Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam “kız tufaya düştü” beni bi alsa burdan diye bakıyordur ya. Ucuz içki, döviz kazanma, hatta arkadaşlarına ordan akraba ayarlayıp onları oraya götürme, yeni iş kolları oluşturma hayalleri peşindedir. İlk dakka çocuk yapar onun parasını da alır.
Çok iyi temiz yüzlü sevgi dolu sevilen biriyse çevresinden birileriyle evleniverirdi şimdiye.
Yok gitmezmiş adam oraya, çünkü orda bizim kızdan aşağı kalırmış işi gücü. O yüzden bilmemkaç dil bilen okumuş kız buraya gelip ev hanımı olacakmış. Erkek üstün olurmuş 🙄

Ortada bir şey yokken niye öldürsün ya normal mi sence?
O yüz tane sabıkası olan torbacı Kadire hiç saldırmamıştır tabi öyle efendi efendi derdini anlatmıştır kadını da dövmemiştir.
İki olayda da kasten adam öldürmek yok zaten.
Ayrıca öyle olsaydı izinli tahliye de olmazdı değil mi.

Ben size siz yazıyorum. Aynı şekilde de karşılık almak isterim. Ben iddia ettiğiniz şeyleri söylemedim. Sadece yazdıklarımı yorumlayın lütfen kendinizden bir şeyler eklemeyin. Rahmetliye masum diyen yok. Kadir şeker tartışmaya müdahale ediyor kadın da diyor ki sorun yok aramızda hallediyoruz. Sonra olay iki erkeğin kavgasına dönüyor. Bu benim yorumum değil tanığın beyanı. Niyet belki kadını korumaktı ama burada önemli olan sonuç. Kadir şeker siz kabul etmek isteyin istemeyin bir katil, birini öldüren herkes gibi. İki kişi kavga etti biri diğerini -ki bu diğerinin üstünde kesici alet yok- kendi bıçağını çıkartıp öldürdü. Sonra da kaçtı gitti. Olay bu. Sizin gibi insanlar bu olayı duygu sömürüne çevirdiler. Yok tıp okuyacakmış yok gencecik çocukmuş. Kendini savunmanın tek yolu bıçak çekip birini kalbinden bıçaklamak mı? Herkes birini kalbinden bıçaklasın sonra da kaçıp gitsin gerekçe olarakta kendimi korudum desin kanıt vs ihtiyacı olmadan da serbest kalsın o zaman.

Ben kasten adam öldürmek var demedim zaten. Siz covid sebebiyle izinli tahliyeye suçsuzluk anlamı yükleme çalışıyorsunuz ya o yüzden Emrah Serbest örneğini verdim. Hatta bir örnek daha vereyim eşinin 3 yaşındaki yeğeninin gözüne kıskandığı için asit sıkan Cihan Araçman da covid sebebiyle izinli tahliye edildi. Eğer ölen Kadir şeker öldüren Özgür Duran olsaydı Özgür Duran da şu an covid sebebiyle izinli tahliyedeydi.

Yav severler niye sevmesinler hayatlarına dokunmuyor ki adamın katil olması. Benim de karısını sürekli aldatan bi kuzenim var mesela ben de onu seviyorum, kuzenim sonuçta ve karısını aldatması benim hayatıma dokunmuyor. Bana ne deyip geçiyorum.
Eşimin akrabasının karısı geldi boşanmaya, herif köyde cam çerçeve indirmiş, kimse de sevmekten vazgeçmiyor herifi. Sorsan iyi çocuk hoş çocuk derler. Kimse karısını dövüyor demez. Konu sahibi dalından yeni koparılmış kadar taze olduğu için çok temiz bakıyor hayata.

selam kızlar. bir süredir hiç iyi değilim ve buraya yazıp yazmama konusunda çok düşündüm. alacağım cevaplardan kaynaklı şu anda yazarken bile stresle karışık mide bulantısı yaşıyorum, o kadar kötüyüm. lütfen beni anlayarak okuyup ona göre fikirler verir misiniz?

