Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki napabilirim? Bana cok iyi davraniyorken onu birakma fikri gözlerimi dolduruyor. Onun bana kötü davranmasini falan saglayamaz miyim? Nasil bir yol izlemeliyim?
Daha evvel ilişki yaşadığınızdan bahsedin. 🤗 Hemen bırakıp gitmez ama size böcek gibi davranmaya başlayacaktır. Bundan ailenizin haberi olsun saçma sapan tehdit falan etmeye kalkmasın.

Daha evvel ilişki yaşadığınızdan bahsedin. 🤗 Hemen bırakıp gitmez ama size böcek gibi davranmaya başlayacaktır. Bundan ailenizin haberi olsun saçma sapan tehdit falan etmeye kalkmasın.
Ama çok üzülür minnoş kalpli süper kahraman katilcik, ponçik kızımız onu o kadar üzmeye dayanamaz 🙄

Bu ülkede mahkeme dosyası görmeden, dosyanın ne demek olduğunu bilmeden duygusal sebeplerle yargı makamları adına halk karar veriyor. Kim suçlu kim suçsuz Twitter ahalisi, cami cemaati biliyor maşallah. Mahkemelerin de işine geliyor bazen. Demem o ki kadir şekeri bilmiyorsunuz, bilemezsiniz. Eski konunuzu okumadım ama sevgilinizi kendi özelinde değerlendirip öyle karar verin. Anneler genelde haklıdır ama onu biliyorum.
Yoo gördüğünüz gibi benden baska kimse Kadiri masum görmedi.
Demek ki öyle bir kamuoyu yok ezici bir çoğunluk .
Ayrıca ABD de jüri sistemi var neden var çünkü kamuoyu vicdanı önemli.
Bunu uygulayan ulkeler var görüyoruz.
Demek ki önemli.

Birini sadece bıçakla mı öldürebilirsin.
O herif kafasını ezicekti belki de .
Gözü dönmüş torbacı.
Yoo gayet savunuyorsunuz adamı .
Bilemiyorum ben böyle bir tipe acımıyorım ölümüne de zerre kadar üzülmedim.
Hala yoktan yere kavga diyorsun şaka gibi.
Kavgayı görünce yanlarına gidip insan gibi sakinleştirmeye çalışmış adam saldırıyor bütün bunlar gerçekken ve ispatlıyken gözünle mi gördün deniliyot .
Kadirin beraat etmemesinin tek sebebi kadının ifadesi .
Poliste farklı bir ifade verip mahkemede degiştiriyor zaten.
Tanık olmaması Kadiri maalesef zor duruma sokuyor .

Belki de? E belki de öldürmeyecekti. Kavga anında birini itersin başını çarpar katil olursun farklı bıçağın çıkarır kalbine saplarsın farklı. Habire senaryo yazıyorsunuz farkında mısınız? Ben Özgür Duranı neden savunayım ki? Savunuyor olsam zaten savunuyorum derim. Sapla samanı karıştırmayalım. Kadir şekeri savunmuyorum sizin aksinize, suçlu buluyorum ki suçlu zaten. Mahkeme de bu yönde karar verdi. Hanımefendi bu dedikleriniz nerden ispatlı? Tanık ifadesi ortada ona bile inanmıyorsunuz. Defalarca aynı şeyi yazdım ısrarla anlamıyorsunuz biri kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Kendini savunmak bu şekilde olmaz. Olursa da cezası belli. Kadir şeker birini öldürüp kaçıp evine gitmiş biri üstelik. Kadın dayak yiyordu deniyor darp raporu yok ortada. Kadın muayene edildi darp bulgusuna rastlanmadı. Siz şimdi buna da bir kılıf bulmuşsunuzdur gerçi. Ben eldeki delillere göre konuşuyorum siz kafanızdan senaryo yazıyorsunuz. Belki şöyle olurmuş, bundan yapmışmış. Geçin bunları. Eldeki verileri kabul etmek istemiyorsunuz hala kendi yazdığınız senaryolara inanıyorsunuz ya gerçekten şaşırıyorum. Belli ki anlaşamayacağız duvara konuşuyor gibi hissediyorum kendimi.

