Kadinlarin aşırı kıskanç olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMG_5903.jpeg

Bu da ben shopsuz bi maşallahınızı alırım 🧿😂😂

Nedendir bilmiyorum ama bu kadinlar klubundeki bayanlarin yarıdan fazlası aşırı mükemmeliyetçi yani kendileri her şeyi çok çok iyi yaşıyorlar ama karşıdaki kişi kötü oluyor ütopik hayatta yaşamak kötü bir şey aslında yani birkaç konu okumuştum kendini mükemmel görüyor karşıdaki yerlerde birine demişler hatta sen çok cirkinsin konudan bağımsız şekilde 😂 kendi kesin cirkindir hasetlik basa bela valla diyeceklerim. Bu kadar
büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür 👍🏻
Farklı bakış açısı objektif görüşler ortaya koymaları kıskançlık değil bilgeliktir.

Kaşların çok tuhaf duruyor. Yani kaş dediğin bu kadar yukarda olur mu? Sanki panik ile bir şey anlatmak istiyormuşsunuz gibiEki Görüntüle 3341775
Nesi var ya kızın. Kaşları da normal. Benimki de öyle yuharda nasıl olmalı ki gözümün hemen üstünde mi . Varya yengeç seni kıskanç bilmezdim ne fesatmışın o mai gad🤣

Sanki allığı biraz fazla kaçırmışsın gibi ama olsun o da ayrı bi renk katmış doğallığı çok bozmamış👍🏻
Allık yok. O gençliğin verdiği doğal al al alyanak.Bir de biraz utanmadan kaynaklı

Nedendir bilmiyorum ama bu kadinlar klubundeki bayanlarin yarıdan fazlası aşırı mükemmeliyetçi yani kendileri her şeyi çok çok iyi yaşıyorlar ama karşıdaki kişi kötü oluyor ütopik hayatta yaşamak kötü bir şey aslında yani birkaç konu okumuştum kendini mükemmel görüyor karşıdaki yerlerde birine demişler hatta sen çok cirkinsin konudan bağımsız şekilde 😂 kendi kesin cirkindir hasetlik basa bela valla diyeceklerim. Bu kadar
Çok fesatlar ya!
Geçende bir kadıncağız instagramda takip isteği çok alıyorum yazmış.
Ay bunlar bir coştu bir coştu anlatamam yani laf lafı açmış kadın yazmış. Maazallah bunların diline düşersem diye ödüm kopuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X