24 yaşına girdim bir hafta önce, sevgilim de 23 yaşında. bir yılı aşkım bir süre önce sevgilimle tanıştık. mart ayından beri (7 aydır) de beraberiz. ben yurt dışındayım sevgilim türkiye de. yazı bekledik, çok güzel günler geçirdik. ilk buluşmada beni karşılamaya çiçeklerle gelmişti. hep yapmak istediklerime göre yönlendiriyordu kendisini, duygularımı çok önemsiyordu, en ufak bi tatsızlıkta bile gönlümü almadan bırakmazdı. beni arkadaşları ve ailesiyle tanıştırdı. arkadaşları beni sevdi iletişimi devam ettirmeye çalışıyorlar, annesi desen bana bayılıyor. çocuğun teyzesine bile anlatmış beni. onun hayatında ki herkes tarafından epey güzel karşılandım yani.

ama benim için aynı değil durum. aileme söyleyemiyordum, çünkü bu kişi yıllar önce (hatta ergenken bile diyebiliriz) bir başkasına yardım etmeye çalışırken diğer tarafın ölümüne neden oldu. amacı yardıma muhtaç kişiye yardım etmeye çalışmakken saldırı kendisine yöneldi ve kendisini savunmak durumunda kaldı. yaşı küçük olduğu için ve karşısında ki insanlar pek tekin olmadığı için benim fikrimce, doğru davranamadı ve o anlık paniğin hayatına mâl olacağı bir sonuç çıktı ortaya maalesef ki. ailesi çok düzgün, kardeşleri çok iyi mevkiilerde, arkadaşları arasından iyi bölümlerde okumayan 1 kişi bile yok. kendisi de çok zeki ama maalesef hayat böylelikle planlarını bozmuş oldu. ne kadar hassas olduğunu görebiliyorum, hayata bütün yaşadığı acılara rağmen devam etmeye çalışıyor. üniversite okumaya başladı ve para kazanmak için babasıyla çalışıyor öğrenmeye çalışıyor. okulu ve işi aynı anda götürmeye çalışarak gerçekten çabalıyor yani.

tahmin edersiniz ki kimse ne kadar iyi olduğuyla ilgilenmiyor sadece çocuk mimlenmiş diyorlar. ama bu bana çok acımasızca geliyor. istemeden, şimdi ki aklı olsa asla kendisine yaşatmayacağı durumu yaşadı diye niye bu kadar yargılanır ki insan? ki gerçekten istemeyerek olduğunu çabalarıyla ve hassas karakteriyle gösterebilirken? arkadaşlarım arasından onun gibi çok iyi insanlar var ona bağlama kendini diyeni de, bu onun kötü biri olduğunu göstermez içinden geleni yap diyeni de duydum. geçenlerde anneme anlattım. çocuğun annesi ve annem tanışıyorlar, 1 kere bir araya gelmişlerdi, çocuğun annesi bize kahvaltıya gelmişti ama o zamanlar biz çocukla sevgili değildik. anneme anlattığımda çok sert tepkiler verdi, imkanı yok olmaz sen yavaş yavaş ayağını çekmeye bak bu işten dedi. sen okuyosun yurt dışındasın o çocuk isterse dünyanın en iyi insanı olsun ama iyi veya kötü birinin ölümüne sebep oldu dedi. annemle konuştuktan sonra panik oldum bir hafta da 5 kilo verdim. sevgilimi çok seviyorum bu sebepten onu bırakmak çok acımasızca geliyor hem de bana hep bu kadar iyi davranmışken. benimle hiçbir derdi yok başkalarının dediğine bakarak niye bırakıyorum ki? diyorum.

sevgilime önümüz çok belirsiz olduğu için şu an evlilik planları yapmanın zamanı değil ben okulumu bitireyim sen bitir işlerimizi kuralım öyle düşünelim dedim, annemin tepkisini de biliyor (o da tahmin ediyordu böyle tepki vereceklerini önceden), bana ben işlerimi yoluna sokayım öyle anlat demesine rağmen ben dayanamadım anlattım. sonra evlilik için birden R yapmışım gibi düşündüğü için bana kırıldı tavır aldı, ilişkimizin evliliğe gitmeyeceğini bilsem bugün bitiririm ben yeterince zaman kaybettim kaybetmeye devam etmek istemiyorum demişti. sonra beni anladı özür diledi. bu konuyu uzun bi süre askıya alalım zamanı gelince konuşuruz dedi. o beni hep ileriye dönük planlarına dahil bi şekilde konuşuyor. ben de istiyorum ama emin değilim, korkuyorum. sanki acil karar vermem gerekiyormuş gibi hissediyorum bir haftadır. ama benim bunları ona demem napacağımı bilmediğimden ve hakkına girmek istemediğimdendi. ne düşünüyorsam bilmeye hakkı var, ben böyleyken o beni çok iyi sanmasın diye, tek amacım hak yememek beni yanlış anlamaması idi.

