- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çocukken bir arkadaşımıza kızdığımız zaman seni anneanne,anneme,babana söylücem diye tepki gösterdiğimize karşıdan gelen tepki "iyi git söyle,bir de sütlü kahve söyle... " şeklinde posta koymaydı... O aklıma geldi ...
Eki Görüntüle 543853
Kahve demişken bu kahveyi gören oldu mu hiç bir yerlerde?
Benim çok hoşuma gitmişti fikir :) Kurabiye kabından kahve içiyorsun :) Ama piyasada var mı haberim yok tabi :)
Hayal benim bilgisayar direk virüs uyarısı veriyor bu siteye Niye küüü , sen açtın mı?
Ben çocukken bir arkadaşımıza kızdığımız zaman seni anneanne,anneme,babana söylücem diye tepki gösterdiğimize karşıdan gelen tepki "iyi git söyle,bir de sütlü kahve söyle... " şeklinde posta koymaydı... O aklıma geldi ...
Geçenlerde eşim bana seni anneme söylicem demişti. bende ona" git söyle, yanında da sütlü kahve söyle bol şekerli olsun" demiştim.. bana verdiği tepki bu smileydeki gibiydi ""
Hehe:)
Ben de şöyle biliyorum " iyi git söyle, selamımı da söyle"
Bizim mahallenin çocukları böyle diyordu :)
Gel beraber içelim canım.
Fallar beraber çıkıyor ne olsa.
Gel İstanbul'a beraber içelim.
Evine gelip içmek nasip olsun inşallah kuzum benim
Ah evet ya..."iyi git söyle,selamımı da söyle,bir de sütlü kahve söyle " şeklindeydi o replik...
narmik sen demiştin ya nasıl bu kadar gurursuz olabiliyorlar diye.....türkiye nin en iyi avukatlarından olan bir kadınında senelerdir kocasıyla sadece aynı evi paylaştığını öğrendiğimden beri kimseye haddimi aşıpta şöyle yapsan kurtulursun diyemiyorum ....annemde istediğini alabilmesine rağmen ayrılmak istemedi .... o yüzden insanşlara tavsiye verirken zayıfla saçlarını yaptır falan diyorum
İlgili ol gülümse, tamam aşkım sepet aşkım de demek daha mantıklı
Gelmiyorsun kiii...
Çağırıp duruyorum oysa ki.
kim demişti popoda ipdon çayda lipton
Gelicem ya tamam