- 20 Ekim 2018
- 2.268
- 3.534
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. Üstelik ortada bağlanacak bişey yokken bağlanıyorsun. İnsanlar normal arkadaşlarıyla senin sevgilinle yaşadıklarından daha fazla şey yaşıyor. Sen neredeyse sıfır yaşanmışlıkla yardırmış gidiyorsun. Muhtemelen boşluktan bu adama sarmışsın sevdiğinden, aşkından öldüğünden falan değil.Vay be. Sasiriyorum gercekten. Ben mi insanlara fazla baglaniyorum..
Evet adam katil olmasaydj yaptığın şey sadece bir yanlis olurdu . Ama birde üstüne katil olmuş biriyle birliktesin . Anlattığı kadarıyla biliyorsun . İlişki desen böyle birşey değil doğru düzgün tanımıyorsun karakterini bilmiyorsun. Bu yaptığın büyük bir yanlış . Belki de düzeltme fırsatı bulamayacagin bir yanlış. Bak insanlar yurt dışında yaşamanın hayalini kuruyor . Ekonomik sıkıntı , hukuksal sıkıntı ,eğitim sıkıntı şu an elinde olanın farkinda değilsinBu kadar mi kötü bir sey yapiyorum?
Siz tanımadığınız etmediğiniz insanları nasıl referans alıyorsunuz? Yok dünürmüş yok arkadaşmış falan? Etrafındaki 5 kişinin ortalamasısın, belli ki çoğu sevgilinizden beter tipler.Haklisiniz. Peki arkadaslari neden kacmiyor ondan? Hic bir sey degismemis gibi butun arkadaslari yaninda, onu seviyorlar ve destekler. Onlar neden korkmuyorlar sizce?
Hayır düşünmem Kadir Şeker katildir en baştan beri bunu savunuyorum çoğunluk üzüldü herkes değilselam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
Dün köpekleri seviyor diye güzelliyordu bugün insana geçti en azındanSiz tanımadığınız etmediğiniz insanları nasıl referans alıyorsunuz? Yok dünürmüş yok arkadaşmış falan? Etrafındaki 5 kişinin ortalamasısın, belli ki çoğu sevgilinizden beter tipler.
Size göre mi kadir şeker gibi yoksa gerçekten öyle mi? Olayı anlatsanız daha net olur sanki.selam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
Annene babana karşı da bağından kuvvetli mi, onların sözünü dinlemektense neden olmazlarsa sürükleniyorsun?Vay be. Sasiriyorum gercekten. Ben mi insanlara fazla baglaniyorum..
E madem bu kadar eminsin müthiş bir tablo oluşacağından neden huzursuzsun? Çünkü için için işlerin berbat gideceğini adın gibi biliyorsun bile isteye bu işe devam ediyorsun. Senin bağlanmakla ilgili psikolojik destek alman gerekiyor. 5 sene sonra burada yazılanları dinlemediğin için başını nereye vuracağını şaşırıp karşına çıkabilecek iyi ihtimalleri yok saymış olacaksın.Yapamadigimdan kast ettigim sirtimi dönüp iyi biri olmadigina inanarak gitmek. Bundan 5 yil sonra cok iyi yerlere geldigini ve guzel de bir aile kurdugunu görseydiniz siz benim yerimde olarak ne hissederdiniz?
İlk nişanlımla aile kültür farklılığı vs nedeniyle sürdüremeyeceğimizi anlayıp ayrılmıştık. Ailem, benim aşktan gözümün görmediklerini görmüşlerdi. Sebep oldular diye anamdan babamdan nefret bile etmiştim. Ayrıldıktan bir iki ay sonra kendime gelememiştim, yedirememiştim nasıl biter diye. Şimdi kendisini yolda görsem tanımam heralde. 48 yaşındayım 17 senelik evliyim boyum kadar çocuklarım var. İyi ki eşimle evlenmişim, tekrar başa dönsem yine eşimi beklerim evlenmek için.Tamam anladim ama bana neden cok kötu bir sey yapiyormusum gibi konusuyorsunuz. Benim zaten amacim onu perisan etmek falan degil. O benimle mutluydu, ben de onunla. Ve ben basindan beri hic bir seyi gizlemedim ondan, o da biliyordu ailemin onu istemeyecegini. Belki her iliskisinde yasayacak bir kere bu sorunu. Yani ben o kahrolsun diye onunla birlikte olmadim. En kötü günlerinde yaninda oldum ve hala onu dusunuyorum. Size hakkina girdigim konusunda katilmiyorum. Iliskiler baslayabilir sonra yurumeyecegini anlayarak bitirebilirsiniz. O zaman siz de mi eski sevgililerinizin hakkini yediniz ve gelecekte ki sevgililerinizin hakkini evlilige tasiyamadiginiz durumlarda yiyeceksiniz? Neden bu kadar katisiniz? Ben de bir genc olarak kendimce haytta bir seyleri deneyimleyip orta yolu bulmaya calisiyor olamaz miyim? Benim yerimde cogu insan olsa belki onun icin bu kadar ayrintili dusunmezdi. Hic birinizin dusunmedigi kadar onu dusundugumden de emin olabilirsiniz. Aileme ragmen onun yaninda oldum ve surdurmeye calistim iliskimizi. Su an hala seviyorum yolun sonunda buyuk ihtimalle olmayacak ama ben de insanim, bazi seyleri sindirmeye ve dogru adimlar atmaya calisiyorum.