şimdi çok kötüyüm. sevgilimi bırakmak istemiyorum ama söylediği zaman işi geliyor aklıma, sonrasında yürümeyecekse hakkına mı girmiş olurum? ya da sadece zamana bırakıp, zamanın akışına güvenip, zamanın her şeyi tüm parçaları yerine oturtacağına inanmalı mıyım? yoksa annemin söylediklerine rağmen bunu yapmak kendimi daha kötü bi hale sokmak mıdır? lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın çok ihtiyacım var. sevgilimden ayrılmak istemiyorum, ailemi de karşıma alamam. ikisi de yanımda olsun istiyorum..

Bu konunuzu bu şekilde döndürüp sormuşsunuz ama sizin sevgiliniz kadir şekerci değil.
Dava dosyasını gördünüz mü?
Tüm olayı en detayına kadar biliyor musunuz ?
Adamın anlattığı kadar mı biliyorsunuz.

Şuan Türkiye den yurtdışına gitmek isteyen o kadar fazla kişi var ki.
Kendinden yaş yaş yaş büyük biri olsa bile evlenmeye razı.
adam belki gerçekten suçlu ve size ben birini korurken böyle böyle oldu diye hikaye okuyorve sizi pasaport olarak görüyor .

Sevgilinizin dava dosyasını incelemeden "o aslında masum iyiliğinden hapse düşmüş " düşüncesi bana doğru gelmiyor. Gerekirse avukat tutup bu hapise sebep olan dosyanın ayrıntılarını bilmeden adam için ailenizi karşınıza almayın. Sicil kaydı isterdim sanırım ben başka suçları var mı diye :KK70:
Tüm aileyi karşıya alınıp yapılan evliliklerin çoğu çokta hayırlı gitmiyor onu da unutmayın.

Anlattığınz adamla ilgili şeyler çok Yeşilçam esintili . Dikkatli olmanız ve ağırdan almanız lazım. Yaşınız genç.
Tanımadığınız adamı yanınıza alıp ya bu böyle değildi ne kadar iyiydi diye ağlarsınız sonra.

Yok gitmezmiş adam oraya, çünkü orda bizim kızdan aşağı kalırmış işi gücü. O yüzden bilmemkaç dil bilen okumuş kız buraya gelip ev hanımı olacakmış. Erkek üstün olurmuş 🙄
Kızın hayat dersi öğrenmesi için çok iyi fırsatlar bunlar. Bilmem kaç yabancı dil insanı bi cm öteye götüremediği durumlar da varmış görüyoruz.
ben kızımız Almanya’da diye düşünüyorum Fransa da olabilir ama Almanya ağır basıyor kafamda.

Burda zaten karı koca kavgasına bıçakla koşturmuş gibi algılanıyor heralde .
Kadiri tekme tokat girişip boğazını sıkıyor dönüp arkasına gidecekken yine saldırıyor .
Karşısındakini güçsüz görüp saldıran döven tekme tokat adam suçsuz masum öyle mi .
Elinde o bıçak olmasa ölecek belki .
Ben size siz yazıyorum. Aynı şekilde de karşılık almak isterim. Ben iddia ettiğiniz şeyleri söylemedim. Sadece yazdıklarımı yorumlayın lütfen kendinizden bir şeyler eklemeyin. Rahmetliye masum diyen yok. Kadir şeker tartışmaya müdahale ediyor kadın da diyor ki sorun yok aramızda hallediyoruz. Sonra olay iki erkeğin kavgasına dönüyor. Bu benim yorumum değil tanığın beyanı. Niyet belki kadını korumaktı ama burada önemli olan sonuç. Kadir şeker siz kabul etmek isteyin istemeyin bir katil, birini öldüren herkes gibi. İki kişi kavga etti biri diğerini -ki bu diğerinin üstünde kesici alet yok- kendi bıçağını çıkartıp öldürdü. Sonra da kaçtı gitti. Olay bu. Sizin gibi insanlar bu olayı duygu sömürüne çevirdiler. Yok tıp okuyacakmış yok gencecik çocukmuş. Kendini savunmanın tek yolu bıçak çekip birini kalbinden bıçaklamak mı? Herkes birini kalbinden bıçaklasın sonra da kaçıp gitsin gerekçe olarakta kendimi korudum desin kanıt vs ihtiyacı olmadan da serbest kalsın o zaman.

