ay çok haklısın canım yaa
akşam akşam iki halime şükredeyim iki güzin ablalık yapayım diye bakıyorum arada
azıcık şaka yapayım dedim ban!
neyse en azından kimsenin tavuğuna kışt demedim kavgadan dövüşden gitmedim diye avundum ben de napim
kızlar brnm kafa topigime hosgeldiniz..sipalarinizi uyuttunuz oh rahatiz artikee nerdensiniz adinz nedir nesnz necisinizdir hatunlar
hoşbuldum cnm senı oyun bölümünden tanıyorum sende benı görmüşsündür mutlaka
geyık topiklerınde pek yer edınemedım bugune kadar kendıme burayıda bır denıyeyımbakalım
ben ev hanımıyım1 yaşında oğlum var 28 yaşındayım 2 yıldır
kizim uyuduuuu ben de yatayim.ii sohbetler sizee[/QU
sagol cam.sanada iyi uylular..
evt cnm nicknden animsadm..28yasindaym.2yildir derken yasini durdurdunmu ahahaha
vala geyk topklernde bende kendimi ait hissedemedm yabanci geldi hep..dedm acym btane belki benm gbi arkidisler vardr..ki varmsta
ewt yaşlanmak istemıyorum
hayırlı olsun cnm bolbol yorumcun olsun
merhaba kızlar bende geleyim dedim :)
katiee seni gördüğüme ayrı sevindim polemiğe girmeyiz inşallah bir daha fena korktum ben vallahi :)) fırsat olur umarım bu :)
bende 22 yaşındayım kızlar çocuk uyutmaktan bahsetmiş arkadaşlar, biraz önce ablamla konuştum illallah gelmiş bebeği gezinmeden uyumuyor, kol kası yaptı sayesinde, allah sabır versin tüm annelere :)
ucmus mu yaa :/ yorumunu farkedemedm ben onun.kirilmamistr umarm :'(
merhaba kızlar bende geleyim dedim :)
katiee seni gördüğüme ayrı sevindim polemiğe girmeyiz inşallah bir daha fena korktum ben vallahi :)) fırsat olur umarım bu :)
bende 22 yaşındayım kızlar çocuk uyutmaktan bahsetmiş arkadaşlar, biraz önce ablamla konuştum illallah gelmiş bebeği gezinmeden uyumuyor, kol kası yaptı sayesinde, allah sabır versin tüm annelere :)
sanmam kırılmaz o çok tatlı bı ınsanya keşke reelde tanıma şansım olsaydı onu