- 10 Ekim 2014
- 31.462
- 140.720
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Cirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
Aranan yorum bulundu.Mevzu ne bilmem ama profildeki siz iseniz çok güzel hatunsunuz hanımefendi
Aynen yapay zekaProfil fotonla anca bu işleri bilmeyenleri kandirabilirsin.
Yapay zekanin rastgele cikarttigi fotolara benziyor, basmişsin kullandigin uygulamanin tüm efektlerini ve ortaya muthiş bir şey de cikmamis üstelik, kotu yorum yapmamaya zorladim.
Forumda kimsenin kimseye durduk yere cirkin vs diyecegini de sanmam guzellik yarişmasi yapmiyoruz burada.
Sitede bir muallime hanım vardı nicki muallime hanımlı bir şeydi. Tipin ona benziyor. Ama o tesettürlüydü. Eğer açıldıysa osun. Zaten o da sürekli kıskanıldığını söylerdiCirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
Ya ne alaka ?Sitede bir muallime hanım vardı nicki muallime hanımlı bir şeydi. Tipin ona benziyor. Ama o tesettürlüydü. Eğer açıldıysa osun. Zaten o da sürekli kıskanıldığını söylerdi
Aynen yapay zeka
Zoruna giden ne anlamadımInsta fotolara baksam 15 yillik bazi arkadaşlarim bile bambaşka gorunuyor.
100 tane de foto atsan farkli bir guzelligin yok, sokakta sana benzer çok kadin var.
Canım sen bakma bu kadın düşmanlarına gayet bebek gibi kızsın
Meslek kısmında da öğretmen yazıyor hakaten osun. Ama bu fotoda baya değiştirmişsin kendini tanıdım yine deYa ne alaka ?
Ben değilim asko ne alakaMeslek kısmında da öğretmen yazıyor hakaten osun. Ama bu fotoda baya değiştirmişsin kendini tanıdım yine de
NeAşırı parlatmadan üstünüzdeki penye tişört bile porselen gibi duruyor, şu shopu bi tadında bırakın.
Zoruna giden ne anlamadım
Ooff bunu yazacaktım işte. Remini uygulaması bu. Profil fotosunda ki gözün biri kaymış gitmiş bunu anca remini yaparRemini uygulamasinin efektlerini basmissin yuzune kimse kimseye cirkin demez canın sıkılmış konu açmıssın
Ya uf yeter be valla bu ne ya ne remini uygulaması apple ile çekindiğim foto shop yokRemini uygulamasinin efektlerini basmissin yuzune kimse kimseye cirkin demez canın sıkılmış konu açmıssın