- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.179
- 44
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Cirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşkeBurası güzellik platformu değil ki?Neden diğer kadınları kıskanıp,hasetlenelim?
Kime dediler?Cirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
Vay beee kıskançlığım konulara taşınmış anshsbsjjsNowaybabe Canım gel sen anlarsın bu konudan
Kimse birbirinin tipini bilmiyor ki,ilginçCirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
Kim kime yapmış?Cirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
SananeAllah cirkin sansi versin derler. Cok guzel olup da 1 milyoncu - zuccaiyeden hediye almak da var kaderde. Naptin ayrildin mi?
Ama konuyu aciyosun sonra devam gelmiyor. Filmin en heycanli yerinde internet kesilmesi gibi bisey.Sanane
Kusura bakmayın da güzel değilsiniz:) Uygulama bile kurtarmamış…Cirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
Şimdi bana da diyecekler sen cirkinsin
Kusura bakmayın ama alakasız bir şekilde ısrarla şunları söylüyor olmanız, “ insanların profil resminize bakıp, saçmalama ne çirkini, çok güzelsin demesini” beklediğinizi hissettirdi.Cirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
E varsa cesaretin koy fotonu ona göre yorumlar gelsin mademCirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
Ama konuyu aciyosun sonra devam gelmiyor. Filmin en heycanli yerinde internet kesilmesi gibi bisey.
Cevabını aldın bence susAma konuyu aciyosun sonra devam gelmiyor. Filmin en heycanli yerinde internet kesilmesi gibi bisey.
Profil resmi benimE varsa cesaretin koy fotonu ona göre yorumlar gelsin madem
Kendi fotosunu da koymamış kiKusura bakmayın ama alakasız bir şekilde ısrarla şunları söylüyor olmanız, “ insanların profil resminize bakıp, saçmalama ne çirkini, çok güzelsin demesini” beklediğinizi hissettirdi.
Herkes ısrarla çirkinlik ne alaka demiş, sizin yanıtlarınıza bakın.
Muhtemelen ben fesatım ve kıskancım. Bir de kadın düşmanıyım
Eki Görüntüle 3341763
* cümlem devrik olabilir zira çok yorgunum kusura bakmayın
AhahahaKendi fotosunu da koymamış ki
Tamam tamam gidiyorum konunda. Giderken de hediyemi birakayim. Seversin guzel kiz.Cevabını aldın bence sus
Ahaha bide üşenmemiş koymus şaka gibiTamam tamam gidiyorum konunda. Giderken de hediyemi birakayim. Seversin guzel kiz.
Eki Görüntüle 3341765
Başka fotolar var mı? Durumda paylaşıp silin pek ikna olamadım.Profil resmi benim