- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi cingozrecai
Bir kere daha dayak yerken polisi cagırırsanız böyle kadınlar kocamda yuvamda gözü var derler dikkat edin.Büyük ihtimalle öyle olacaktır ama olsun problem değil. Tepkisiz kalmaktan iyidir. Kadına bir şey olsa yine ben kendimi suçlu hissederim çünkü.
Ama işte amacını da tam bilmiyorum ki belki şikayet etmemesi için tehdit ediliyor. O an bağırması sadece dayağın son bulması için bir yardım çağrısıydı belki. Kadını hiç görmedim bile, tanımayı geçtim.Kadın madem şikayetçi olmuyor ben olsam kadının kapısına gider sesisiz ye dayagını bağırıp ağlayıp gürültü yapma derdim.Susup yesin dayağını hem herkesi ayağa kaldırıyor hem şikayetçi olmuyor böyle kadınlara o kadar sinir oluyorum ki.
Yok artık ne yapayım onun ruh hastası kocasını. Hiçbir şeye olmaz demiyorum gerçi. Öyle bir şeye yeltense bir de ben döverim onu. Lafın gelişi yani.Bir kere daha dayak yerken polisi cagırırsanız böyle kadınlar kocamda yuvamda gözü var derler dikkat edin.
Valla kadir olayından sonra gözüm korktu iyice kadın resmen aramıza girdi biz kavga etmiyorduk dediAma işte amacını da tam bilmiyorum ki belki şikayet etmemesi için tehdit ediliyor. O an bağırması sadece dayağın son bulması için bir yardım çağrısıydı belki. Kadını hiç görmedim bile, tanımayı geçtim.
Yok artık ne yapayım onun ruh hastası kocasını. Hiçbir şeye olmaz demiyorum gerçi. Öyle bir şeye yeltense bir de ben döverim onu. Lafın gelişi yani.
siz her seferinde arayın huzur bulamasın karaktersizBüyük ihtimalle öyle olacaktır ama olsun problem değil. Tepkisiz kalmaktan iyidir. Kadına bir şey olsa yine ben kendimi suçlu hissederim çünkü.
insanın kendine yaptığını kimse yapmıyor gerçekten
bi de suçlu çıkarsın bunların karşısında kocasına iftira etmiş olursun
evden çıktım derse gidicem daha apartman kapısında sesler duymaya başladım genç bi çift sokakta bi köşede tartışıyor bakmaya başladım napıyo bunlar diye çocuk beni gördü ilerlemeye başladılar baktım çocuk kızı itip kakmaya başladı salak salak konuşma diyor
arkasından bağırdım konuş konuş şimdi polisi arıyorum diye
bizim horoz bi kabardı 30 metre yolu geri geldi üstüme yürüyor
bana mı bana mı dedin sana ne sevgilimizle tartışamayacak mıyız diye bağırıyor ağzımın içine giriyor
sen tartışmıyosun şerefsizlik yapıyosun terbiyesiz dedim
kız da olduğu yerde armut topluyor bi gel destekle onayla bişi yap gözümle gördüm işte
abimle aynı sokakta oturuyoruz o anda bi komşuyla konuşuyodu sokakta sesleri duyunca iki adım attı noluyo diye çocuk abimi görünce bastı gitti homurdana homurdana o da hukuk okuyomuş da öğrenciymiş de sevgilisiyle tartışıyomuş bi şey yapmıyomuş da
arkasından bağırdım hukuk okumuşsun adam olamamışsın diye
şerefsiz bana da bi şey yapmaya kalkacaktı aklı sıra da cesedi çıkardı o mahalleden kiracıları bile 50 yıllık bi mahalle
sonra abim diyor sokakta onca kişiyiz kız istese yardım isterdi imdat derdi bak gördün mü kemallerine toz kondurmazlar o da haklı
Onların kavgasını duyduğunuzda mutlaka polisi arayın.her seferind3...sonucu ne olrsa olsn.belki kapıya polis gelir diye utanırda yapmaz.Herkese merhaba,
Sinirimden elim ayağım titredi, düzgün cümleler kuramayabilirim lütfen kusura bakmayın. Öğlen saati tembellik ederken üst kattan gelen çığlık sesleriyle yataktan fırladım. Çığlık sesleri, evdeki patırtı gürültü o kadar şiddetliydi ki ne yapacağımı şaşırdım bir an. Sonra sesler daha da yükseldi. Artık adam kadını dövdü mü yoksa kadının kaçma sesi miydi bilemiyorum. Şoka girdim resmen.
Evde küçük çocuk var belli. Katıldı ağlamaktan. Kadının tamam çocuğu bırak çığlığıyla kendime geldim. Adam bir de diyor ki “niye bağırıyorsun, sus!” Sesin tam olarak hangi daireden geldiğini anlayamadığım için eşimi aradım, telefon numarası onda var yöneticiye sorsun diye. Yan dairelerinden de şikayet gitmiş yöneticiye öyle anladık hangi daire olduğunu. Polise haber verdik eşimle. Belki kadın şikayetçi olmazdı ama dedim ki en azından adamın gözü korksun, sessiz kalmadığımızı bilsin.
