kadının tavrına anlam veremedim

Amann elalemin kadını selam vermesin bışver
Adam anlatmıştır ona oda kıskanmıştır seni görünce
Sen eşini sevmişsin evlenmişsin
O seni elde edememiş saplantı yapmış
Ayrıca netlik seven bir insanmışsın eşinde net davranmış seni kazanmış
Genelde kadınlar net sevmiyor da bende netlik seven biriyim
İstediğini de istemediğini de direk söyleyeceksin imalar vs çocukca gelir bana .

Adamın evlendiği kadının kendinden yaşça büyük biri olduğu ayrıntısını vermenize gerek yoktu.Siz de bu adamı takip ediyorsunuz gibi geldi bana.Az da olsa merak ediyorsunuz sanki.Gidip merhaba demeniz ne alaka mesela? Adam siz istemeden elinizi tutmaya kalkmış , bu direkt tacizdir.Sizin de davranışlarınız normal değil.

Kafaya takacak bsy göremedim ben acikcasi. Her sey olabilir .esi seni kıskanmıştır veya fark bile etmemiştir. Yalniz esin de sen de olayı biliyorsunuz ne alaka adana merhaba demek, adamin sizi araması vs?

Bence konusmaniz hata. Hadi alisveris merkezinde yuz yuze gelmisinz üstelik eşiniz yanindaymis merhaba diyip gecmissin bunda sıkinti yok ama tekar seminerde goruo konusmiz yanlis olmus

Ne kadar çirkin bi konu ya. Benim en en en korktuğum şey birinin bu şekilde rahatsız etmesi. Kesinlikle bu adama hiçbirşekilde selam vs vermeyin.Görünce görmemezlikten gelin, aynı ortamda bulunmamaya çalışın,böyle mahrem sorular soruncada tersleyin. İlgisinin bitmediği çok net ve kadın da muhtemelen sizi biliyor. Belki hala ilgisinin olduğunuda. Aslında eşinize anlatsanız durumu iyi olur bence. Sizi gördüğünde böyle tepki veren bir kadın, kafasında kurup kurup sizinde eşine ilginiz olduğunu düşünüp, arayıp eşinize yalan yanlış şeyler anlatabilir. Saklamamanız da fayda görüyorum.

Muhattap olma bence bir daha

Ahhh anneler hissediyor canım benim. Sen uzak dur kurcalama hiç gerisini. Şöyle düşün, eşin bu konuyla alakalı bir şey sorduğunda cevapsız kalacak duruma düşme yeter... sonuçta yanlış bir şey yapmamışsın

Mecburuyetten konuşmak durumundaysaniz sert be mesafeli konuşun ki anlasın sırnaşmasın size. Bu tip insanlar yuva bile yıkarlar her kötülüğü beklerim. Siz öyle mesafeli konuşunca tekrar tekrar sırnaşamaz cekinir

X bey sizinle konuşmuş sesinizi hasta gibi almış, sonra bu takıntılı adamı aramış ve sizin sesinizin hasta gibi olduğunu mu söylemiş? Burada mantıksız ve tuhaf bir şey yok mu?

X bey sizinle konuşmuş sesinizi hasta gibi almış, sonra bu takıntılı adamı aramış ve sizin sesinizin hasta gibi olduğunu mu söylemiş? Burada mantıksız ve tuhaf bir şey yok mu?

Şöyle; x bey onların her gün görüştüğü müşterisi. x beyle ben de senelerce çalıştım ama ordan başka birime geçtim ama halen arar az önce kandil mesajı atmış mesela. Babam yaşında hatta dedem beni çok seven babacan biri. Onlarla her gün görüştüğü için yanlarına gidince benden de bahsetmiş (zaten hep bahsediyormuş eki müşteriler şaşırmadım) bilginiz var mı hasta mı merak ettim gibisinden.

Sosyal medyada sizi sürekli arıyor ise eşi bunu görmüş ve farketmiş olabilir.
Bi daha selam bile vermeyin. Bu adam yüz buluyor belli ki

Sosyal medya kullanmıyorum yıllardır. Ararsa da hiç bir şey bulamaz ama benim tahminim boşboğazlık yaptı anlattı bir şeyler.

Belki karısı sormuştur şirketten başka kimse oldu mu diye, o da size olan ilgisini anlstmıştır.
Takıntılı bir adam olsa böyle davranmazdı, çok daha rahatsız ederdi emin olun.
İş ortamında bir şekilde iletişimde olmanız normal, her hareketini de size aşık olduğuna yormayın, işin sonu narsizme kadar gider :)

Bu adamdan uzak durun. Kocana da anlat durumu. Hiç sağlıklı gelmedi. Yuva yıkar bence. Sakin selam vermeyin. Adam adam degil.

İşyerinde zaten sıkıntı yaratamaz kendi kariyeri için. Abartılı bir şeyler yapacak bir karaktere de sahip değil.

Bana aşık diye bir yorum yapmadım ki ben, eşinin davranışına anlam veremedim, zira evli barklı insanlarız kimsenin yanlış bir fikre kapılmasını istemiyorum.

Bu adamdan uzak durun. Kocana da anlat durumu. Hiç sağlıklı gelmedi. Yuva yıkar bence. Sakin selam vermeyin. Adam adam degil.

O kadarına cesaret edemez, kendi kariyeri için en azından. Ama beni rahatsız eden şeyler var işte, ama kimsenin duygularına da söz geçiremem sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…