Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mamasını suyunu ver ve seyret:)Hahahaha :)
Fena mi can yoldasi olur
oo ne karışıyorlarıda artık karışan yok 10 sene sonra..iyi oldu böyleKarismasalar olmuyor tabi
beslesekmi:)
Beslenir ki bu
Eger o sakallarin ve biyiklarin arasına ayran, dondurma ve çorba benzeri şeyler bulasmayacaksa olabulu
Yaw bu adamlar kendi işini falan yapmıyorsa, memursa, kurumsal bir şirkette çalışıyorsa sakal bırakamaz ki. Hepinizin eşi serbest mi çalışıyor?
He valla.. Ben düşündüm düşündüm sakallı iki kişi buldum bizim çevrede. İkisi de patron.. Diğerleri zavallı traşlı memurlar.herkes patron burda demek ki yada esnaf tüccar
yani mecburi bizim işyerindekilerde hep öyle garibanlar seçme şansları yokHe valla.. Ben düşündüm düşündüm sakallı iki kişi buldum bizim çevrede. İkisi de patron.. Diğerleri zavallı traşlı memurlar.
Hepsi burjuva demek ki bizim ki zavallicik bi memurYaw bu adamlar kendi işini falan yapmıyorsa, memursa, kurumsal bir şirkette çalışıyorsa sakal bırakamaz ki. Hepinizin eşi serbest mi çalışıyor?
Yaw bu adamlar kendi işini falan yapmıyorsa, memursa, kurumsal bir şirkette çalışıyorsa sakal bırakamaz ki. Hepinizin eşi serbest mi çalışıyor?
heralde kız gıda güvenliğine aykırıBenimki patron ama sakal birakamiyor maaleseffn neden cunku yemek sektorunde calisiyor ve nerdeyse her gun kendini kildan tuyden arindirir, neymis insanlar kil tüy sevmezmis, yemek sektorunde olmazmis.. oysa ben de sakali seviyorum..
eşim ecz de çalışıyor 11 yıldır kendi işyeri gibi patron işçi ilişkisi yok...sakallarını bu ara bayağıon uzattı çekiniyor ama birşey dememiş patron şimdilik...Yaw bu adamlar kendi işini falan yapmıyorsa, memursa, kurumsal bir şirkette çalışıyorsa sakal bırakamaz ki. Hepinizin eşi serbest mi çalışıyor?
heralde kız gıda güvenliğine aykırı
tam benim uzmanlık alanım
yani gıda işi çok önemli kesinlikle titiz olmayanların karışmaması lazımEvet dogru, agda bile yapiyor esimin elemanlari
esim cok titiz bu konuda
Benimki patron ama sakal birakamiyor maaleseffn neden cunku yemek sektorunde calisiyor ve nerdeyse her gun kendini kildan tuyden arindirir, neymis insanlar kil tüy sevmezmis, yemek sektorunde olmazmis.. oysa ben de sakali seviyorum..
heralde kız gıda güvenliğine aykırı
tam benim uzmanlık alanım
evett ama bizim gittiğimiz fırında sakalı gögsüne değen abiler vardı maske taktık diyorlar bir baktım adam sakala takmış sakalın ucu dışarda sadece ağzı kapalıKızlar sakal maskesi de varmış, kesmek şart değil
Hadi sakalı geçtim göğsünden kollarından kıllar fışkıranlara ne takcaz?evett ama bizim gittiğimiz fırında sakalı gögsüne değen abiler vardı maske taktık diyorlar bir baktım adam sakala takmış sakalın ucu dışarda sadece ağzı kapalı
bu sakal zaten makul