Aklınız eskisindeyse, yeni tanıştığınız adamın zamanını çalmayın; gidin konuşun eski flörtünüzle.İyi akşamlar arkadaşlar. 30 yaşında bekar işinde gücünde bi kadınım. Bundan 8 ay önce biriyle tanışmıştım. Günlerce dil döktü peşimden koştu ve bende zamanla etkilendim sevdim. 5 ay falan görüştük. İte kalka ilerleyen birşeydi çünkü bana göre psikolojik sorunları vardı. Ummadığım anda gereksiz tepkiler verip olayları çok büyütüyordu. Ben konuşmasam günlerce küsüyordu falan. Fakat ayrılmak istediğimde asla yanaşmayan taraf hep oydu. Bi zaman sonra hayatında bi takım karışıklıklar oldu ailesiyle arası bozuldu, sağlık sorunları çıktı, işten ayrılmak zorunda kaldı vs. O dönemlerde de aramız çok iyi değildi. Birgün o son damla bardağı taşırdı sanırım ve beni sevdiğini ama bi süre zamana ihtiyacı olduğunu benimle konuşmak görüşmek istemediğini söyledi. Ne yaptıysam nafile beni görmezden geldi bi duvar ördü aramıza. Tamamen kendimi suçlamıyorum evet hatalarım var ama inanın elimden geleni yaptım yanında olabilmek için ama izin vermedi.
Şuan aradan tam 3 ay geçti. Ben tabiki çok üzüldüm ama kızgınlığım biraz olsun bişeyleri aşmamı sağladı. Sosyal medyadan engelledim falan. O sırada biriyle tanıştım. Bana o kadar değer veriyor o kadar ilgili ki. Beni mutlu edebilmek için elinden geleni yapıyor. Ben tam unuttum derken bu eski sevgili fake hesap açıp konuşmaya çalıştı benimle. Bi kaç gün sürdü onun olduğunu anlamam. Beni sevdiğini söyledi sürekli ve hayatımda biri olup olmadığını öğrenmeye çalıştı sürekli. En sonunda ben o olduğunu anladım ve söyledim bunu ona. Ne kabul etti ne kabul etmedi diyeyim. Şey dedi mesela kim olduğumu söylersem sevgime karşılık verecek misin diye sordu. Sanırım yüzü olmadığının farkında. Tam ben ona bişeyler soracakken tak diye kapattı o fake hesabı. Şuan benim nedense yine içim tekrar sızlamaya başladı. Her zaman ki tutarsızlığı ve dengesizliği hem sevdiğini söyleyip hem ortadan yok olmak ilk defa yaptığı bişey değil ama beni tekrar üzmeyi kafamı karıştırmayı başardı. Sizce amacı ne olabilir?
Sizi seven,mutlu etmeye çalışan bir adam var hayatınızda ama siz fake hesap açan kim olduğunu bilmediğiniz bir adam yüzünden aklınız karıştı.Sadakatsiz volkanın kadın şubesi baş müdiresi nasılsınız????Hayat nasıl gidiyor iyi mi böyle bir ona bir buna akıl gitmesi ??? Kıyamam yorucu tâbiİyi akşamlar arkadaşlar. 30 yaşında bekar işinde gücünde bi kadınım. Bundan 8 ay önce biriyle tanıştım. Günlerce dil döktü peşimden koştu ve bende zamanla etkilendim sevdim. 5 ay falan görüştük. İte kalka ilerleyen birşeydi çünkü bana göre psikolojik sorunları vardı. Ummadığım anda gereksiz tepkiler verip olayları çok büyütüyordu. Ben konuşmasam günlerce küsüyordu falan. Fakat ayrılmak istediğimde asla yanaşmayan taraf hep oydu. Bi zaman sonra hayatında bi takım karışıklıklar oldu ailesiyle arası bozuldu, sağlık sorunları çıktı, işten ayrılmak zorunda kaldı vs. O dönemlerde de aramız çok iyi değildi. Birgün o son damla bardağı taşırdı sanırım ve beni sevdiğini ama bi süre zamana ihtiyacı olduğunu benimle konuşmak görüşmek istemediğini söyledi. Ne yaptıysam nafile beni görmezden geldi bi duvar ördü aramıza. Tamamen kendimi suçlamıyorum evet hatalarım var ama inanın elimden geleni yaptım yanında olabilmek için ama izin vermedi.
