• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim
5 çoçuklu sidikli kocana dul kadın ne yapsın aç karnını doyursun o önce bence önce eşini sorgula suçlu arıyorsan suçlu odur

Öğrendiğiniz şeyin ağırlığını, hissettiğiniz acıyı ve yaşadığınız hayal kırıklığını anlamak çok zor değil. 10 yıl boyunca süren bir aldatmayı affetmek, üstelik 5 çocuğunuz varken bunu yapmak, sizin ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu gösteriyor. Ama şu anki sorunuz aslında iki farklı şeye odaklanıyor: Eşinizin bu ilişkisinde duygusal bir bağ olup olmadığı ve sizin yaşadığınız acının zamanla geçip geçmeyeceği.

Öncelikle, bir erkeğin bir kadınla ilişki yaşaması için illa ki duygusal bağ kurması gerekmiyor. Bu tamamen kişinin karakterine, hayat görüşüne ve ilişkilere bakışına bağlıdır. Ancak 10 yıl süren bir ilişkiden bahsediyoruz. Yani bu, anlık bir hata ya da tek gecelik bir şey değil. Bu yüzden burada tamamen duygusuz, sırf fiziksel bir durum yaşandığını düşünmek çok gerçekçi olmaz. Belki eşiniz bunu kabullenmek istemiyor, belki de size zarar vermemek adına böyle söylüyor. Ama asıl mesele, onun ne hissettiği değil, sizin ne hissettiğiniz. Siz bu ihaneti öğrendikten sonra ne kadar kırıldınız? Eşinize duyduğunuz güven ve sevgi ne durumda? Onunla kaldığınız sürece bu acıyı unutabileceğinize inanıyor musunuz?

Meydanı o kadına bırakmak istemediğinizi söylüyorsunuz. Bu noktada en büyük sebebin çocuklarınız olduğunu hissediyorum. Ve evet, belki de onların düzenini bozmamak, onları annesiz-babasız büyütmemek için savaşmayı seçtiniz. Ama burada kendinizi de düşünmelisiniz. Acı çeken, geceleri uyuyamayan, içine attıkça öfkeyle ve kırgınlıkla dolan biri olarak bu hayatı ne kadar sürdürebilirsiniz?

Acının zamanla geçip geçmeyeceği tamamen sizin nasıl bir yol izleyeceğinize bağlı. Eğer eşinizle gerçekten yeni bir başlangıç yapabileceğinize inanıyorsanız, geçmişi geride bırakmayı öğrenmelisiniz. Ama bu sadece sizin çabanızla olmaz; eşinizin de gerçekten değişmesi, size karşı dürüst olması ve telafi etmek için elinden geleni yapması gerekir. Yoksa siz affettikçe, içinizdeki yara kapanmayacak ve her hatırladığınızda biraz daha kanayacak.

Tayin isteyip uzaklaşmak bir çözüm gibi görünebilir ama fiziksel mesafe, duygusal mesafeyi silmez. Eşinizin gerçekten pişman olup olmadığını, sizin acınızı anlayıp anlamadığını iyi gözlemleyin. Eğer bu süreçte sizin yanınızda olmaya çalışıyor, güveninizi yeniden kazanmaya uğraşıyorsa, belki zamanla bu acı hafifleyebilir. Ama eğer aynı ilgisizlikle, aynı vurdumduymazlıkla devam ederse, o zaman siz bu mücadelede yalnız kalırsınız.

Son olarak, kendinizi suçlamayın. Aldatılan kişi sizsiniz ve bunu hak etmediniz. Ama bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğinize karar verecek kişi de sizsiniz. Acınızı içinize atmak yerine, belki bir uzmandan destek almak, bir danışmanla konuşmak sizi rahatlatabilir. Çünkü bu kadar ağır bir ihaneti tek başınıza taşımanız sizi yıpratır. Ne olursa olsun, kendinizi unutmayın ve hissettiklerinizi bastırarak yaşamak zorunda olmadığınızı bilin.

Sevgiler.

Çok teşekkür ederim beni nlayan tek kişisiniz ve çokihtiyacım olan cevap evet beni mutlu etmek için çok çabalıyor çok özür diliyor ne istesem yapıyor kurana el bastı annesinin babasının üstüne yemin etti namaza başladık beraber yaşlanıyoruz bundan sonra sana ikinci baharını yaşatacağım söz diyor zamanın ilac olacağını düşünüyorum teşekkür ederim güzel temennileriniz için

Ben bunları kimseyle paylaşamadığım için buradakilerin bayan olduğuna güvendiğim için paylaştım akrabanla paylaşamıyorsun herşeyi keşke bende yaşamasaydımda bunları yazmasaydım buraya benim acımı yaşayan anlar yaşamayan sadece yargılar çok görmüyorum

Çok teşekkür ederim beni nlayan tek kişisiniz ve çokihtiyacım olan cevap evet beni mutlu etmek için çok çabalıyor çok özür diliyor ne istesem yapıyor kurana el bastı annesinin babasının üstüne yemin etti namaza başladık beraber yaşlanıyoruz bundan sonra sana ikinci baharını yaşatacağım söz diyor zamanın ilac olacağını düşünüyorum teşekkür ederim güzel temennileriniz için
On yil aldatmayı namaza başlamakla temizlediniz he

Demek masum kocan,duygusal bir şey hissetmeden Ona kancayı takan bir aşu*fte tarafından 10 yıl boyunca istismar edildi. Hem de 10 yıl duygusal bir şey olmadan. Bu ne sabırmış arkadaş. Acaba o kötü kadın, masum kocanı neyle tehdit etti pipini keserim falan mı dedi.

