- 19 Nisan 2022
- 4.029
- 43.140
- Konu Sahibi kymetgenc12
Bu da ben shopsuz bi maşallahınızı alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyüğünü bilen büyüğünden büyüktürNedendir bilmiyorum ama bu kadinlar klubundeki bayanlarin yarıdan fazlası aşırı mükemmeliyetçi yani kendileri her şeyi çok çok iyi yaşıyorlar ama karşıdaki kişi kötü oluyor ütopik hayatta yaşamak kötü bir şey aslında yani birkaç konu okumuştum kendini mükemmel görüyor karşıdaki yerlerde birine demişler hatta sen çok cirkinsin konudan bağımsız şekilde kendi kesin cirkindir hasetlik basa bela valla diyeceklerim. Bu kadar
Dudişindeki renk mac mehr miYa uf yeter be valla bu ne ya ne remini uygulaması apple ile çekindiğim foto shop yok
İnşallah gerçekten öğretmen değildirMeslek kısmında da öğretmen yazıyor hakaten osun. Ama bu fotoda baya değiştirmişsin kendini tanıdım yine de
Sanki allığı biraz fazla kaçırmışsın gibi ama olsun o da ayrı bi renk katmış doğallığı çok bozmamışEki Görüntüle 3341776
Nesi var ya kızın. Kaşları da normal. Benimki de öyle yuharda nasıl olmalı ki gözümün hemen üstünde mi . Varya yengeç seni kıskanç bilmezdim ne fesatmışın o mai gadKaşların çok tuhaf duruyor. Yani kaş dediğin bu kadar yukarda olur mu? Sanki panik ile bir şey anlatmak istiyormuşsunuz gibiEki Görüntüle 3341775
Canım yalnız makyaj yok doğal halimSanki allığı biraz fazla kaçırmışsın gibi ama olsun o da ayrı bi renk katmış doğallığı çok bozmamış
Aşkım gözlerin ağzından büyükEki Görüntüle 3341776
Aşkım o normalde de öyleAşkım gözlerin ağzından büyük
Ay yok artttııkkk ooff yhaaa işte bunu kıskanırımmCanım yalnız makyaj yok doğal halim
Allık yok. O gençliğin verdiği doğal al al alyanak.Bir de biraz utanmadan kaynaklıSanki allığı biraz fazla kaçırmışsın gibi ama olsun o da ayrı bi renk katmış doğallığı çok bozmamış
Şu an çıldırıyoruummAllık yok. O gençliğin verdiği doğal al al alyanak.Bir de biraz utanmadan kaynaklı
Kudur. Ben gizemi beğeniyorum.Şu an çıldırıyoruumm
Kıskanma kızzz maşallah de böylesi güzelliği daha göremezsin çünküAy yok artttııkkk ooff yhaaa işte bunu kıskanırımm
Çok fesatlar ya!Nedendir bilmiyorum ama bu kadinlar klubundeki bayanlarin yarıdan fazlası aşırı mükemmeliyetçi yani kendileri her şeyi çok çok iyi yaşıyorlar ama karşıdaki kişi kötü oluyor ütopik hayatta yaşamak kötü bir şey aslında yani birkaç konu okumuştum kendini mükemmel görüyor karşıdaki yerlerde birine demişler hatta sen çok cirkinsin konudan bağımsız şekilde kendi kesin cirkindir hasetlik basa bela valla diyeceklerim. Bu kadar