Kadinlarin aşırı kıskanç olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmişinize baktım ama konu falan da açmamışsınız ki size kötü bir yorum yapılmış olsun da bir pazar gecesi üyelere sataşan bir konu açayım deme gereği duyasınız.

Uzun bir cümle oldu

Kıskanç kadınlar elbette var, kıskanç insanlar var daha doğrusu ama sırf kıskançlıktan birine çirkinsin, kötüsün deneceğini sanmıyorum burada. Çünkü bu tür davranışlar ilkokulda falan kalmış olmalı.

Bugüne kadar şurada tek bir insanı kıskanmamışımdır ki mükemmel bir hayatım da yok mükemmel de değilim. İmrenirim en fazla. Birçok insan da böyle

Çünkü çoğunluk klavye artisti buranın ama hakkını yiyemem mükemmel kalpte iyimser gerçekten sorunn çözmeye dayalı kadınlar da var biride benim mesela

O kadar takılıyorum ben hiç burda birine sen çok çirkinsin yazıldığını görmedim. B.k Atıcam diye uydurmayın ya. Kadınlar o kadar hödük değildir çirkinse bile çirkin demez eğer ortada Bi zıtlaşma yoksa. Benim de burda yorumlarını beğenmediğim üyeler oluyor ama kk nın kadınlarının tamamını genelleyip çamur atmıyorum. Çoğunlukla da beğeniyorum burdaki topluluğu. Beğenmesem salak değilim burda takılayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…