kapattığım gibi ağlamaya başlıyo yıne açmazsam parmklarını gözüme sokuyoo

benden sıze tavsıye bolbol uyuyun

önceden bebeklerde başkaymış ya :) şimdikiler enerjik, uyumak yok sürekli bir hareket.
annem anlatıyor ben karnımı doyurduğum gibi uyurmuşum, gerçi şimdi de karnım doyunca hemen mayışırım, tembellik böyle bir şey olsa gerek :))
öyle bebekler yok artık, çevremde nereye baksam spider man çocuklar, tvnin önüne koyulan sehpalar, kilitler, her yer yastık :))

yine yeğenimden örnek vereyim, her gece ki kez uyanıyor, geçen de uyanmış ses çıkarmamış kendi kendine ters dönmüş öyle ağlamaya başlamış. ablam can havliyle alıp çevirmiş :) yaramaz bebek rahat durmak yok!

senin sipada tamm cakalmis benm.yigenmmde oleydi
ama cocuk isteyenler bu goze patmaklara fln bile razi ole dusununce..Allah isteyen herkese versin..sen kac yillk evlisn katiee?bu arada adn ne yahu

cnm sen nerdensn?kac yasndasn?adin ne bide

izmirdeyim ismim de burcu :) adaş çıktık seninle :)

yeğenın daha ufak herhalde
senin sipada tamm cakalmis benm.yigenmmde oleydi
ama cocuk isteyenler bu goze patmaklara fln bile razi ole dusununce..Allah isteyen herkese versin..sen kac yillk evlisn katiee?bu arada adn ne yahu

amin ..1o yıllık evliyim adım katiee aslen ingilizim içinden

aa ne guzel ozmn bak bende guneydeym antalyada yakinzda izmir neresndesn?

bucadayım öğrenci olduğum için bu tarafta kalıyorum canım antalyaya da gitmişliğim var 5-6 kez çok güzel bir yer ışık yolu vardı galiba merkezde bayıldım oraya :) bir de kale içine hayran kalmıştım, manzara süper ama hediyelikler uçmuş fiyatlarda iki kültablası alıp döndüm :)

amin ..1o yıllık evliyim adım katiee aslen ingilizim içinden [/QUOTE]

1yil mi 10yil mi anlamadm cnm yazdgndan ingilizsin annenmi.babanmi turk ozmn?

amin ..1o yıllık evliyim adım katiee aslen ingilizim içinden

1yil mi 10yil mi anlamadm cnm yazdgndan ingilizsin annenmi.babanmi turk ozmn?[/QUOTE]

10 yıllık evliyim elim kaymış

tanıdık çıkar dıye korkuyorumda ben bikaç tnıdığımda burda deşifre olmak istemıyorum

buca tam ogrenci mekani ztn cnm Allah kolaylik versn sana.aynen antalyamuz guzeldr.ama isik yolu dgl.isiklar orasikaleicimizinde manzarasi superdr askeriyeden bolbol izlerm hep aah ah..bitanedir..

1yil mi 10yil mi anlamadm cnm yazdgndan ingilizsin annenmi.babanmi turk ozmn?

10 yıllık evliyim elim kaymış

tanıdık çıkar dıye korkuyorumda ben bikaç tnıdığımda burda deşifre olmak istemıyorum[/QUOTE]

anladm cnm.ozmn cok ses etme

antalyayıda izmiride çok severım

kemere gelmiştim alanyaya da gıttım ıkıkere antalyayı görmüş oldum

izmirede tatıl amaçlı gıttım kuş adasına

trnın yaşanası ıkı şehri

Son düzenleme:

antalyanin ilcelerine gelmissin cnm.ama antalya merkeze gelmeden antalya gordum deme bence cunku boyle bi guzellik olamaz gelecegnde hbrm olsn sana nereleri gezmen gerekr soyliyim

yaşanası şehirler de izmirin alt yapısı o kadar kötü ki.. bucadan karşıyakaya gezmeye gdeyim dedim, önce otobüs sonra metro sonra yine otobüs.. 2 saat yolda geçti. deniz kenarı bir yere gitmek için buradan en az 40 dk otobüsle gidiliyor ki o da bazen ayakta gidiyoruz.
seçimlerde ne olur bilemem ama bu şehre yazık oluyor vallahi. antalya öyle değil ama, şehir hem düzenli hem de ulaşım problemi yok gibi gördüğüm kadarıyla. belediye güzel çalışmış :)

bursaya da gitmiştim ama pek sevemedim. alışveriş merkezlerine laf yok tabi :))) onun dışında biraz soğuk geldi. gerçi giden alışıyor çok seviyor , iskenderi geldi de aklıma... güzel şehir ya vazgeçtim :)))

antalyanin ilcelerine gelmissin cnm.ama antalya merkeze gelmeden antalya gordum deme bence cunku boyle bi guzellik olamaz gelecegnde hbrm olsn sana nereleri gezmen gerekr soyliyim
kendı aracımızla gıtmiştik cnm bır gunu antalyayı gezmeye ayrıdık tabı bır gunde çokta ayrıntılı gezemedık

içinden geçerken izmir çok güzel :) bursayı hiç sevmıyorum hiçte sevemedım aslen buralı değilim balkan göçmenıyım

aslında izmirde asıl sevdiğim özgür bı şehir olması daha avrupai

ayynen antalya guzrk calisiyo devamli
ve bursanin alsvers merkezleri dedgn gbi cok guzel.carsilari fln..iskenderi bideama bska bsyi yokgbi nyse sehr analzlerinide yaptk kizlar ben yavastan kacar iyi geceler

evet özgür olduğu doğru, kimsenin kimseye karıştığı yok :)
bir alsancağı bir şeye değişilmez... gelirseniz eğer konak alsancak arası kordonda yürüyüşü tavsiye ederim. canım ne zaman sıkılsa iyi gelir.
yazın bir de herkes çimlere yayılır, gitar çalanlar, öğrenciler özellikle yayılırlar :) güzel bir atmosfer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…