Son düzenleme:
Ben bunları kimseyle paylaşamadığım için buradakilerin bayan olduğuna güvendiğim için paylaştım akrabanla paylaşamıyorsun herşeyi keşke bende yaşamasaydımda bunları yazmasaydım buraya benim acımı yaşayan anlar yaşamayan sadece yargılar çok görm
On yil aldatmayı namaza başlamakla temizlediniz he

Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış
Kendinizi ne de güzel teselli ediyorsunuz. Eşinizin yaptığı iğrençlik değil sadece kadının ki namus meselesi olmuş yine. Yok adı çıkmış, kafayı takmış. Eşiniz de robot olsa gerek komutlarla hareket ediyor. Yani erkek yapar kafasında bi kadınsınız o yüzden çokta umrunuzda olduğunu sanmıyorum. Siz sizi sevdiğini düşündüğünüz, kendinizi kandırdığınız bir hayal dünyasında eşinizle devam edin.

Kapatın şu konuyu ya. Duyacağı lafı namazla yumusatacak guya. Körler sağırlar birbirini ağırlar. O kadına ettiğiniz leş laflarinizla sizin gibi herkesin sevişmeden durmayacağını düşünen pis zihniyetinizle gidin sizi 10 sene boynuzlamis şimdi namaz kılan kocanizla ne halt ederseniz edin. Asla boşanmayin. Sizin deyiminizle hele sizin zihniyetinizde dul bir kadın topluma zarar

Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz
Eşiniz şuan bu ilişkiyi bitirdimi yoksa devam ediyor mu?

Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz
Eşiniz şuan bu ilişkiyi bitirdimi yoksa devam ediyor mu?

Karısını seven erkek aldatmaz benim kocam ticaret yapıyor maddi durumu da iyi ama hiç öyle dişi sinek görünce hallendiğini görmedim Allah korusun zaten yaşamak istemem

Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim

Bacim ben kadin programlarini izlemiyorum daha dogrusu tv.izlemiyorum ama esinin masum olduguna ben ikna oldum. Yogun talep varmis esine ben oyle anladim. 🤣

Masallah ben ekrana bile tukurdum ki nazar falan degmesin :nazar:

Boşanamayacak durumda olmanı anlarım da kendine haklı nedenler bulmak ve iğrenç kocanı aklamak için dul kadınlar evli adamlara yapışıyor gibi ahlaksız bir cümle kurmanı anlayamam. Çevremde birçok dul kadın var pırıl pırıl. Belki herkes kendi gibi olanları çevresine topluyor ona göre yazıyordur. Bu arada yarın öbür gün kocan ölür veya seni boşar da dul kalırsan evlilere yapışma e mi?

Neden kadına eşime kancayı takmış diyorsunuz? Eşinizin aklı yok mu ? Sizi aldatmış affetmişsiniz. Duygusal bağ var ya da yok ortada aldatma var. Siz boşanmak istemiyorsunuz belliki. Yazık değil mi kendinize ? Yıllardır sizi sevmeyen, aldatan adamla berabersiniz. Çalışıyor musunuz şuan ?
Hayır
Boşanamayacak durumda olmanı anlarım da kendine haklı nedenler bulmak ve iğrenç kocanı aklamak için dul kadınlar evli adamlara yapışıyor gibi ahlaksız bir cümle kurmanı anlayamam. Çevremde birçok dul kadın var pırıl pırıl. Belki herkes kendi gibi olanları çevresine topluyor ona göre yazıyordur. Bu arada yarın öbür gün kocan ölür veya seni boşar da dul kalırsan evlilere yapışma e mi?
kocamı aklamıyorum niye herkes farklı yerden anlıyor ben iki dul akrabama sordum biri sevgilim var dedi biri kocamdan nefret ettim hiç öyle şeyler yaşamadım dedi bu kişilerde kocaları tarafından aldatılıp boşanan kişilerdi o yüzden onlara sordum gidip bekaramı sorsaydım

Hanımefendi kimseyi genellemeyin. Bir insanın içinde kansızlık varsa yapar. Aldatma karaktersizlik ile alakalı bir durumdur. Soruyu şöyle soralım. Herkes aldatiyorsa siz neden kocanızı aldatmadınız? Duygusal bağ yoksa 10 yıl neden ayni kişi ile sizi aldatsin ?
Kendinizi kandırmayın benim kocam p.şt deyin. Yapan kadın da o.pu deyin ikna olalım. Boşanıp bosanmamak size kalmış. Az değil 5 tane çocuk...Tek basiniza 5 çocuğa bakabilecek maddiyatin çok güçlü olması lazım. Ama kocanız masum değil bunu bilin.

Back