kafa nereye biz orayaa :1:

Ay patladim tam yarim.saattir benim cadiyi salliyorum uyumadi daha

burası yenımı kızlar

ipek akşamları burda takılıyosun hee :KK3::KK3:

ben benım oğlanı uyuttum sallanmadan uyuyor benım sapıcığım :KK9::KK9:

ay çok haklısın canım yaa
akşam akşam iki halime şükredeyim iki güzin ablalık yapayım diye bakıyorum arada
azıcık şaka yapayım dedim ban!
neyse en azından kimsenin tavuğuna kışt demedim kavgadan dövüşden gitmedim diye avundum ben de napim:KK1:

ası sen ban yedın dıy üzülürken bı baktımbende gitmişim ama başka konudan :KK53::KK53::KK53:

kızlar brnm kafa topigime hosgeldiniz..sipalarinizi uyuttunuz oh rahatiz artik:KK1: ee nerdensiniz adinz nedir nesnz necisinizdir hatunlar:KK1:

kızlar brnm kafa topigime hosgeldiniz..sipalarinizi uyuttunuz oh rahatiz artik:KK1: ee nerdensiniz adinz nedir nesnz necisinizdir hatunlar:KK1:

hoşbuldum cnm senı oyun bölümünden tanıyorum sende benı görmüşsündür mutlaka

geyık topiklerınde pek yer edınemedım bugune kadar kendıme burayıda bır denıyeyımbakalım

ben ev hanımıyım :KK23::KK23:1 yaşında oğlum var 28 yaşındayım 2 yıldır :KK52::KK52:

hoşbuldum cnm senı oyun bölümünden tanıyorum sende benı görmüşsündür mutlaka

geyık topiklerınde pek yer edınemedım bugune kadar kendıme burayıda bır denıyeyımbakalım

ben ev hanımıyım :KK23::KK23:1 yaşında oğlum var 28 yaşındayım 2 yıldır :KK52::KK52:

evt cnm nicknden animsadm..28yasindaym.2yildir derken yasini durdurdunmu ahahaha:KK9:
vala geyk topklernde bende kendimi ait hissedemedm yabanci geldi hep..dedm acym btane belki benm gbi arkidisler vardr..ki varmsta:KK1:

evt cnm nicknden animsadm..28yasindaym.2yildir derken yasini durdurdunmu ahahaha:KK9:
vala geyk topklernde bende kendimi ait hissedemedm yabanci geldi hep..dedm acym btane belki benm gbi arkidisler vardr..ki varmsta:KK1:

ewt yaşlanmak istemıyorum :KK19::KK19::KK19:

hayırlı olsun cnm bolbol yorumcun olsun

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende geleyim dedim :)

katiee seni gördüğüme ayrı sevindim polemiğe girmeyiz inşallah bir daha fena korktum ben vallahi :)) fırsat olur umarım bu :)

bende 22 yaşındayım kızlar çocuk uyutmaktan bahsetmiş arkadaşlar, biraz önce ablamla konuştum illallah gelmiş bebeği gezinmeden uyumuyor, kol kası yaptı sayesinde, allah sabır versin tüm annelere :)

katiee seni gördüğüme ayrı sevindim polemiğe girmeyiz inşallah bir daha fena korktum ben vallahi :)) fırsat olur umarım bu :)

bende 22 yaşındayım kızlar çocuk uyutmaktan bahsetmiş arkadaşlar, biraz önce ablamla konuştum illallah gelmiş bebeği gezinmeden uyumuyor, kol kası yaptı sayesinde, allah sabır versin tüm annelere :)

merhaba yok ya nıye girelim benım ilk cezamdı gece bı bakım dedim ceza falan yazıyo aa pc bozulmuş dıyorum sıteyı açmıyo okadar şaşırdım ceza aldığımı

aslında bız seviyeli tartışmıştık ama olsun napalım :KK53::KK53:

hosgeldn tatlim..valla onceki.dialogonuzu bilmiyorum ama burda kafa dagitiyoruz egleniyoruz:KK1: biseycik olmaz benm.kafadaslarima:KK1:
valla oyle cnm ben henuz anne degilim Allah ne zaman kismet eder bilemem ama dedgn.gbi sabr versn ama anne.olmakta cok ozel.burdanda annelerimize opucukler:KK1:

bende anne olmayı çok istiyorum ama tam bir uyku delisiyim bıraksan rahat 10 saat uyuyorum ne olacak halim evlenip anne olunca bilmiyorum :)

X