kafa nereye biz orayaa :1:

çok güldürüyor ya :) aç kaldılar resmen, zenginlik de zor iş :)
edalar dolandırıcılık mı yaptı diye düşünüyorlar bir de :)

kiZ18bin ni.dimek.yeeaa
beni hep.bu zeynoya benzetyo esim tripleri mimikleri ayni o sana benziyo dyo bide hahaha sendede varmi.ole

İyidir canım takılıyım dedim başlığı görünce girdim süperim siz nasılsınız bugün bolca uyumuşum şimdi uyandım iyi mi artık kaçta yine uyurum bilmem :)

kiZ18bin ni.dimek.yeeaa
beni hep.bu zeynoya benzetyo esim tripleri mimikleri ayni o sana benziyo dyo bide hahaha sendede varmi.ole

benimki artık zorla gülmemeye çalışıyo izlerken :) bunu mu örnek alıyosun sen diyor sık sık :) daha çok bizdeki odun aynı odun ozanla :)
çok iyidir hoştur ama sıfır romantizm :)
dünya meseleleri tarih falan bahseder sabaha kadar, iş romantikliğe gelnce tın tın :)

İyidir canım takılıyım dedim başlığı görünce girdim süperim siz nasılsınız bugün bolca uyumuşum şimdi uyandım iyi mi artık kaçta yine uyurum bilmem :)

bende iyiyim tekrar merhabalar :)
bir uykucu daha :)

Bazen oluyor ne olacak halimiz bilmem :) ay çok güldüm sizde dünya meselelerini konusun en azından sana zaman ayırıyor :d

valla iyi yaptn cnm artk buranin mudavimleri arasnda gormek isteriz seni valla uykundan anladgm kdryla bekarsb cnm

hadi ya e benm durumum yne iyiyms tatlm ya beden.cok daha romantktir benmki hatta bazen ender zamanlarda bayar beni bu durum islak odun yani benmki hahaha
ya benm arkdaalrm flnda diziden onceki hallerimi bildgi icn seni taklt ediyo bu zeyno ses ciyaklamalarina kdr dyolar kiziyorum hahaha

Bazen oluyor ne olacak halimiz bilmem :) ay çok güldüm sizde dünya meselelerini konusun en azından sana zaman ayırıyor :d

evet geçen türkiyeye göç ve o sırada orada bulunan ırklar hakkında konuşuyorduk bayılarak mı uyudum hatırlamıyorum :))
saatlerce sürebiliyor. adamı dürtüyorum bak ne güzel çiçekler de var bahar da geldi, hiç yoktan papatya var değil mi diye.

bana alerji yapıyor çiçekler diyor :) yersen. ömür boyu çiçek almaktan yırtma çabaları :))

ama artık konuları endeksledim. uyumak istiyorsam açıyorum tarihi bir konu yada bir kişilik, hem kültürleniyorum hem ninni gibi oluyor :)

Ay yazdım gönderdim tam tel in şarjı bitti kapandı çok güldüm canım sende dünya meselesi dinle sana zaman ayırıyor en azından şaka bır yana fazlasıda sıkar tam film olmuşunuz

hatta geçen koltukta uyuyakalmışım. uyurken artık nasıl bir rüya gördüysem gülümsüyormuşum. uyandım bana trip atıyor. ne gördün de gülüyordun sen diye.
o gün bugündür aramızda sır olarak kaldı. neye güldüğümü bende bilmiyorum ama bıraktım düşünsün. çok romantikti ya çok hoşuma gitti dedim :))
içine kurt düştü :) bu vesileyle bir çiçek bir hediye almayı akıl eder herhalde de sır perdesi aralanır :)

zeynep de fena cırlıyo ama bazen :) çok tatlı bir karakter ben çok seviyorum, benzediğine sevin bence :))

zeynep de fena cırlıyo ama bazen :) çok tatlı bir karakter ben çok seviyorum, benzediğine sevin bence :))

bi gozlerimin rengi bide ses tonumiz benzemiyo yani duya duya izleye izleye anladm bende kabul ettm sonunda hic farkm.yok cok guluyorum kendime

cessair ben seni evli hatirliyodumnisanlisin henuz dimi?

evet nişanlıyım henüz :) inşallah bakalım nişan törenimiz bu yaz olacak, benim okul yüzünden şimdilik aile arasında yüzük taktık, sonraki yaz da düğün istiyoruz kısmetse :)

bi gozlerimin rengi bide ses tonumiz benzemiyo yani duya duya izleye izleye anladm bende kabul ettm sonunda hic farkm.yok cok guluyorum kendime

eğlenceli bir hayatınız vardır o zaman ne güzel :)
şimdi tatilden bahsediyorlar :) ben tatile gidince nedense yorulup dönüyorum her yeri göreyim, her yere gideyim hediyelik de alayım derken :))

pardon bide onun ciddiyetle yaptgi maddi konular benm geyigm oluyo tabiyanls anlaslmymahahahaha

eğlenceli bir hayatınız vardır o zaman ne güzel :)
şimdi tatilden bahsediyorlar :) ben tatile gidince nedense yorulup dönüyorum her yeri göreyim, her yere gideyim hediyelik de alayım derken :))

hmm dha nisanlancaksiniz yani..nyse..
valla aynen acaip eglenceliyiz.esimde oyledir.sagolsun.aman masallah
valla ben.tatile gttgmde ne esya ne orayi burayi gorym olmam hic.esimi takarm koluma gezerm ole.uzanrm kumlara.yerm icerm.onunla oldgm her an her yer tatil cennet ztn bana
kaldiki ant.yiz zati

antalyada olunca ne güzel ya ilçeleri zaten nefis merkez ayrı güzel, gezmekle bitmez :)) alanyayı pek sevmedim ben sadece. çok güzel de türk az :)

şu nişan törenini yazın atlatsak bir tatil istiyorum antalya yada bodrumda :) nişanlanmak da şöyle, isteme oldu nişan evde oldu ama okul var diye ben hazırlık yaza kalsın dedim, ailem de yazın daha iyi olur diye düşündü bakalım şu tören işinden sıyrıldığım gibi tatil istiyorum :))

anladm cnm.sonucta bi soz verilms yuzuk taklms.torene hacet yok nisnli saylrsnz yani canmcim ben simdi kacyorm kocim bekliyore yrn devam ederiz iyi gclr bak sendr yat uyu uykucu

anladm cnm.sonucta bi soz verilms yuzuk taklms.torene hacet yok nisnli saylrsnz yani canmcim ben simdi kacyorm kocim bekliyore yrn devam ederiz iyi gclr bak sendr yat uyu uykucu

aynen şu 1 erkek 1 kadını bekliyorum bitsin yatıcam canım yine görüşmek üzere iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…