kadının tavrına anlam veremedim

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.046
9.555
398
Kızlar merhaba, evli bir bayanım. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz, zaten işyerinde tanıştık ve evlendik. Eşimle tanıştığım dönemde sorunlu bir ilişkiden kurtulmaya çalışıyordum ve buhrandaydım. Eşim de nişanlısından ayrılmıştı, dertleşiyorduk sonra eşim niyetinin ciddi olduğunu beni tanımak istediğini belirtince görüşmeye başladık. Fakat bu arada aynı birimde çalıştığımız (eşimle farklı birimlerimiz) bir erkek bana karşı ilgiliydi, gün içinde gayet normaliz çünkü yanyana çalışıyoruz yemek yiyoruz diğer arkadaşlarla falan derken akşam arkadaşlarla çıkalım kafa dağıtırsın diyerek beni davet etti ama gittiğimde arkadaşlar yoktu ikimiz görüşmüştük. Akşamları yürüyüş yapıyordum o sıralar o da gelmek istiyordu, sonra bir gün yürüyüşten sonra seni eve bırakayım dedi o sırada duygularını açtı ama saçma sapan yani özgüvensiz belirsiz karışık şeyler söyledi ve beni öpmeye kalktı. Ben çok sinirlendim ve dışarda görüşmeyi kestim ama ilgisini halen hissediyordu. Eşimle benim evlilik haberimizi duyunca çok bozulmuş, düğüne gelmedi zaten (ki eşimin de arkadaşı normalde), ama sürekli benimle iletişimde kalma çabasındaydı. Hatta biz evleneceğimiz zaman 'senin yüzünden x abiyle (eşim) aram bozuldu' dedi cevap dahi vermedim. Tabi arada bir çok söz var, yok gözlerin beni benden alıyor dayanamıyorum, işte her akşam beni online yakaladığında konuşmaya çalışmalar falan ama ben böyle ucu sonu açık ilişki seven biri değilim ve eşim baştan beri kartlarını açık oynadı bana.

Biz evlendikten sonra bu kişi bizim çalıştığımız şirketlerden birinde çalışan, kendinden büyük biriyle evlenmiş ve çocuğu olmuş. Eşim düğüne gidelim demedi, normalde işyerinden herkesin düğününe gideriz. Bir gün arabada giderken laf açıldı ve eşim o seni seviyordu bence dedi ben hiç bir şey söylemedim ama eşim belli ki birilerinden bir şeyler duymuş, hiç kurcalamadım.

Geçenlerde bir avm den alışveriş yaptık elimizde market poşetleri aşağıya doğru inerken bu kişi eşi ve bebekleri de karşıdan bize doğru geliyormuş, ben eşimle konuşuyordum. Tam onları gördüğümde bu kişinin eşi adamı ve çocuğu bırakarak koşarak uzaklaştı hızla, adam şok oldu. Nereye gitti ya deyip bakakaldı biz de merhaba deyip bebeğe maşallah deyip ayrıldık ve eşimle hiç yorum yapmadık birbirimize.

Kadının tavrına şok oldum ve hala anlam veremiyorum. Dün de bir seminerden dolayı yine bu adamla karşılaştık ve mecburen merhaba dedim, kaza gecirmiştik geçmiş olsun falan dedi, ama bakışlarından rahatsız oldum yani özellikle yüzüne bakmadan konuşuyorum ama radar gibi bakışları üzerimdeydi. Geçende de bir şey soracağım diye aradı, (benim uzmanlık alanım farklı bazen eski çalıştığım yerden ararlar danışmak için) sen hamile misin diye soruyor ne alaka dedim, x bey (eski müşterimiz beni halen arar baba gibidir bana karşı sevecen) senin sesini hasta duymuş da o dedi merak ettim dedi.

Çok uzun oldu ama sinir oldum anlatıp rahatlamak istedim...

Bu adamın takıntılı olma ihtimali? Hatta bu takıntılı durumunu evlendiği kadına da yansıtmış olabilir o yüzden kadın bırakıp gitti belki de. Ama yine de anormal bir hareket. Senlik bir durum yok ama bence sen yine de fazla iletişime geçme canım. Korktum ben.

Sıkılmadığınıza sevindim çünkü anlatırken karmaşık oldu diye endişelenmiştim.

Ya işte merhaba bile demesem insanlar aa bak aralarında bir şey olmuş ki böyleler falan demez mi, sonuçta profesyonel iş ortamındayız ve eski çalışma yerimdeki hemen herkesle görüşüyorum. Hani ben hiçbir şey olmamış bak seni sallamıyorum tavrına giriyorum ama yanlış mı yapıyorum bilemedim..

Annem bir gün gelmişti yanımıza çünkü o zaman korkmuştu bu adamdan, o gün geldi ve ben bu adamın bakışlarını hiç beğenmedim kızım dedi. Benim de korkum bu yani takıntı mı yaptı, kadın beni 50 metre öteden gördüğü an soluksuz kaçtı ve eşimi de tanıyor kadın, bir merhaba diyecek tanışıklığı var.

Mecburi durumlar dışında iletişime geçmiyorum bazen yardım istiyor işle ilgili dönüş yapmıyorum falan ama dünkü hali çok tedirgin etti beni açıkçası.