Şuan aradan tam 3 ay geçti. Ben tabiki çok üzüldüm ama kızgınlığım biraz olsun bişeyleri aşmamı sağladı. Sosyal medyadan engelledim falan. O sırada biriyle tanıştım. Bana o kadar değer veriyor o kadar ilgili ki. Beni mutlu edebilmek için elinden geleni yapıyor. Ben tam unuttum derken bu eski sevgili fake hesap açıp konuşmaya çalıştı benimle. Bi kaç gün sürdü onun olduğunu anlamam. Beni sevdiğini söyledi sürekli ve hayatımda biri olup olmadığını öğrenmeye çalıştı sürekli. En sonunda ben o olduğunu anladım ve söyledim bunu ona. Ne kabul etti ne kabul etmedi diyeyim. Şey dedi mesela kim olduğumu söylersem sevgime karşılık verecek misin diye sordu. Sanırım yüzü olmadığının farkında. Tam ben ona bişeyler soracakken tak diye kapattı o fake hesabı. Şuan benim nedense yine içim tekrar sızlamaya başladı. Her zaman ki tutarsızlığı ve dengesizliği hem sevdiğini söyleyip hem ortadan yok olmak ilk defa yaptığı bişey değil ama beni tekrar üzmeyi kafamı karıştırmayı başardı. Sizce amacı ne olabilir?
Dönün yazdıklarınızi tekrar okuyun cart diye ilişkiyi bitiren dengesiz adama nasıl kafayı taktınız öyle??? Adamın elle tutulacak bir yanı yok ilişkiye devam etseniz boynunuza tasma takacak bir tip kendinize böyle bir adamı yakiştirdiginiz için kendinize küfür edip tedavi olmak varken ilk msj da dağılmışsınız.Bu bile size çok şey anlatıyor umarım bir aydınlanma gelir sizeArkadaşlar tavrınızı anlıyorum ama şuan görüştüğüm kişiyle bi ilişki içinde değiliz ama olabililirliği vardı en azından. Hatta ben eskisi için boşa zaman kaybıymış bunun için mi ağlamış üzülmüşüm falan diye düşünüyordum artık son zamanlarda. Sanırım beni sevmediğine kendimi inandırdığım için. Şuan galiba hala beni seviyor olabilir mi fikri biraz sarstı beni. Bu şekilde hissetmeye devam edersem tabiki şuan görüştüğüm kişiyle görüşmeyi keseceğim ona haksızlık etmek istemem. İnanın yerinizde olsam bende aynı tepkiyi gösterirdim ama lütfen beni de anlamaya çalışın. Bıçak gibi kestirip attı o şekilde bitirdi günlerce bana hiç bi açıklama yapmadı ve ben gerçekten üzüldüm şuan çıkıp gelip kabuk bağlamış bi yarayı tekrar kanatmış oldu . İnanın kimseye bi kötülük etmek niyetinde değilim öyle bi insan değilim kimsenin duygularıyla oynamak istemem sadece kendi duygularımı ve bu adamı anlamaya çalışıyorum 3 ay sonra niye karşıma çıktı tekrar.
İte kalka ilerleyen birşeydi çünkü bana göre psikolojik sorunları vardı.