Ben kasten adam öldürmek var demedim zaten o nerden çıktı? Siz covid sebebiyle izinli tahliyeye suçsuzluk anlamı yükleme çalışıyorsunuz ya o yüzden Emrah Serbest örneğini verdim. Hatta bir örnek daha vereyim eşinin 3 yaşındaki yeğeninin gözüne kıskandığı için asit sıkan Cihan Araçman da covid sebebiyle izinli tahliye edildi. Eğer ölen Kadir şeker öldüren Özgür Duran olsaydı Özgür Duran da şu an covid sebebiyle izinli tahliyedeydi.
Özgür Duran Kadire saldırmasaydı ölmeyecekti .
Canıyla ödedi maalesef .
Özgür Duran saldırıyor ilk .
Dövüyor .
Olay yerinden kaçmaya çalışan bir insana arkadan saldırıyor.
Bu kadar tahrik edici unsur var olayda .
Hayır Kadir ölseydi müebbet yiyecekti diğeri.
Çünkü saldırgan o tamam mı .
Daha bunu ne kadar açık yazabilirim.

Yabanciyi dusunmedim degil. Babam cok karsi gelir diye o topa hic girmedim, gelenekselci bir aile yapim var cunku. Ve ben bu iliskiye evlenecegim diye baslamadim. Hala da evleniyorum demedim demem de. Sadece iyi geldigi icin konustum. Su an beni sikistirmasiyla bir takim yasadigim sikintilari buraya aktardim. Hepsi bu.
Siz gerçekten dünyanın en prestijli üniversitelerinden birinde yüksek lisans mı yapıyorsunuz?

Burda zaten karı koca kavgasına bıçakla koşturmuş gibi algılanıyor heralde .
Kadiri tekme tokat girişip boğazını sıkıyor dönüp arkasına gidecekken yine saldırıyor .
Karşısındakini güçsüz görüp saldıran döven tekme tokat adam suçsuz masum öyle mi .
Elinde o bıçak olmasa ölecek belki .

Özgür Duran Kadire saldırmasaydı ölmeyecekti .
Canıyla ödedi maalesef .
Özgür Duran saldırıyor ilk .
Dövüyor .
Olay yerinden kaçmaya çalışan bir insana arkadan saldırıyor.
Bu kadar tahrik edici unsur var olayda .
Hayır Kadir ölseydi müebbet yiyecekti diğeri.
Çünkü saldırgan o tamam mı .
Daha bunu ne kadar açık yazabilirim.

Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Yazdıklarımdan Özgür Duran masumdu gibi bir anlamı nasıl çıkarttınız şaşırıyorum. Tek bir kere böyle bir şey yazmadım. Hadi diyelim dediğiniz gibi, biri tekme tokat saldırdığında kalbinden bıçaklayıp öldürmek normal mi? Bıçak sadece Kadirde var karşı tarafta yok bile. Birini öldürmek isteyen yoktan yere kavga yaratsın kavga anında çıkarsın bıçağı karşısındakini öldürsün yırtsın madem cinayetten. Nasılsa kendini savunmuş oluyor öyle mi? Kendini savunmanın tek yolu birini öldürmek mi? İlk kimin saldırdığını nerden biliyorsunuz? Orda mıydınız dediğimde de tepki gösteriyorsunuz. Tanığın beyanı Kadir’in bıçakla yanlarına geldiği iki tarafın boğuşmaya başladığı şeklinde. Kadir ölseydi diğeri müebbet yemezdi. O kadar taraflı bakıyorsunuz ki. Bıçak Kadir’in bıçağı. Bıçağı çeken kadir. Kendimi korudum o bana bıçak çekti derdi. Tanığın beyanı da yararına nasılsa. O da Kadir gibi tahrik indirimden yararlanırdı. Savunduğunuz adam birini öldürüp arkasına bakmadan kaçıp gidiyor yahu

