- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
Evet ben de Aldatma ve şiddey yalan alkoliklik gibi durumlarda direk boşan diyorum, bekara karı boşamak kolay mantığı yerleşmiş, evli insanların da böyle düşünebileceğini anlamıyorlar, o yüzden ben direk, ben de evliyim diye başlıyorum ki o lafı yapıştırmasınlar:)
Ama gerçekten boşan ya da sevgilinden ayrıl diyince, aslında yapmazdı, ilk defa oldu, yok beni çok seviyor diye savunmaya geçiyorlar, ortada ağzım açık kalıyorum. Suçlu konumuna bile düşebiliyorsun:)
Bazısı da lütfen olumsuz yazmayın diyor ya en çok ona gülüyorum:)
İyi yapmışsın, yardım ederim belki kadının kendine güveni gelir diye yazıyorum ama bakmamak en iyisi bu konulara
Gerçek hayatta tanıdığım bir çift vardı...Erkeğin bir sürü tutarsızlıkları vardı...Kız bana dert yanıyordu..Kendi de görüyordu..Bak dedim kendin de görüyorsun iyi düşün...Kız telefonda bana ağlıyordu,onun yüzünden depresyona gimiş vs vs....Yalanın bini bin para erkek olanda...İnsanlığımı yaptım,kıza dikkat et dedim,başka erkek mi yok dünyada dedim..Kız tamam çok haklısın dedi..Bunu dediği akşamda barıştı o adamla...İkisini de sildim hayatımdan..Erkek olanı da kızdan çok daha önceden tanıyordum zaten.... Yani bazı kızlar kadınlar nasıl gurursuz ,nasıl bile bile lades diyebiliyorlar,nasıl koca delisi evet koca delisi olabiliyorlar anlam veremiyorum....