Kadinlarin aşırı kıskanç olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nesi var ya kızın. Kaşları da normal. Benimki de öyle yuharda nasıl olmalı ki gözümün hemen üstünde mi . Varya yengeç seni kıskanç bilmezdim ne fesatmışın o mai gad
Valla bana tuhaf geldi. Hatta yazmadan Instagram'a girdim eşin dostun selfiesine baktim.
Çok dehşetengiz bir ifadesi var, ifot'un botoxlu haline benziyor
Benim gözlerim çekik, gülünce tek çizgi haline geliyor. Tüm küçüklük - ergenlik fotolarımda gözsüzüm. O yüzden bazen foto çekinirken gayri ihtiyari gözümü açıyorum böyle şok olmuş gibi duruyor,sonradan bakınca hep pişman oluyorum. Aynı onlara benziyor

Peki şimdi seni güzel bulsak tamam mıyız ? Neden başkasının düşüncesi sizi bu kadar etkiliyor ? Konular birbirimizi övelim diye mi açılıyor?

Kimin kayınvalidesi evine işiyor .
Kimisi geline saldırıyor
Kimisi eve habersiz misafir çağırıyor .
Ha birde koca konulari var ki aldatan mi ararsin , fiziksel veya psikolojik şiddet uygulayan mi ?

Ne yapalım ah canım benim olur böyle şeyler takılma hangimizin hayatı dört dörtlük mu diyelim ? Mükemmelliyetcilik dediğin insan gibi yaşayabilen kişiler. Kayınaile tarafına sormadan eşiyle ortak bir hayat paylaşan insanlar. Ben burada bir konuyu elestiriyorsam o kişide ufak bir farkındalık olusturabilirsek bir kez olsun karşı çıkarsa neleri değiştirebilecegini görmesi için . Çünkü bu kadınlar çocuk yetiştiriyor . Onlar iyi olursa yetiştirdikleri çocuklar da iyi olur. Biz bence birbirimizi pislislamak için burda yokuz. Bana burada tecrübesini anlatan insanlar olmasa ben şu an boşanmış olurdum. Çok ağır eleştiri de aldım iyi ki almışım .

Basligi acan uye kim ya, benim gozum bir yerden ısırıyor Allah Allah. Dalga gecmiyorum bu arada, bir oyuncunun aynisi.

Ben profil resmimi kullanıyorum bi kere bak en güzel benim

Sitede bir muallime hanım vardı nicki muallime hanımlı bir şeydi. Tipin ona benziyor. Ama o tesettürlüydü. Eğer açıldıysa osun. Zaten o da sürekli kıskanıldığını söylerdi
Aaa evet başkasının fotoğraflarını kullanmıştı. Sonra esas sahibine haber uçurmuşlardı. Üyelik iptali yaptırmıştı.
Çok benziyor ona bence de. Günahını almak istemem, o tesettürlüydü. Ama göz yapısı aynıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…