- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Şimdi bana da diyecekler sen cirkinsinKim kime çirkinsin demiş? Ben direk böyle yazıldığını sanmıyorum. Elbette kimse mükemmel değil kendi hayatlarımız da ağlayıp, tartıştığımız insanlar da var ama burada bahsetmek benim için doğru gelmiyor sadece. Kendi içimde çözerim problemimi. O yüzden sadece mükemmel olarak görüyor olmanız belki de üyenin anlatmıyor olmasındandır.
Görmeden bir şey diyemeyiz kiŞimdi bana da diyecekler sen cirkinsin
Geri bildiriminiz için tişikkirlir.Nedendir bilmiyorum ama bu kadinlar klubundeki bayanlarin yarıdan fazlası aşırı mükemmeliyetçi yani kendileri her şeyi çok çok iyi yaşıyorlar ama karşıdaki kişi kötü oluyor ütopik hayatta yaşamak kötü bir şey aslında yani birkaç konu okumuştum kendini mükemmel görüyor karşıdaki yerlerde birine demişler hatta sen çok cirkinsin konudan bağımsız şekildekendi kesin cirkindir hasetlik basa bela valla diyeceklerim. Bu kadar
Nedendir bilmiyorum ama bu kadinlar klubundeki bayanlarin yarıdan fazlası aşırı mükemmeliyetçi yani kendileri her şeyi çok çok iyi yaşıyorlar ama karşıdaki kişi kötü oluyor ütopik hayatta yaşamak kötü bir şey aslında yani birkaç konu okumuştum kendini mükemmel görüyor karşıdaki yerlerde birine demişler hatta sen çok cirkinsin konudan bağımsız şekildekendi kesin cirkindir hasetlik basa bela valla diyeceklerim. Bu kadar
Konu açarken olumlu,olumsuz fikirler geleceğini göze alarak konu açılıyor.Şimdi bana da diyecekler sen cirkinsin