Belki de? E belki de öldürmeyecekti. Kavga anında birini itersin başını çarpar katil olursun farklı bıçağın çıkarır kalbine saplarsın farklı. Habire senaryo yazıyorsunuz farkında mısınız? Ben Özgür Duranı neden savunayım ki? Savunuyor olsam zaten savunuyorum derim. Sapla samanı karıştırmayalım. Kadir şekeri savunmuyorum sizin aksinize, suçlu buluyorum ki suçlu zaten. Mahkeme de bu yönde karar verdi. Hanımefendi bu dedikleriniz nerden ispatlı? Tanık ifadesi ortada ona bile inanmıyorsunuz. Defalarca aynı şeyi yazdım ısrarla anlamıyorsunuz biri kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Kendini savunmak bu şekilde olmaz. Olursa da cezası belli. Kadir şeker birini öldürüp kaçıp evine gitmiş biri üstelik. Kadın dayak yiyordu deniyor darp raporu yok ortada. Kadın muayene edildi darp bulgusuna rastlanmadı. Siz kime buna da bir kılıf bulmuşsunuzdur gerçi. Ben eldeki delillere göre konuşuyorum siz kafanızdan senaryo yazıyorsunuz. Belki şöyle olurmuş, bundan yapmışmış. Geçin bunları. Eldeki verileri kabul etmek istemiyorsunuz hala kendi yazdığınız senaryolara inanıyorsunuz ya gerçekten şaşırıyorum. Belli ki anlaşamayacağız duvara konuşuyor gibi hissediyorum kendimi.