- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
-
- Konu Sahibi kymetgenc12
Ay kimseyle güzellik yarışında değilim gayrete güzelim benim anlamadığım nokta buradaki bayanlarin hemcinslerime kötü yorumBaşka fotolar var mı? Durumda paylaşıp silin pek ikna olamadım.
Ben kendimi ifade ettiğimi düşünüyorumKeşke bir de kendini ifade edebilseydin be aplam.
Keşke shoplu fotoları koymasaydin. At kuyruğu bile bir acayip duruyor. Neyse güzel olduğunu düşünüyor olabilirsin, saygı duymaktan başka napalim.Ahahaha
Bana güzelsin yada cirkinsin diye yorumKeşke shoplu fotoları koymasaydin. At kuyruğu bile bir acayip duruyor. Neyse güzel olduğunu düşünüyor olabilirsin, saygı duymaktan başka napalim.
Yok böyle değil. Filtresiz efektsiz olmalı. Kaldı ki bu kadar efektle bile ben güzel bulmadımProfil resmi benim
Boş yapmaYok böyle değil. Filtresiz efektsiz olmalı. Kaldı ki bu kadar efektle bile ben güzel bulmadım
Kedi fotoğrafın güzelmiş tatlımYok böyle değil. Filtresiz efektsiz olmalı. Kaldı ki bu kadar efektle bile ben güzel bulmadım
Tabii tabii, ondan profil fotoları değişiyor. Neyse topunu al başka yerde oyna bence. Daha dişe dokunur konularda ban yemek istiyorum.Bana güzelsin yada cirkinsin diye yorum
Yap diyen olmadı zaten sana Hey Allahım
Jddjdjejee gayet dolu bir yorumdu halbuki. Basmışsın efekti saçlar bile garip duruyor sen hala güzel yorum peşindesinBoş yapma
Evet biliyorumm ahh kediler muhteşem varlıklarKedi fotoğrafın güzelmiş tatlım
Sana güzel yorum yap diyen yok kiJddjdjejee gayet dolu bir yorumdu halbuki. Basmışsın efekti saçlar bile garip duruyor sen hala güzel yorum peşindesin
Yüzümü de efekt yaptım demi AhahahaEvet biliyorumm ahh kediler muhteşem varlıklar
Sen varsın. Biride bana denk gelse dedin bende diyorum işte güzel değilsinSana güzel yorum yap diyen yok ki
Fotodaki sensen gayet güzelsinŞimdi bana da diyecekler sen cirkinsin
anten takSen varsın. Biride bana denk gelse dedin bende diyorum işte güzel değilsin
Eveett.Yüzümü de efekt yaptım demi Ahahaha