Kızlar merhaba, evli bir bayanım. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz, zaten işyerinde tanıştık ve evlendik. Eşimle tanıştığım dönemde sorunlu bir ilişkiden kurtulmaya çalışıyordum ve buhrandaydım. Eşim de nişanlısından ayrılmıştı, dertleşiyorduk sonra eşim niyetinin ciddi olduğunu beni tanımak istediğini belirtince görüşmeye başladık. Fakat bu arada aynı birimde çalıştığımız (eşimle farklı birimlerimiz) bir erkek bana karşı ilgiliydi, gün içinde gayet normaliz çünkü yanyana çalışıyoruz yemek yiyoruz diğer arkadaşlarla falan derken akşam arkadaşlarla çıkalım kafa dağıtırsın diyerek beni davet etti ama gittiğimde arkadaşlar yoktu ikimiz görüşmüştük. Akşamları yürüyüş yapıyordum o sıralar o da gelmek istiyordu, sonra bir gün yürüyüşten sonra seni eve bırakayım dedi o sırada duygularını açtı ama saçma sapan yani özgüvensiz belirsiz karışık şeyler söyledi ve beni öpmeye kalktı. Ben çok sinirlendim ve dışarda görüşmeyi kestim ama ilgisini halen hissediyordu. Eşimle benim evlilik haberimizi duyunca çok bozulmuş, düğüne gelmedi zaten (ki eşimin de arkadaşı normalde), ama sürekli benimle iletişimde kalma çabasındaydı. Hatta biz evleneceğimiz zaman 'senin yüzünden x abiyle (eşim) aram bozuldu' dedi cevap dahi vermedim. Tabi arada bir çok söz var, yok gözlerin beni benden alıyor dayanamıyorum, işte her akşam beni online yakaladığında konuşmaya çalışmalar falan ama ben böyle ucu sonu açık ilişki seven biri değilim ve eşim baştan beri kartlarını açık oynadı bana.
Biz evlendikten sonra bu kişi bizim çalıştığımız şirketlerden birinde çalışan, kendinden büyük biriyle evlenmiş ve çocuğu olmuş. Eşim düğüne gidelim demedi, normalde işyerinden herkesin düğününe gideriz. Bir gün arabada giderken laf açıldı ve eşim o seni seviyordu bence dedi ben hiç bir şey söylemedim ama eşim belli ki birilerinden bir şeyler duymuş, hiç kurcalamadım.
Geçenlerde bir avm den alışveriş yaptık elimizde market poşetleri aşağıya doğru inerken bu kişi eşi ve bebekleri de karşıdan bize doğru geliyormuş, ben eşimle konuşuyordum. Tam onları gördüğümde bu kişinin eşi adamı ve çocuğu bırakarak koşarak uzaklaştı hızla, adam şok oldu. Nereye gitti ya deyip bakakaldı biz de merhaba deyip bebeğe maşallah deyip ayrıldık ve eşimle hiç yorum yapmadık birbirimize.
Kadının tavrına şok oldum ve hala anlam veremiyorum. Dün de bir seminerden dolayı yine bu adamla karşılaştık ve mecburen merhaba dedim, kaza gecirmiştik geçmiş olsun falan dedi, ama bakışlarından rahatsız oldum yani özellikle yüzüne bakmadan konuşuyorum ama radar gibi bakışları üzerimdeydi. Geçende de bir şey soracağım diye aradı, (benim uzmanlık alanım farklı bazen eski çalıştığım yerden ararlar danışmak için) sen hamile misin diye soruyor ne alaka dedim, x bey (eski müşterimiz beni halen arar baba gibidir bana karşı sevecen) senin sesini hasta duymuş da o dedi merak ettim dedi.
Çok uzun oldu ama sinir oldum anlatıp rahatlamak istedim...