Bu kişi Kadir şekerin ta kendisi başka biri olsa o da boy boy haber olurdu korumaya çalıştı da öldürdü vs diye duyulmamış bir olay olmazdı yani
Sacmalamayin Allah askina. Cocuk o olsa ben neden o demeyim, eger ki örnek bile verebiliyorsam? Kendi kendinize sacma sapan cikarimlar yapip bi de bu sekilde canimi sikmayin.

Hayır düşünmem Kadir Şeker katildir en baştan beri bunu savunuyorum çoğunluk üzüldü herkes değil
Zamanında aynen şu cümleleri kurmuştum

Kadir salındığı ya da cezası anormal şekilde indirildiği an rahatça bir katil bunu sebep gösterip cinayet işleyebilecek artık bu emsale güvenecek bu olaydan sonra yardım etmeye korkar olduk diyen ağır gerizekalıdır ulan senin yardım anlayışın gidip adam öldürmek mi gidip adamı kalbinden bıçaklamak mı ? Bu cümleyi kuran herkesin potansiyel katil olduğunu düşünüyorum bknz: arbede çıkar iter adamı bir şey yapar adam ölür anlarım ama
Tutup adamı kalbinden bıçaklarsan (ki bu kelebek bıçak meyve bıçağı değil + olaydan sonra rahatça evde uyuyorsun ) bu nasıl yardım diye sorarlar illa bu olaydan ders almak istiyorsanız alacağınız ders birine yardım etmemek olmasın şu olsun ‘’ ben her şeyden önce bir insanım ve ani gelişen olaylarda her kim olursa olsun bir cana mâl olabilirim bu yüzden yanımda bir kişiyi öldürecek derece zarar verecek bıçak+çakı+silah taşımamalıyım’’ çok ders alasınız varsa buyrun size ders

Hala bu sözlerimin arkasındayım biri bana böyle bir olay anlatsa doğruluğundan emin olamam bu bir , ikincisi de sabıkalı biri bir daha iş bulabilir mi bulsa nereye kadar yükselir her şey aşk meşk değil ne uzayıp ne kısalacağım bir hayatsa kendi kendime yaşarım o hayatı elin katilini de peşime takıp derdini çekmem
Yoo hiç karışmasın gençler sonra manyagın biri çıkar size saldırır sizde onu kazara öldürürsünüz iki keş yüzünden hapis yatarsınıx.
Karışmasınlar asla.
Çoğu insan bu dersi çıkardı bu olayda .

Sacmalamayin Allah askina. Cocuk o olsa ben neden o demeyim, eger ki örnek bile verebiliyorsam? Kendi kendinize sacma sapan cikarimlar yapip bi de bu sekilde canimi sikmayin.
Herkese saçmalamayın diyorsunuz da tek saçmalayan sizsiniz yahu
Canınız sıkılsa ne olur flörtünüze söyler üstümüze mi salarsınız ☺️

Her şeyi geçtim korkmuyor musunuz ya? Cidden soruyorum bunu. Sebep ne olursa olsun bir insanı öldürmüş bu kişi. Anladığım kadarıyla nefsi müdafaa falan da değil. Yarın bir gün çok öfkelenirse o bıçağın size de saplanmayacağından nasıl eminsiniz?
Ofke problemi olan biri vardi hayatimda bir zamanlar. Oyle devamli sinirli gezen biri degil, bilakis genelde cok rahat gevsek bir adamdi ama siniri bir noktayi gecince kontrol edemiyordu. Benden once hayatinda olan kadinla tartisirken cam cerceve falan inmis hatta aylarca fizik tedaviye gitmis. Benim yanimda da baskasina sinirlendiginde ben güç bela sakinlestiriyordum, hatta bir gece "tamam geceyi karakolda bitirecegiz" dedigimi hatirliyorum.

Ben yapi geregi sakin ve uyumlu bir insanim, benim dellenmelerimde de hakli olan ben olduğum için birebir ofke problemi yasamadik. Ama disarida sinirlendiginde mesela geriliyordum cunku nereye kadar gidecegini bilmiyordum.

Bu adamin daha onceden bir yaralama, öldürme vs vukuati yok, sabikasi yok. Cok duzgun bir iste, onemli projelerde calisiyor, ust duzey insanlarla muhatap. Buna ragmen ofkesinde ben geriliyordum. Konu sahibi henüz sevgilisinin sadece minnos tarafini biliyor. Zaten bunlara meyilli, ofkelense dusunemiyorum neler olur. Birakin bicagi cakiyi, konu sahibini duvara vursa bile ciddi zarar verir. Erkek gucu ayri bir sey. Simdi tabii ki her sey toz pembe, adamin sinirlenmek icin sebebi yok.

