• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım
Vallah karakterin bu diyorsun gidip akrabalarına cinselliği soruyorsub ben olsam 3 hafta degil 3 sene de olsa ne bosanmış akraba mı nede arkadaşımı aramam cinselli nasıl hallettiniz diye bende diyordum neden dulları cinsellik üzerine vuruyor

En küçük çocuk 17 yaşındaysa diğerleri hem okuyup hem çalışabilme yaşına gelmişler demektir. Siz de gayet çalışabilirsiniz. Tek korkunuz adamı elinizden kaybetmemek başka bir şey değil. Sizin deyiminizle ben de "dul kaldım", 2 yıla yakın bir süre. Hem de yaşım 46 değildi, gemgenç, "verimli" dönemimdeydim. 2 arkadaşınıza sorup yaptığınız anketinizi kendinize saklayın, hazır namaza başlamışken de biraz kul hakkı nedir onu öğrenin.

Tanıdığim bazı dul kadınlar varkı o kadar terbiyelidirler ki cinselli ağzılarına almıyorlar ama siz maşallah 3 haftada onu bunu aramaya başlamışsınız cinselliği nasıl hallettiniz diye

Tabikide eşimde suçlu ben sadece yalnız kalmaktan sorumluluklardan kacmışda olabilirim
Eşiniz sizi aldatmış , yok duygusallık yoktu , ay kötü kadın o, kocama kancalı takmış, bu bahanelerin hepsi boş. Kocanız ayağı kayıpda ilşkiye girmedi kadınla. Siz ister boşanır ister boşanmazsınız. O sizin kararınız ama boşanmamak için destek aramayın burda.

En küçük çocuk 17 yaşındaysa diğerleri hem okuyup hem çalışabilme yaşına gelmişler demektir. Siz de gayet çalışabilirsiniz. Tek korkunuz adamı elinizden kaybetmemek başka bir şey değil. Sizin deyiminizle ben de "dul kaldım", 2 yıla yakın bir süre. Hem de yaşım 46 değildi, gemgenç, "verimli" dönemimdeydim. 2 arkadaşınıza sorup yaptığınız anketinizi kendinize saklayın, hazır namaza başlamışken de biraz kul hakkı nedir onu öğrenin.
Benimde eşim çoğu kez yoktu ne haftası ay, aylarca gittikleri oluyordu. Çalışma, çocuk, ev vs. Oturupta dayanamıyorum diyerek kimseyi aramadım ve dehşetle okudum o cümleleri.

Evliliğiniz vajina ve penis üzerine mi kurulu? Boşanmış kadınlara b*k atıyor. Kişi kendinden bilir işi derler ya. O kadar boşanmış arkadaş, akrabam var tek dertleri mutlu yaşayabilmek. Cinsellik elbette önemli ama ayıptır yahu sırf boşanmış diye bir kadına yollu muamelesi yapmak.

Oturduğu lojmanda veya yakınlarında Modern bir polis eşi varsa, bu kadının dedikodusunu yaptığına eminim ama ispatlayamam. "Herkese veriyordur(!)"

Back