- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
Gereksiz boş yorumEveett.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gereksiz boş yorumEveett.
Senin de eline çirkin demişlerCirkinsin diye yorum yapanlar var bir babayiğit de bana yorum yapsa keşke
Kız seni güzel bulmuyorum ki çekememezlik olsun. Senden daha güzel bulduğum bi sürü kadın var ve hiç gocunmadan söylerim güzel olduğunu. Ha bide ben efektsiz fotoğraf çekinecek kadar güzel ve özgüvenliyim. En azından millet bana güzelsin desin diye saçma sapan konu açmıyorumanten tak
Senden daha dolu emin olGereksiz boş yorum
Malmisin boş boş konuşuyorsunKız seni güzel bulmuyorum ki çekememezlik olsun. Senden daha güzel bulduğum bi sürü kadın var ve hiç gocunmadan söylerim güzel olduğunu. Ha bide ben efektsiz fotoğraf çekinecek kadar güzel ve özgüvenliyim. En azından millet bana güzelsin desin diye saçma sapan konu açmıyorum
Evet Burhan çok güzel ve ben çok kıskanıyorum mesela.Ben çok güzelim mesela beni de çekemiyorlar
Aaa meğer sen her anlamda çirkinmişsin. Bak nasıl da belli ettin kendiniMalmisin boş boş konuşuyorsun
Ben çok güzelim mesela beni de çekemiyorlar
Sesli güldümEvet Burhan çok güzel ve ben çok kıskanıyorum mesela.
Evet ciddiyim. Hepsi kem gözlüSesli güldüm
Ben de attım benimkine bir şey olmadı. Sen becerememişsin bence Burhan ahahshshdhBuraya turşumu attım 1 haftaya patladı(ciddiyim)
Ay boş yapma yine boş konuşan biriYazmadan duramayacagim. Fotoğrafların benim bu fotoma benziyor ağzı burnu değismis, saçlar ben ne alaka diyor falan...
Şuan turşumu çekemiyorsunBen de attım benimkine bir şey olmadı. Sen becerememişsin bence Burhan ahahshshdh
Çok teşekkür ederimMevzu ne bilmem ama profildeki siz iseniz çok güzel hatunsunuz hanımefendi
Dolunay var.Bugün konu sahipleri çok atarlı. Pazar yaramamış.