Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nowaybabe Nowaybabe LiDla LiDla ne tatlısınız çok teşekkür ederim ❤️ şu an fikirlerinizi almak için açık kalmasını isterim ama ihtiyacım kalmadığında silebilirsem çok iyi olur yoksa ben olduğum anlaşılırsa belki kötü olabilir..

Nowaybabe Nowaybabe LiDla LiDla ne tatlısınız çok teşekkür ederim ❤️ şu an fikirlerinizi almak için açık kalmasını isterim ama ihtiyacım kalmadığında silebilirsem çok iyi olur yoksa ben olduğum anlaşılırsa belki kötü olabilir..
Ben de konunuzu aktif tutmanızı isterim. Malum “ayrıldım” müjdenizi alacağız.

Screenshot_2023-10-20-22-37-30-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Reddyl Reddyl Evet öyle bir mesleğim var. Potansiyel katil kocanızı günde yüzlerce kişinin katletildiği bir ülkede savunamazsınız hanımefendi.

Ha beğenmiyorsanız rahatsız oluyorsanız profilime tıklayın, göz ardı et seçeneğini seçin. Mesaj atıp mesajı kapatarak bi yere ulaşamazsınız

Sevgiler

Konu silmek yasaktır, fikir almaya diğer konunuzdan devam edin lütfen zira bu topiğiniz mahalle kavgasına dönmüş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X