İnsanın kendine ettiğini bir ordu gelse edemez. Bu soruyu sorma amacınızı anladık. Birini öldürmüş birini (savaşta düşman veya operasyonda terörist öldürmüş asker dışında) asla eş olarak istemem. Nokta.

Belki de? E belki de öldürmeyecekti. Kavga anında birini itersin başını çarpar katil olursun farklı bıçağın çıkarır kalbine saplarsın farklı. Habire senaryo yazıyorsunuz farkında mısınız? Ben Özgür Duranı neden savunayım ki? Savunuyor olsam zaten savunuyorum derim. Sapla samanı karıştırmayalım. Kadir şekeri savunmuyorum sizin aksinize, suçlu buluyorum ki suçlu zaten. Mahkeme de bu yönde karar verdi. Hanımefendi bu dedikleriniz nerden ispatlı? Tanık ifadesi ortada ona bile inanmıyorsunuz. Defalarca aynı şeyi yazdım ısrarla anlamıyorsunuz biri kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Kendini savunmak bu şekilde olmaz. Olursa da cezası belli. Kadir şeker birini öldürüp kaçıp evine gitmiş biri üstelik. Kadın dayak yiyordu deniyor darp raporu yok ortada. Kadın muayene edildi darp bulgusuna rastlanmadı. Siz kime buna da bir kılıf bulmuşsunuzdur gerçi. Ben eldeki delillere göre konuşuyorum siz kafanızdan senaryo yazıyorsunuz. Belki şöyle olurmuş, bundan yapmışmış. Geçin bunları. Eldeki verileri kabul etmek istemiyorsunuz hala kendi yazdığınız senaryolara inanıyorsunuz ya gerçekten şaşırıyorum. Belli ki anlaşamayacağız duvara konuşuyor gibi hissediyorum kendimi.
Tanıdık ifadesini degiştiriyor .
Polise niye farklı bir ifade veriyor o zaman.
Kadiri dövdü demiyor katil sevgilisi zaten.
Tanık dediğin kişi onu savunuyor tabi .
Neden durup dururken adamı öldürüp hayatını karartsın peki buna cevsp verin
Papagan gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun .

Yoo hiç karışmasın gençler sonra manyagın biri çıkar size saldırır sizde onu kazara öldürürsünüz iki keş yüzünden hapis yatarsınıx.
Karışmasınlar asla.
Çoğu insan bu dersi çıkardı bu olayda .
20 cm bıçak taşımama dersini alsın o zaman.
Çevremde pek çok genç var serseri olmayan haricinde bıçak taşıyan görmedim. Kavgalara katılan, ona buna gösterip şov yapan tipler taşır ancak.
Yeğenim tıp kazandı, tüm çevresi de o minvalde okulları kazandılar bıçakla gezen yok.
Şiddet düşkünlüğü olmasa o boyutta bir bıçak edinmez. İsviçre çakısı taşımıyordu yani sizde abartmayın artık

Senin olayın farklıysa Kadir Şekeri karıştırma o zaman.
Ta kendisi diyen sensin.
Sen kendi olayını anlat madem ne alaka yani

Senin olayın farklıysa Kadir Şekeri karıştırma o zaman.
Ta kendisi diyen sensin.
Sen kendi olayını anlat madem ne alaka yani
Ayrıca gerekçesi ne neden öldürsün diyorsunuz da zevkine öldüren yok sanki. Samuray kılıçlı neden öldürdü mesela o kadını?
Belki o bıçağı alırken bir olay olsun da deneyeyim dedi zevk alıyor belli mi?
Hayret bir şey ya

Her şeyi geçtim korkmuyor musunuz ya? Cidden soruyorum bunu. Sebep ne olursa olsun bir insanı öldürmüş bu kişi. Anladığım kadarıyla nefsi müdafaa falan da değil. Yarın bir gün çok öfkelenirse o bıçağın size de saplanmayacağından nasıl eminsiniz?
Vakit gecirdigimizde de hic korkmadim ondan. Hep cok komik, ilgili ve beni korumaci davranirdi. Korkacagim bi tavir sergilemedigindendir belki de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X