ayynen antalya guzrk calisiyo devamli
ve bursanin alsvers merkezleri dedgn gbi cok guzel.carsilari fln..iskenderi bideama bska bsyi yokgbi nyse sehr analzlerinide yaptk kizlar ben yavastan kacar iyi geceler
ayynen antalya guzrk calisiyo devamli
ve bursanin alsvers merkezleri dedgn gbi cok guzel.carsilari fln..iskenderi bideama bska bsyi yokgbi nyse sehr analzlerinide yaptk kizlar ben yavastan kacar iyi geceler
iyi geceler bız cesairle göz kulak oluruz tabı bırbırımıza grmezsek
katiee yorumunu gorunce yazym dedm gitmedenbende gocmenim.bulgar [/QUO
memleketlim gel sarılayım
hay allah ya güldürdün :) vallahi bende geçen öyle giremezsiniz yazısını görünce bilmiyorum böyle engellenmeyi falan , dedim noluyor, ben üye oldum site mi çöktü :))
en son o evli adam konusuna yazmıştım bir de eyvah dedim davalık olacağım herhalde :)
hay allah ya güldürdün :) vallahi bende geçen öyle giremezsiniz yazısını görünce bilmiyorum böyle engellenmeyi falan , dedim noluyor, ben üye oldum site mi çöktü :))
en son o evli adam konusuna yazmıştım bir de eyvah dedim davalık olacağım herhalde :)
bende sofiadankatiee yorumunu gorunce yazym dedm gitmedenbende gocmenim.bulgar [/QUO
memleketlim gel sarılayımsaril bacim saril
ya bosverin kizlar surda 2geyk yapcaz birakin su konulari..bak gidemedm kaldm sizn icn ama ben kuserimki sonrayorumum bıraz sert kaçmış ama resımdende kıkanılmazki be cnm daha 22 yaşındasın insanın doğal guzelliğiin tavan yaptığı yaşlar bu yaşta özguvensız olursan ne olur sonu ayrıca erkeklerde kıskanıldıkça şımarıyor
bende sofiadansaril bacim saril
ya bosverin kizlar surda 2geyk yapcaz birakin su konulari..bak gidemedm kaldm sizn icn ama ben kuserimki sonra
yok cnm tartışmıyoruz yalnış anlaşılma var onu düzelttim
89damı gelıdiniız sızde
evet vallahi durduk yere gerilmişim bende :))
aynen geçen konuştuk nişanlımla sabah dedim bak durum budur hani :) meğersem onun da benden geri kalır yanı yokmuş içindekileri bir döktü bir döktü.. :)
birbirimizin saçma kıskançlıklarına çok güldük. üstüne bir de kıskanırım seni ben şarkısını açtık, döktük içimizdekileri. artık ikimiz de saçma şeylere kıskanmayız herhalde :)
Işler güçlere takıldım kızlar yaa
kaçırmışim geyiği :26:
bu tekrari ya bende heyecanlandim.srn.oyle dyncekopek mamasi yediler ya hahaha
Koyver gitsin, beni de götürün gittiğiniz yere
Ben de gelemem karşı cinsin kıskançlığının fazlasını çünkü zarar fazlası ben çok kıskancım hele bunu diyen erkek hep itici gelir bazen kıskançlığı da bastırmak gerekir bunlar negatifliğe doğru götüren duygular güven ve huzur önemli