Sizin merhaba demenizden cesaret almis arayip hamilemisin diye sormus. Selam bile vermemeli bence.

Aynı kurumdayız malesef bazen iş için mecburen konuşmak durumunda kalıyorum. Ben hiç yaşanmamış gibi, diğer arkadaşlarıma nasılsam öyle davranıyorum. Dün mesela en az 20 kişiyle konuştum merhaba dedim ona demesem olmazdı ama bakışları çok tedirgin etti.

Belki kadın fark etmemiştir sizi ...yada herseyi biliyordur senle karşılaşmak istememiştir....hersey olabilir yani...
Önemseme bile

Fark etmedi desem eşine tek kelime etmeden koşarak niye uzaklaşsın. Hani ben şu mağazaya bakıcam falan dersiniz değil mi, adam bebek arabasını sürüyor bu tek kelime etmeden koşarak uzaklaştı avm nin içinde ve nereye gitti anlamadı kimse.

Merhaba bile deme bence .

Ayrıca sana hamilemisin deme cesaretini nerden buluyorsa ..

Aynen cesarete bak bir de gülerek gevşek gevşek sormaz mı. Görmemezlikten mi gelsem bundan sonra ama yok adam illa bir iletişime geçme çabasında.

O zaman yarası var demek...kocasının eski duygularını biliyordur kötü olmuştur...cok sacma davranmış o ayri...

O zaman yarası var demek...kocasının eski duygularını biliyordur kötü olmuştur...cok sacma davranmış o ayri...

Nerden öğrendi bu mu anlattı salak gibi inanın evli insanların benim yüzümden ilişkisi bozulsun istemem ama benim bir suçum yok.

Bu adam bana da önceki ilişkilerini anlatmıştı...Ya insan karısına anlatır mı mankafa...Oturup ben greengirll e aşıktım falan dememiştir herhalde. Ama benden koşup uzaklaşacak kadar ne anlattı bilmiyorum, inanın çok şaşırdım ve korktum.

Düşünceme bakarsanız aslında olması gereken tamda bu. Fakat şöyle bir şey var ki, kadının anında ortadan kaybolması hiç normal değil. Özellikle sizi görüp kaybolduysa bence birşeyler biliyor. Ve adam beni öpmeye kalktı demişsiniz, erkeklere pek güven olmaz acaba laf arasında bir arkadaşına veya karısına söyledi mi “öptük geçtik yiaaaa” diye. Yani her ihtimal olabilir, iş yerinizde biri biliyor mu? Bilebilir neden olmasın. Eşine de “zamanında vakit geçirdik vs” diyebilir. Biraz kapsamlı düşününce akıla herşey geliyor.
Eşiniz de anlamış “seviyor” diye.
Belki de kadın öylesine kayboldu ortadan, birşeylere bakmak için.

Sonuç olarak çok muhatap olmayın. Baksanıza, bakışlarıyla yiyecekmiş sizi.

Belli ki onun eşi de biryerden bşyler duymuş rahatsız olmuş.

Bence o adamla hiçbşy şekilde konuşma. Gördüğünde basınla selam ver geç.

Çünkü hamile misin vs diye sorması çok rahatsız edici bi daha öyle bi soru sorarsa da boz. Sizi neden ilgilendirdi de mesela

Anlatır yani...karşıda ki yumusak basli ve kaybetme korkusu varsa her biseyi de sindirir...
Bence korkmana gerek yok ...kadin fazla hassas sadece gibime geldi

Son düzenleme:

Ortak arkadaşlarımızdan biri söylemiş olabilir, ya da bir başkası çünkü herkes birbirini tanıyor, eşimi zaten tanımayan yok görevi dolayısıyla. Ben konu kapansın istiyorum aslında, sonuçta herkes evli barklı , bir de çocuğu var yani artık herkes kendi yoluna bakmalı.

Dünkü bakışlardan sonra zaten tedirgin oldum ve sizlere danışmak için konu açtım. Zira eski bakışlarının aynısıydı ve beni ürküttü. Konuşması falan da saçmaydı, herkes geçmiş olsun diyor, bu kimle kaza yaptın diyor e kimle olacak eşimle yani böyle saçma salak tavırlar. Neyse artık hiç muhatap olmamak en iyisi zira adam yine aynı kafada belli ki.

Yani işyerinden arayıp gülerek hayrola hastaymışsın yoksa hamile misin diyor gülerek böyle gevşek gevşek, ne alaka diyorum, x bey söyledi de ondan sordum diyor bahaneye bak. X bey de hala görüştüğüm eski müşterimiz babam yaşında sevecen bir adam beni de çok sever , beni aradığında sesim kötüydü hasta mısın kızım demişti, onların yanında da anlatmış da ondan merak etmişmiş...

Kadın fazla hassas bence. Yalan söylemiş bile olabilir sizinle sevgili olduğuna dair filan. Kadında sorun yok da adam çok hasta ruhlu geldi bana. Bence selam bile vermeyin sadece baş hareketiyle selam verir gibi yapsanız yeter o da iş hayatındayken. Özel hayatta görünce de görmezden gelin. Üstelerse de eşiniz varken konuşabilirdik ama eşiniz istemiyor biz de istemiyoruz iş dışında muhatap olmayalım dersiniz. Bunu bahane ederek kendinizden uzak tutun. Evliliğinize zarar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…