O kadar haklısınız ki. İnanın kendime çok kızıyorum. Ne vardı da bu adamı bu kadar taktın kafaya diye. Sanırım aptallığıma doymayacağım dediğiniz gibi bi mesajla bile bu kadar etkiledi ya beni. Belki haketmediğim bi şekilde bitirdiğinden içimde mevzuyu kapatamadım ama sözleriniz tokat gibi geldi. Kötü anlamda söylemiyorum beni kendime getirdiniz teşekkür ederim.Dönün yazdıklarınızi tekrar okuyun cart diye ilişkiyi bitiren dengesiz adama nasıl kafayı taktınız öyle??? Adamın elle tutulacak bir yanı yok ilişkiye devam etseniz boynunuza tasma takacak bir tip kendinize böyle bir adamı yakiştirdiginiz için kendinize küfür edip tedavi olmak varken ilk msj da dağılmışsınız.Bu bile size çok şey anlatıyor umarım bir aydınlanma gelir size
Bilmiyorum zaman içinde sevdim işte. Fakeden bana diyor ki beni hiç bi zaman ciddiye almadın. Halbuki ben bu adam için ne kadar göz yaşı döktüm. Çok önemsediğin biri olmadım hiç bi zaman diyor. Laf olsun diye mi söylüyor yoksa gerçekten böyle mi hissettirdim inanın bilmiyorum.Boyle biri ne oldu ki kiymete bindi?
Muhtemelen o da 30 yaslarında ve hayatındaki kişiyi sorunlarıydı hastalıgıydı seviyorum ama gidiyorum diyerek bırakan yetiskin biri icin fake hesap acıp hayatında neler olup bittigini öğrenmeye calısması ne kadar normal?Birşeyleri düzeltmek isteyen kisi karsınıza cıkar adam gibi konusurdu.Bu kisi icin icim sızladı(!)acaba?demek ne kadar normal?Sizce amacı ne olabilir?
İşte sizi suçlu hissettirecek amaç bu zaten klasik YalanlarBilmiyorum zaman içinde sevdim işte. Fakeden bana diyor ki beni hiç bi zaman ciddiye almadın. Halbuki ben bu adam için ne kadar göz yaşı döktüm. Çok önemsediğin biri olmadım hiç bi zaman diyor. Laf olsun diye mi söylüyor yoksa gerçekten böyle mi hissettirdim inanın bilmiyorum.
Şu an hayatınızda bırı var ve sızı sevıyor.İyi akşamlar arkadaşlar. 30 yaşında bekar işinde gücünde bi kadınım. Bundan 8 ay önce biriyle tanıştım. Günlerce dil döktü peşimden koştu ve bende zamanla etkilendim sevdim. 5 ay falan görüştük. İte kalka ilerleyen birşeydi çünkü bana göre psikolojik sorunları vardı. Ummadığım anda gereksiz tepkiler verip olayları çok büyütüyordu. Ben konuşmasam günlerce küsüyordu falan. Fakat ayrılmak istediğimde asla yanaşmayan taraf hep oydu. Bi zaman sonra hayatında bi takım karışıklıklar oldu ailesiyle arası bozuldu, sağlık sorunları çıktı, işten ayrılmak zorunda kaldı vs. O dönemlerde de aramız çok iyi değildi. Birgün o son damla bardağı taşırdı sanırım ve beni sevdiğini ama bi süre zamana ihtiyacı olduğunu benimle konuşmak görüşmek istemediğini söyledi. Ne yaptıysam nafile beni görmezden geldi bi duvar ördü aramıza. Tamamen kendimi suçlamıyorum evet hatalarım var ama inanın elimden geleni yaptım yanında olabilmek için ama izin vermedi.