Evet. Üstelik ortada bağlanacak bişey yokken bağlanıyorsun. İnsanlar normal arkadaşlarıyla senin sevgilinle yaşadıklarından daha fazla şey yaşıyor. Sen neredeyse sıfır yaşanmışlıkla yardırmış gidiyorsun. Muhtemelen boşluktan bu adama sarmışsın sevdiğinden, aşkından öldüğünden falan değil.
Peki napabilirim? Bana cok iyi davraniyorken onu birakma fikri gözlerimi dolduruyor. Onun bana kötü davranmasini falan saglayamaz miyim? Nasil bir yol izlemeliyim?

cahille soh

Ben kasten adam öldürmek var demedim zaten. Siz covid sebebiyle izinli tahliyeye suçsuzluk anlamı yükleme çalışıyorsunuz ya o yüzden Emrah Serbest örneğini verdim. Hatta bir örnek daha vereyim eşinin 3 yaşındaki yeğeninin gözüne kıskandığı için asit sıkan Cihan Araçman da covid sebebiyle izinli tahliye edildi. Eğer ölen Kadir şeker öldüren Özgür Duran olsaydı Özgür Duran da şu an covid sebebiyle izinli tahliyedeydi.
boş yazıyorsun

Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Yazdıklarımdan Özgür Duran masumdu gibi bir anlamı nasıl çıkarttınız şaşırıyorum. Hadi diyelim dediğiniz gibi, biri tekme tokat saldırdığında kalbinden bıçaklayıp öldürmek normal mi? Bıçak sadece Kadirde var karşı tarafta yok bile. Birini öldürmek isteyen yoktan yere kavga yaratsın kavga anında çıkarsın bıçağı karşısındakini öldürsün yırtsın madem cinayetten. Nasılsa kendini savunmuş oluyor öyle mi? İlk kimin saldırdığını nerden biliyorsunuz? Orda mıydınız dediğimde de tepki gösteriyorsunuz. Tanığın beyanı Kadir’in bıçakla yanlarına geldiği iki tarafın boğuşmaya başladığı şeklinde. Kadir ölseydi diğeri müebbet yemezdi. O kadar taraflı bakıyorsunuz ki. Bıçak Kadir’in bıçağı. Bıçağı çeken kadir. Kendimi korudum o bana bıçak çekti derdi. Tanığın beyanı da yararına nasılsa. O da Kadir gibi tahrik indirimden yararlanırdı.
Birini sadece bıçakla mı öldürebilirsin.
O herif kafasını ezicekti belki de .
Gözü dönmüş torbacı.
Yoo gayet savunuyorsunuz adamı .
Bilemiyorum ben böyle bir tipe acımıyorım ölümüne de zerre kadar üzülmedim.
Hala yoktan yere kavga diyorsun şaka gibi.
Kavgayı görünce yanlarına gidip insan gibi sakinleştirmeye çalışmış adam saldırıyor bütün bunlar gerçekken ve ispatlıyken gözünle mi gördün deniliyot .
Kadirin beraat etmemesinin tek sebebi kadının ifadesi .
Poliste farklı bir ifade verip mahkemede degiştiriyor zaten.
Tanık olmaması Kadiri maalesef zor duruma sokuyor .

Peki napabilirim? Bana cok iyi davraniyorken onu birakma fikri gözlerimi dolduruyor. Onun bana kötü davranmasini falan saglayamaz miyim? Nasil bir yol izlemeliyim?
Her şeyi geçtim korkmuyor musunuz ya? Cidden soruyorum bunu. Sebep ne olursa olsun bir insanı öldürmüş bu kişi. Anladığım kadarıyla nefsi müdafaa falan da değil. Yarın bir gün çok öfkelenirse o bıçağın size de saplanmayacağından nasıl eminsiniz?

Neyse siz 19 sabıkası bulunan suç makinesisine rahmet okuyun hadi iyi günler .
Kesin Kadir saldırmıştır kimin ne olduğu belli .
Uyuşturucudan kafayı yemiş iki keş hala bana ifade deniliyot .
Kadın zaten olay sonrası bir sürü suça karışıyor .
Bide bazı aklı eksikler kadınla ilişkisi vardı demişti kadın leşlikten ölüyor nerdeyse her türlü iftira atıldı ölenin ailesi tarafından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X