• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın yalan mı söylüyor acaba

İnandırıcı gelmiyor sadece balayında her gün ilişki normal ama özelliklr uzun yıllar evli olanlarda yalan geliyor bana

Üzgünüm de değil maalesef. Yani o yalan söylüyor, bu uyduruyor diye diye eşinizle olan sorunlarınızı küçümsemeyi öğrenmişsiniz; sorunlarınızın üstüne giderseniz hem daha sağlıklı bir ilişkiniz olur hem de milletin ilişkisine baka baka kendinizi yemezsiniz. Üzüntünüzü hissettim yazınızdan ama kendinizi böyle tatmin etmeye devam etmemelisiniz.

Adriana Lima da olsan o yatakta ölü gibi yatıyorsan ayda bire bile şükret derim. kadın güzel değilse bile yatakta iyi demekki? kocası da her gün yapıyor ee sorun nerde? sizin kocanızla aynı olmak zorunda değil ki.

Ne kadar çirkin bir yorum. Kadın çirkin, sonra da ben demiyorum akrabalar diyora evrilmiş. Yok kocasını zorla ayartmış. Kendi aramızda bile kadınları güzel çirkin diye ayırıp bunalıma sokuyoruz. Hayır cevap olarak ne beklediniz? Ben de çok güzelim hele fiziğim taş ama biz de haftada iki kere anca yapıyoruz mu? O zaman kadın yalan mı söylemiş olacak. Hımm bence yalan söylüyor kadın çirkin bir kere aaa 3 metre uzağında duruyordur kocası ne her günü.

ben de fantezi yok sanırım eksiğim bu klasik sevişiyorum
Erkekte iş bitiyor bacım .
BiZim Türk erkekleri yatakta kadını değil kendilerini düşünüyor maalesef o yüzden fantezi dünyamız gelişemiyor :KK53: yeni evliler haftanın her günü beraber olabilirler yıllar geçtikçe plan üzerine haftada 1 Ayda 2 olarak devam eder . O saatten sonra da zaten ilişki bir mecburiyet, ihtiyaç olarak sürer :KK48:

evet 40 günlük bebeğim: ) çok haklısın ama, kadın öylr het gün deyince bende özgüven sorunu olştu

Gülüm saçmalama daha lohusalık yeni bitmiş başında iki tane bebek var eşin bence canı istese bile bir de ben zahmet vermeyeyim diye uzak durur. Ayrıca her çift kendine göre değerlendirilir. Mesela bana kalırsa sevgi sözcükleri veya sarılmak opmek çok daha değerli. Ya da ilişkide de nicelikten çok nitelik önemli. Sen eğer memnun değilsen bunu uygun zamanda uygun bir dille eşinle konuş ama bunu başkalarıyla skor yarıştırmak için sakın yapma :)

Bunu neden soyler ki bir insan
Hayatimda aslaaa yapmam dedigim seylerden biri esimle ozelimi, cinsel hayatimi ennn yakinlarima bile aslaaa anlatmam!
Muhabbete bak senin ki kac yapiyo biz hergun yapiyoruz vs.hey allahim yaa..

kızlar tanıdığım bi kadının lafları moralimi bozdu çok da çirkin bi kadın eşiyle iki günde bir ya da her gün ilişkiye giriyorlarmuş ben de bi sorun mu var eşim benden 7 yaş büyük ama beni haftada bir zor arzular ben nerde hata yapıyorum cilve mi yok yoksa eşimde mi sorun var ya her gün seks olur mu ki gerçekten
Kaç yıllık evlisiniz
başından beri böyle miydi ilişki durumunuz

Sonra dan mı günler 1 haftaya uzadı

(Eger canınız bu kadar çok istiyorsa
iki günde bir hazırlanıp siz yanaşın eşinize)

Back
X