- 21 Kasım 2012
- 9.046
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Ayyy ne film çıkar burdan hemen tabloya dökesim geldilütfen yanlış anlamayın okurken çok akıcı geldi.
Merhaba demeniz bile yanlış bence, sonuçta sizi öpmeye çalışmış. Hiçbir şekilde muhatap olmamaya özen gösterin derim.
Bu adamın takıntılı olma ihtimali? Hatta bu takıntılı durumunu evlendiği kadına da yansıtmış olabilir o yüzden kadın bırakıp gitti belki de. Ama yine de anormal bir hareket. Senlik bir durum yok ama bence sen yine de fazla iletişime geçme canım. Korktum ben.
Sizin merhaba demenizden cesaret almis arayip hamilemisin diye sormus. Selam bile vermemeli bence.
Belki kadın fark etmemiştir sizi ...yada herseyi biliyordur senle karşılaşmak istememiştir....hersey olabilir yani...
Önemseme bile
Merhaba bile deme bence .
Ayrıca sana hamilemisin deme cesaretini nerden buluyorsa ..
O zaman yarası var demek...kocasının eski duygularını biliyordur kötü olmuştur...cok sacma davranmış o ayri...Fark etmedi desem eşine tek kelime etmeden koşarak niye uzaklaşsın. Hani ben şu mağazaya bakıcam falan dersiniz değil mi, adam bebek arabasını sürüyor bu tek kelime etmeden koşarak uzaklaştı avm nin içinde ve nereye gitti anlamadı kimse.
O zaman yarası var demek...kocasının eski duygularını biliyordur kötü olmuştur...cok sacma davranmış o ayri...
Düşünceme bakarsanız aslında olması gereken tamda bu. Fakat şöyle bir şey var ki, kadının anında ortadan kaybolması hiç normal değil. Özellikle sizi görüp kaybolduysa bence birşeyler biliyor. Ve adam beni öpmeye kalktı demişsiniz, erkeklere pek güven olmaz acaba laf arasında bir arkadaşına veya karısına söyledi mi “öptük geçtik yiaaaa” diye. Yani her ihtimal olabilir, iş yerinizde biri biliyor mu? Bilebilir neden olmasın. Eşine de “zamanında vakit geçirdik vs” diyebilir. Biraz kapsamlı düşününce akıla herşey geliyor.Sıkılmadığınıza sevindim çünkü anlatırken karmaşık oldu diye endişelenmiştim.
Ya işte merhaba bile demesem insanlar aa bak aralarında bir şey olmuş ki böyleler falan demez mi, sonuçta profesyonel iş ortamındayız ve eski çalışma yerimdeki hemen herkesle görüşüyorum. Hani ben hiçbir şey olmamış bak seni sallamıyorum tavrına giriyorum ama yanlış mı yapıyorum bilemedim..
Anlatır yani...karşıda ki yumusak basli ve kaybetme korkusu varsa her biseyi de sindirir...Nerden öğrendi bu mu anlattı salak gibi inanın evli insanların benim yüzümden ilişkisi bozulsun istemem ama benim bir suçum yok.
Bu adam bana da önceki ilişkilerini anlatmıştı...Ya insan karısına anlatır mı mankafa...Oturup ben greengirll e aşıktım falan dememiştir herhalde. Ama benden koşup uzaklaşacak kadar ne anlattı bilmiyorum, inanın çok şaşırdım ve korktum.
Düşünceme bakarsanız aslında olması gereken tamda bu. Fakat şöyle bir şey var ki, kadının anında ortadan kaybolması hiç normal değil. Özellikle sizi görüp kaybolduysa bence birşeyler biliyor. Ve adam beni öpmeye kalktı demişsiniz, erkeklere pek güven olmaz acaba laf arasında bir arkadaşına veya karısına söyledi mi “öptük geçtik yiaaaa” diye. Yani her ihtimal olabilir, iş yerinizde biri biliyor mu? Bilebilir neden olmasın. Eşine de “zamanında vakit geçirdik vs” diyebilir. Biraz kapsamlı düşününce akıla herşey geliyor.
Eşiniz de anlamış “seviyor” diye.
Belki de kadın öylesine kayboldu ortadan, birşeylere bakmak için.
Sonuç olarak çok muhatap olmayın. Baksanıza, bakışlarıyla yiyecekmiş sizi.
Belli ki onun eşi de biryerden bşyler duymuş rahatsız olmuş.
Bence o adamla hiçbşy şekilde konuşma. Gördüğünde basınla selam ver geç.
Çünkü hamile misin vs diye sorması çok rahatsız edici bi daha öyle bi soru sorarsa da boz. Sizi neden ilgilendirdi de mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?