Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
bu resim sana itafen mune
images

cryptic,
bilerek mi koydun yoksa tesadüf mü:KK57: seyretmediğim filmi kalmayan tek adam, Antoniooooo:rolleyes:
Hayatım tezat, en sevdiğim aktör esmer ama gönlümün yakışıklısı kumral:KK70:

Sakallı olunca yanlış anlamayında batmaz mı

İlk uzamaya başladığında zımpara gibi oluyor, uzak durmakta fayda var ama sonra pamuk gibi:KK70:

varan 1 = sakalsız sadece bıyık bırakan erkekler kadar iğrenç bulduğum bi kesim olamazzz :KK12:
varan 2 = bıyıkla birlikte bırakılan sakalı çoğu erkeğe yakıştırıyorum hele sarı kıllıysa ve yumuşak seyrekse tadından yenmez :KK53:
varan 3 = tamamen sakalsız bıyıksız kişiler gözüme pek çekici gelmese de yakışana yakışıyor
varan 4 = ekliceğim fotolara bianen ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMM

B5FceI0IEAEpP-Q.jpg
fft20_mf5098647.Jpeg
7ad4e8a41b8cc51a72ea93dc00186a4b-750x1120.jpg
Bıyıksız erkek sevmiyor musun just'cum Burak Özçivit desem :)

Eklentiler

• gfg.jpg
    gfg.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 400
  • gfg.jpg
    gfg.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 300
cryptic,
bilerek mi koydun yoksa tesadüf mü:KK57: seyretmediğim filmi kalmayan tek adam, Antoniooooo:rolleyes:
Hayatım tezat, en sevdiğim aktör esmer ama gönlümün yakışıklısı kumral:KK70:

İlk uzamaya başladığında zımpara gibi oluyor, uzak durmakta fayda var ama sonra pamuk gibi:KK70:
tesadüf olurmu daha önce forumlarda bir iki defa bahsetmiştik aklımda:KK8:

ffg.jpg
ghg.jpg
gjhjyhjjh.jpg
Kızlarr bu çocuğa ölüyorum desemmmm :) sakallı ve sakalsız hali çoookk yakışıklı.. canım benimmm .. :KK8::KK8::KK8: (Çağlar SAYIN)

kişiden kişiye değişir

sakalın yakıştığı var yakışmadığı var

sakal derken öyle hacı sakalını(up uzun kaba) kast etmiyorum tabi o kimseye yakışmışyor

hafif kirli sakal bazısına çok gidiyor karizmasına karizma katıyor

ıhh cııık :KK12: daha bıyıklı begendiğim bi allahın kulu çıkmadı :KK14:
kartal tibet var sanırm :)delici bakışları var dermiş hanımlar o zamnlarda:)birde rüzgar gibi geçtideki başrol oyuncusu aklıma gelmedi ismi..

tesadüf olurmu daha önce forumlarda bir iki defa bahsetmiştik aklımda:KK8:
Aaaaa valla bravo, iyi kalmış aklında:KK70::KK70:

Crusher,
bu kadar tesadüf olamaz, Burak Özçivit fotosu arıyordum bende, ben ekleyene kadar siz eklemişsiniz, o çocuğa yakışıyor ama her bıyık modeli değil, Muhteşem Yüzyıl'daki bıyık tarzı iyiydi.
Ama ben yine de bıyık almayayım, böyle uzaktan bakımlı, parlayan şekliyle iyi hoşta, o bıyık çorba içine girince tüm hoşluğu gidiyor:confused:

X