Peki eline ne geçecek ben suçlu hissedersem?İşte sizi suçlu hissettirecek amaç bu zaten klasik Yalanlar
Kabuk bağlamış yara mı ? Kusura bakmayın ama eğer onun gidişi sizde yara açmış olsaydı o kadar kısa sürede başkası olmazdı hayatınızda .Ayrılır ayrılmaz ne çabuk buluyorsunuz birilerini anlamıyorum .Çivi çiviyi söker düşüncesi mi ?Arkadaşlar tavrınızı anlıyorum ama şuan görüştüğüm kişiyle bi ilişki içinde değiliz ama olabililirliği vardı en azından. Hatta ben eskisi için boşa zaman kaybıymış bunun için mi ağlamış üzülmüşüm falan diye düşünüyordum artık son zamanlarda. Sanırım beni sevmediğine kendimi inandırdığım için. Şuan galiba hala beni seviyor olabilir mi fikri biraz sarstı beni. Bu şekilde hissetmeye devam edersem tabiki şuan görüştüğüm kişiyle görüşmeyi keseceğim ona haksızlık etmek istemem. İnanın yerinizde olsam bende aynı tepkiyi gösterirdim ama lütfen beni de anlamaya çalışın. Bıçak gibi kestirip attı o şekilde bitirdi günlerce bana hiç bi açıklama yapmadı ve ben gerçekten üzüldüm şuan çıkıp gelip kabuk bağlamış bi yarayı tekrar kanatmış oldu . İnanın kimseye bi kötülük etmek niyetinde değilim öyle bi insan değilim kimsenin duygularıyla oynamak istemem sadece kendi duygularımı ve bu adamı anlamaya çalışıyorum 3 ay sonra niye karşıma çıktı tekrar.
Sizi terk ettiği halde üste çıkacak ve haklı olacak sizde böyle kafa karışıklığı yaşayacaksınız ve tekrar ipler onun elinde olacak hiçbir şey değişmeyecek yaniPeki eline ne geçecek ben suçlu hissedersem?
Aslında inanın ben de onu sevmeye başlamıştım ama bu dengesiz adam allak bullak etti beni tekrarŞu an hayatınızda bırı var ve sızı sevıyor.
Sacmalamayin fake hesabi kapatmasi, fake den yazmasi vs ne kadar guvenilmeyecek biri oldugunun gostergesi. Nasil ayrildi sizden anlatmissiniz. Vicdanli olmayan insan 3 ay sonra vicdanli olmaz. Hadi degisti diyelim bedel odemeli yalvarip yakarmali. Ki o zaman bile affi hak edermi bilemem. Hic biri yok ve bence kafanizin karismasinin tek sebebi o kisinin size yasattigi degersizlik duygusundan yine o kisinin size deger vermesi ile kurtulacaginiza bilinc altinizin inanmasi.İyi akşamlar arkadaşlar. 30 yaşında bekar işinde gücünde bi kadınım. Bundan 8 ay önce biriyle tanıştım. Günlerce dil döktü peşimden koştu ve bende zamanla etkilendim sevdim. 5 ay falan görüştük. İte kalka ilerleyen birşeydi çünkü bana göre psikolojik sorunları vardı. Ummadığım anda gereksiz tepkiler verip olayları çok büyütüyordu. Ben konuşmasam günlerce küsüyordu falan. Fakat ayrılmak istediğimde asla yanaşmayan taraf hep oydu. Bi zaman sonra hayatında bi takım karışıklıklar oldu ailesiyle arası bozuldu, sağlık sorunları çıktı, işten ayrılmak zorunda kaldı vs. O dönemlerde de aramız çok iyi değildi. Birgün o son damla bardağı taşırdı sanırım ve beni sevdiğini ama bi süre zamana ihtiyacı olduğunu benimle konuşmak görüşmek istemediğini söyledi. Ne yaptıysam nafile beni görmezden geldi bi duvar ördü aramıza. Tamamen kendimi suçlamıyorum evet hatalarım var ama inanın elimden geleni yaptım yanında olabilmek için ama izin vermedi.
Ve eninde sonunda arayıp soran dürüstçe karşısına çıkan unutamadım diyen ben olacağım değil mi amaç bu..Sizi terk ettiği halde üste çıkacak ve haklı olacak sizde böyle kafa karışıklığı yaşayacaksınız ve tekrar ipler onun elinde olacak hiçbir şey değişmeyecek yani