Kadınlara soruldu: Sakallı erkekler mi sakalsız erkekler mi?

Sakallı erkekler mi ? Sakalsız erkekler mi ?

• Ankete Katılan
    38
Gerçekten yakışanı var yakışmayanı da.
Mesela Mehmet Günsür'ün bu haline ba-yı-lı-yo-rum.:KK68:

Sakalsız olması bana göre kendine yakışmıyor.

sehzade-mustafa-yeni_313.jpg

Veee Scofield... Wentworth Miller sakalsız,3 numara tıraşıyla,ve gözleriylee..:KK8:
Neyse buyrun:

wentworth-miller.jpg

Bir de aşık gözüyle erkek arkadaşımın her hali hep güzel.:KK51:

Benim şahsi fikrim ;
-Erkek dediğin kıllı olmalı. Fakat ayı gibi de değil :KK70:
-Kesinlikle sakallı olmalı.(fakat nedense kimi erkekler sakallı çok çirkin, sakalsız taş gibi.. :KK70:)
-Valla kimse kusura bakmasın ama erkekler sakalsız çok anlamsızlar benim için, onların yakışıklılığını sakalları meydana çıkarıyor .. :KK70: ( Mesela benim arkadaşlarım var. Sakallıyken aman Allah'ım bu ne yakışıklılık diyorum.. 2- 3 gün sonra bir geliyor sakallar kesilmiş. Bütün iltifatlarımı geri alıyorum :KK70: anlayan anladı :KK70:

reca ediyorum sakal modası bitsin artık ya:KK53::KK53: pis sakal bazı erkeklere yakışıyo tabii ama çok nadir, mesela kıvanç sakalsız bişeye benzemiyo, ayyy hele aşk-ı memnunun finalindeki damat traşı neydi öyle ya, kaç sezonluk karizma down:confused::confused::confused:
ayy aynı fikirdeyim seninle noktasına virgülüne kadar :KK70:

Benim şahsi fikrim ;
-Kesinlikle sakallı olmalı.(fakat nedense kimi erkekler sakallı çok çirkin, sakalsız taş gibi.. :KK70:)
-Valla kimse kusura bakmasın ama erkekler sakalsız çok anlamsızlar benim için, onların yakışıklılığını sakalları meydana çıkarıyor .. :KK70: ( Mesela benim arkadaşlarım var. Sakallıyken aman Allah'ım bu ne yakışıklılık diyorum.. 2- 3 gün sonra bir geliyor sakallar kesilmiş. Bütün iltifatlarımı geri alıyorum :KK70: anlayan anladı :KK70:
sakalsız ve yakışıklı birini biliyorum:KK8:

Benim şahsi fikrim ;
al pacino:)
images
images
images
images

Eşim son 3 yıldır sakallı, o yüzden sanırım yorumum taraflı sayılacak:KK14:
Sakalı severim ama öyle göbeğe kadar ineni değil, kısa ve derli toplu olanı.
Bende bıyığı sevmem mesela, sakalla birlikte bırakılırsa amenna ama tek başına bıyık ıyyyy:KK45:

Erkek öyle çok kıllı da olmayacak, kimi sanki boğazlı kazak giymişcesine oluyor, benden uzak, kim istiyorsa ona yakın olsunlar:KK70:

Bende bıyığı sevmem mesela, sakalla birlikte bırakılırsa amenna ama tek başına bıyık ıyyyy:KK45:

Erkek öyle çok kıllı da olmayacak, kimi sanki boğazlı kazak giymişcesine oluyor, benden uzak, kim istiyorsa ona yakın olsunlar:KK70:
Mune valla aynı fikirdeyiz sizinle. :) noktasına virgülüne kadar katılıyorum .. :))

Çember sakal mı ne diyorlar ona uyuz oluyorum ben de . Bıyıksız oluyorlar bir de işid' in bir komutanı vardı böyle Allah bütün nuru almış yüzünden hani ona benziyorlar
Çember sakal ne aa ilk defa duyuyorum :)

bu resim sana itafen mune
images

Sakallı olunca yanlış anlamayında batmaz mı

varan 1 = sakalsız sadece bıyık bırakan erkekler kadar iğrenç bulduğum bi kesim olamazzz :KK12:
varan 2 = bıyıkla birlikte bırakılan sakalı çoğu erkeğe yakıştırıyorum hele sarı kıllıysa ve yumuşak seyrekse tadından yenmez :KK53:
varan 3 = tamamen sakalsız bıyıksız kişiler gözüme pek çekici gelmese de yakışana yakışıyor
varan 4 = ekliceğim fotolara bianen ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMM

B5FceI0IEAEpP-Q.jpg
fft20_mf5098647.Jpeg
7ad4e8a41b8cc51a72ea93dc00186a4b-750x1120.jpg

X