Falıma bakacak sinir sistemleri kuvvetli bi vatandaş arıyorum
Haylinkiler kesmedi tabii seni.
Orada bi laf çarpıntısı var dikkatinizi çekeriz hayal hanım hıh
Oy oy oyyyy acıktımmmm
Kendi kendin yapmaya bak maximam...
Çok fazla katkı maddesi var onlarda...
Falıma bakacak sinir sistemleri kuvvetli bi vatandaş arıyorum
ay evet,zaten ne zamandır almıyorum eve beyaz ekmek.
beyaz un da ben kullanmıyorum
tam buğday unundan yapıyodum bi ara, ama çok zahmetli oluyo. tabi tadı enfes oluyo ama, şimdihamile hamile uğraşamiyycem
zaten ben ekmek aramam, eşim de azalttı baya baya.
ekmeğe gömülürdü önceden anası gibi
hmm bende ne tesadüüüf
Ben de 4-3 e razı oldum...Kızdığım zaman 4-2 lik olduğunu düşünüyorum...
Çok sevdiğimi düşündüğüm zamanlar 4-5 lik olduğunu düşündüğüm de oluyor gerçi...
abooo özgüven tavan yapmış vaziyettegerçi ben de 4-4 lük olmadığım için geçinip gidiyoruz
şimdi doktor, minik çıkıntıya odaklanıp dinliyo ya, acaba başka bi minik çıkıntı olsaydı görür müydü..
hadi göremedi diyelim, ötekinin kalp atışı inceden duyulmaz mıydı arkasında olsaydı
aman ne ayrıntılı düşünüyosam ben de, ikiz olsa da belli olur zaten ilerde.
ben ikiz olmasını istediğim için bu kadar kuruntu yaptım herhalde
al bak şimdi ya kısım onunda çıkış problemli dertsiz olanı yok yani aramakız tekrar kim çekecek o hamilelik dönemini.. bulantılar, karın ağrıları..
hazır olmuşken iki tane olsun işte
Canım bazı sürprizler olabiliyor bazan...Bir tanıdığım ikiz beklerken 3. ayda üçüz oldukları ortaya çıkmış...Saklanmış 3. :)
İkiz hamileliği de çok zor...Allah nasıl nasib etmişse öylesi daha makul...Yaşın çok genç teker teker doğurursun ...
haha
geçinip gidiyoz işte, elimizdekinin kıymetini de bilmemiz lazım..ne kocalar var mazallah:18:
Kızım gelsene face e
Bana da bana da
GeldimmmKızım gelsene face e
Bana da bana da
Son cümlenden kayınvalideciğine olan sevgin fazlasıyla belirgin durdu.ay evet,zaten ne zamandır almıyorum eve beyaz ekmek.
beyaz un da ben kullanmıyorum
tam buğday unundan yapıyodum bi ara, ama çok zahmetli oluyo. tabi tadı enfes oluyo ama, şimdihamile hamile uğraşamiyycem
zaten ben ekmek aramam, eşim de azalttı baya baya.
ekmeğe gömülürdü önceden anası gibi
bak bak güniçencim bu hatun kocasından nasılda öğrenmiş gönül alma taktiklerini felan:)
Ben miiii :44::44::44::44:
Ben daha müzmin bekarım.
Allah hep çoooooook sevdirsin o zaman
abooo özgüven tavan yapmış vaziyette
yaf biz bi tanesine bile nail olamazken bu kıslar üçün beşin hesabını yapıyolar iyi mi:)
al bak şimdi ya kısım onunda çıkış problemli dertsiz olanı yok yani arama
teker teker diyo ya Allah'ım mantıklı insanın hali başka anacım
ya da ne kocasızzzzzzzzzlar:)
bak bak güniçencim bu hatun kocasından nasılda öğrenmiş gönül alma taktiklerini felan:)
var tarifim yap mis gibi oluyo
Geldimmm
Son cümlenden kayınvalideciğine olan sevgin fazlasıyla belirgin durdu.
Anası gibi.
Bu bekar daha ya ne kocası
Ver hadi
[/I]
bana acıtasyon yapma anacım buradaki en kıdemli bekar evde kalmış apoletleriyle benim bi kerem
anladık yaf kafamıza kakıp durmayın bilmiyoduk
ööööööğreeeeeeeeeeendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
kim daha çok evde kaldı yarışması mı var?
34 yaşından sonra evlenmediğiniz müddetçe o bayrağı ben taşıyacam....34 yaşında emekli oldum tabi bekarlıktan........
34 yaşından sonra evlenmediğiniz müddetçe o bayrağı ben taşıyacam....34 yaşında emekli oldum tabi bekarlıktan........
İdolümsün Narmikkkk
ya ben de idolün olayım nooooolur bi kere ben narmike 4 tur fark atmışım üstelik daha da var emekli olmaya belkide yoktur böleeeee ölüp giderim.
kıs beni de idolün yap noluuuuuuuuuuuuur:)