- Konu Sahibi BenOzgurce
-
Bunlar bize öğretilenler.cınım .O yüzden kadın hitabı tuhafımıza gidiyor.alışkanlık meselesi.kim alıştırdı emin olun erkeklerin başının altından çıkmıştır.Ayrıca güzel olabilirsin ama test ettim onayladım kesinlikle baymıyorsun :roflolhitap ederken bayan denmesi cok komık bnce :roflol: hanfendi denmeli
ama laf arasında birinden bahsedilirken bayan denmeli yada bana çok güzel bir bayansın desin.. aslında kızı kesinlikle tercıh ederım ama kadın demesınler mumkunse
bu konuyu arkadslarla tartısmıstık kadın denınce neden yadırgıyoruz dıye hani kız-kadın olayı vardır yaoradan gelıyor sanırım baya bi iticiliği var benim gözümde evlenmeden kımse kadın demesı bna kardesim :roflol:
Canım hepsi öğretilme ,alışkanlıkla alakalı şeyler.Kadın bize kaba bir şey olarak gösterilmiş.yerine aranmış bulunmuş bayan getirilmiş.doğduğumuzda kayıtlara kadın veya erkek olarak 2 cins geçer.(sonradan 3. cins ortaya çıkar):))bence "hangisi daha doğru" diye bir soru yanlış olur.ikisininde kullanıldığı yerler farklı."ev bayanı,iş bayanı" demek komik olacağı gibi."bakarmısınız kadın ?" yada " teşekkürler kadın" denmeside komik olacaktır."kadın" bir cinsiyeti belirtirken "bayan" daha çok kadınlara edilen hitap cümlelerinde kullanılıyor.ee burasıda "kadınlar kulübü" , "bayanlar kulübü" güzel durmazdı bence:enbuyukkk:
Evkadını deniyor bize evbayanı dendiğini düşünsenize ne saçma oluyo
ha kadın ha bayan hepsi aynı kapıya çıkıyo şimdi bi örnek verirdim ama banlanabilirim jeyyar
size bayanda deseler kadında deseler hanımefendide deseler siz yine aynı siz değilmisiniz sonuçta :sm_confused:
yormayın o güzel kafanızı bu kadar a.s.
Evkadını deniyor bize evbayanı dendiğini düşünsenize ne saçma oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?