Bir uzak mesafe ilişkisini fazla abartıyorsunuz. Anlattıklarınıza bakılırsa yan yana iki gün rahat duramayacaksınız, kolay uzaktan uzağa mutlu olmak. Zaten yaşadığınız mutluluk değil, ailenizin koyduğu fanusta sıkılmışsınız, yaşadığınız his farklı birşeyler aykırı birşeyler yapınca beyninizden salgılanan dopamin. Siz bu adamı değil, onun sayesinde yaşadığınız o isyan duygusunu sevdiniz. O yüzden böylesi bir duygu oluşturdunuz.Tamam anladim ama bana neden cok kötu bir sey yapiyormusum gibi konusuyorsunuz. Benim zaten amacim onu perisan etmek falan degil. O benimle mutluydu, ben de onunla. Ve ben basindan beri hic bir seyi gizlemedim ondan, o da biliyordu ailemin onu istemeyecegini. Belki her iliskisinde yasayacak bir kere bu sorunu. Yani ben o kahrolsun diye onunla birlikte olmadim. En kötü günlerinde yaninda oldum ve hala onu dusunuyorum. Size hakkina girdigim konusunda katilmiyorum. Iliskiler baslayabilir sonra yurumeyecegini anlayarak bitirebilirsiniz. O zaman siz de mi eski sevgililerinizin hakkini yediniz ve gelecekte ki sevgililerinizin hakkini evlilige tasiyamadiginiz durumlarda yiyeceksiniz? Neden bu kadar katisiniz? Ben de bir genc olarak kendimce haytta bir seyleri deneyimleyip orta yolu bulmaya calisiyor olamaz miyim? Benim yerimde cogu insan olsa belki onun icin bu kadar ayrintili dusunmezdi. Hic birinizin dusunmedigi kadar onu dusundugumden de emin olabilirsiniz. Aileme ragmen onun yaninda oldum ve surdurmeye calistim iliskimizi. Su an hala seviyorum yolun sonunda buyuk ihtimalle olmayacak ama ben de insanim, bazi seyleri sindirmeye ve dogru adimlar atmaya calisiyorum.
Ya sjsjdhdhdh. Okudukça Bağcılar canlanıyor gözümde, hala da diyo ki herkes seviyor falan.Dün köpekleri seviyor diye güzelliyordu bugün insana geçti en azından
Adam bu kadar düşünmüyordur eminim. Baksana evleneceksek evlenelim evlenmeyeceksek beni oyalama sonraki maçlara bakayım diyorBir uzak mesafe ilişkisini fazla abartıyorsunuz. Anlattıklarınıza bakılırsa yan yana iki gün rahat duramayacaksınız, kolay uzaktan uzağa mutlu olmak. Zaten yaşadığınız mutluluk değil, ailenizin koyduğu fanusta sıkılmışsınız, yaşadığınız his farklı birşeyler aykırı birşeyler yapınca beyninizden salgılanan dopamin. Siz bu adamı değil, onun sayesinde yaşadığınız o isyan duygusunu sevdiniz. O yüzden böylesi bir duygu oluşturdunuz.
Biz bunları konuşurken adam Aksaray'da yabancı uyruklu hatun kovalıyor belki onu nerden bileceğiz?Adam bu kadar düşünmüyordur eminim. Baksana evleneceksek evlenelim evlenmeyeceksek beni oyalama sonraki maçlara bakayım diyor
Yav severler niye sevmesinler hayatlarına dokunmuyor ki adamın katil olması. Benim de karısını sürekli aldatan bi kuzenim var mesela ben de onu seviyorum, kuzenim sonuçta ve karısını aldatması benim hayatıma dokunmuyor. Bana ne deyip geçiyorum.Ya sjsjdhdhdh. Okudukça Bağcılar canlanıyor gözümde, hala da diyo ki herkes seviyor falan.
Adam “kız tufaya düştü” beni bi alsa burdan diye bakıyordur ya. Ucuz içki, döviz kazanma, hatta arkadaşlarına ordan akraba ayarlayıp onları oraya götürme, yeni iş kolları oluşturma hayalleri peşindedir. İlk dakka çocuk yapar onun parasını da alır.Adam bu kadar düşünmüyordur eminim. Baksana evleneceksek evlenelim evlenmeyeceksek beni oyalama sonraki maçlara bakayım diyor
Yüzde bi milyon. 23 yaşında yürüyen hormon bulutunun yurt dışındaki mazbut sevgilisini bekleyeceğini düşünmüyoruz zaten. Yabancı uyruklu mudur kovaladıkları bilmem de hatun kovaladığı kesinBiz bunları konuşurken adam Aksaray'da yabancı uyruklu hatun kovalıyor belki onu nerden bileceğiz?