Ekip geldi hemen Allah’tan. Ben de apartmandan dinlemeye çalıştım ama sağolsun komşumuzun biri yarınlar yokmuşçasına süpürge açtığı için hiçbir şey duyamadım. Bir süre sonra da polisler gitti zaten. Sonradan öğrendiğime göre adam kapıyı açmış, hiçbir şey olmamış gibi davranmış. Tartıştık biraz sadece demiş. Kadın da görmüş polislerin geldiğini öylece geçip gitmiş, hiçbir şey dememiş, şikayetçi olmamış. Kadında da görünen hiçbir darp izi yokmuş. Diğer komşular da teyitlemeseydi, duyduklarımdan kendimden şüphe edecektim nerdeyse.
Az çok tahmin etmiştim böyle olacağını. Buraya da biraz kafa dağıtmak için yazdım. Bilemiyorum kendince sebepleri vardır belki şikayetçi olmamak için. Polisler oradayken orta yaşlı birileri gelmiş evlerine. Birinin anne babası muhtemelen. Kendi aralarında mı çözmek istediler artık anlamadım.
Umarım adamın gözü korkmuştur biraz da olsa. Geçerli meslek sahibi biriymiş kendileri öyle demiş. Meslek ismi verirsem genelleme yapmış gibi olacağım. Zaten yaptığı mesleğinden bağımsız da onun lafı olduğu için söylüyorum. Çok canım sıkıldı, çok üzüldüm.
2 gun once bizim binada da karsi dairede kavga ettiler,kocasi kadini dovdu.Annem eline topuklu bot aldi adami dovdu.sonrada sopayla dovdu ,bak oyle degil boyle dovulur dedi. Daha sesleri cikmiyo.65 yasinda annem cok kiracimizi,karisini dovdugu icin oyle dovmustur.Asla sessiz kalmaz.Ben de polisi aramistim geldi,birdaha kavga etmeyin tamam mi diyip gitti. Oyle sokaktada olsa daliyo kadin ,kadinlara vurulunca cildiriyor.. Ben yapamam onun yaptigini,bende dayagi yer otururum.
Aynı olay benim de başıma geldi komşumun kapısına belalısı dayandı zorla içeri girdi ve dövdü kırdı döktü yani sesleri duydum. Polisi aradık kadın dediki içerde kimse yok ben içmiştim telefonda arkadaşımla tartışıyordum dedi. Ondan sonra bıraktım leşi koksa polisi aramam diye.
Böyle yapan kadınlar allah affetsin ama hakediyorlar. İnsanlıktan anlamıyorlar.
Siz doğru olanı yapmışsınız. Ama bazi insanlara doğru olmak yaramıyor.
Asker yada polis dimiHerkese merhaba,
Sinirimden elim ayağım titredi, düzgün cümleler kuramayabilirim lütfen kusura bakmayın. Öğlen saati tembellik ederken üst kattan gelen çığlık sesleriyle yataktan fırladım. Çığlık sesleri, evdeki patırtı gürültü o kadar şiddetliydi ki ne yapacağımı şaşırdım bir an. Sonra sesler daha da yükseldi. Artık adam kadını dövdü mü yoksa kadının kaçma sesi miydi bilemiyorum. Şoka girdim resmen.
Evde küçük çocuk var belli. Katıldı ağlamaktan. Kadının tamam çocuğu bırak çığlığıyla kendime geldim. Adam bir de diyor ki “niye bağırıyorsun, sus!” Sesin tam olarak hangi daireden geldiğini anlayamadığım için eşimi aradım, telefon numarası onda var yöneticiye sorsun diye. Yan dairelerinden de şikayet gitmiş yöneticiye öyle anladık hangi daire olduğunu. Polise haber verdik eşimle. Belki kadın şikayetçi olmazdı ama dedim ki en azından adamın gözü korksun, sessiz kalmadığımızı bilsin.
Ekip geldi hemen Allah’tan. Ben de apartmandan dinlemeye çalıştım ama sağolsun komşumuzun biri yarınlar yokmuşçasına süpürge açtığı için hiçbir şey duyamadım. Bir süre sonra da polisler gitti zaten. Sonradan öğrendiğime göre adam kapıyı açmış, hiçbir şey olmamış gibi davranmış. Tartıştık biraz sadece demiş. Kadın da görmüş polislerin geldiğini öylece geçip gitmiş, hiçbir şey dememiş, şikayetçi olmamış. Kadında da görünen hiçbir darp izi yokmuş. Diğer komşular da teyitlemeseydi, duyduklarımdan kendimden şüphe edecektim nerdeyse.
Az çok tahmin etmiştim böyle olacağını. Buraya da biraz kafa dağıtmak için yazdım. Bilemiyorum kendince sebepleri vardır belki şikayetçi olmamak için. Polisler oradayken orta yaşlı birileri gelmiş evlerine. Birinin anne babası muhtemelen. Kendi aralarında mı çözmek istediler artık anlamadım.
Umarım adamın gözü korkmuştur biraz da olsa. Geçerli meslek sahibi biriymiş kendileri öyle demiş. Meslek ismi verirsem genelleme yapmış gibi olacağım. Zaten yaptığı mesleğinden bağımsız da onun lafı olduğu için söylüyorum. Çok canım sıkıldı, çok üzüldüm.
Hayır değil, onlar daha çok çekinirler aslında böyle şeylerden. Şikayet olursa yaptırımı düz vatandaşa göre daha fazla.Asker yada polis dimi