çok güldürüyor ya :) aç kaldılar resmen, zenginlik de zor iş :)
edalar dolandırıcılık mı yaptı diye düşünüyorlar bir de :)
kiZ18bin ni.dimek.yeeaa
beni hep.bu zeynoya benzetyo esim tripleri mimikleri ayni o sana benziyo dyo bide hahahasendede varmi.ole
İyidir canım takılıyım dedim başlığı görünce girdim süperim siz nasılsınız bugün bolca uyumuşum şimdi uyandım iyi mi artık kaçta yine uyurum bilmem :)
valla iyi yaptn cnm artk buranin mudavimleri arasnda gormek isteriz seniİyidir canım takılıyım dedim başlığı görünce girdim süperim siz nasılsınız bugün bolca uyumuşum şimdi uyandım iyi mi artık kaçta yine uyurum bilmem :)
benimki artık zorla gülmemeye çalışıyo izlerken :) bunu mu örnek alıyosun sen diyor sık sık :) daha çok bizdeki odun aynı odun ozanla :)
çok iyidir hoştur ama sıfır romantizm :)
dünya meseleleri tarih falan bahseder sabaha kadar, iş romantikliğe gelnce tın tın :)
Bazen oluyor ne olacak halimiz bilmem :) ay çok güldüm sizde dünya meselelerini konusun en azından sana zaman ayırıyor :d
zeynep de fena cırlıyo ama bazen :) çok tatlı bir karakter ben çok seviyorum, benzediğine sevin bence :))
cessair ben seni evli hatirliyodumnisanlisin henuz dimi?
bi gozlerimin rengi bide ses tonumiz benzemiyo yani duya duya izleye izleye anladm bende kabul ettm sonunda hic farkm.yok cok guluyorum kendime
eğlenceli bir hayatınız vardır o zaman ne güzel :)
şimdi tatilden bahsediyorlar :) ben tatile gidince nedense yorulup dönüyorum her yeri göreyim, her yere gideyim hediyelik de alayım derken :))
hmm dha nisanlancaksiniz yani..nyse..
valla aynen acaip eglenceliyiz.esimde oyledir.sagolsun.aman masallah
valla ben.tatile gttgmde ne esya ne orayi burayi gorym olmam hic.esimi takarm koluma gezerm ole.uzanrm kumlara.yerm icerm.onunla oldgm her an her yer tatil cennet ztn bana
kaldiki ant.yiz zati
anladm cnm.sonucta bi soz verilms yuzuk taklms.torene hacet yok nisnli saylrsnz yanicanmcim ben simdi kacyorm kocim bekliyore yrn devam ederiz iyi gclr bak sendr yat uyu uykucu