• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menepoz konusunun açılması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Roza30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20 yaşında da menapoza giren inşalar var 65 yaşında da. Bence alınganlık yapma. Eğer aklına takıldıysa bir jinekoloğa görün o detaylıca süre hakkında bilgi verir

20 yaşında da menapoza giren insanlar var 65 yaşında da. Bence alınganlık yapma. Eğer aklına takıldıysa bir jinekoloğa görün o detaylıca süre hakkında bilgi verir

30 yaşında menopoza az kaldı diye şartlarsa kendisini gerçekten 40 yaşında menopoza girebilir. Ama 10 yıl da az bir süre değil ki. İğreniyorum tek derdi evlenip çocuk yapmak olan insanlardan. Bu 30 yaşında edilecek laf değil, 40 olsa anlarım. Sizin de alınmanız çok garip. Bu kafadaki insana ancak acınabilir.

Sevgili arkadaşım ne annenin ne kardeşinin seni üzmek için söylediğini zannetmiyorum. Yara nerdeyse orası acır.
Ben de evlilik denince bile ağlıyorum. Kimsenin bir şey dediği yok belki ama yaram orda.

Belki kardeşinin bilmediğin bir sorunu vardır. Sen üzülme hiç. Bunu kompleks yapma. Daha çok densiz densiz konuşacak olacak. Kardeşin evlendi senin ne zaman diyecekler. Derler susmazlar. Ben 28 yaşındayım 5 yıldır evliyim isteyerek çocuk yapmadım. Ben neler duydum neler 😂 hiç takmadım hatta dalgaya aldığım oldu. Babaannemi çok severim yeri ayrıdır. Bi kere canımı sıktı o an dalgaya aldım olmuyo babaanne işte saldık. Herkes çocuk mu yapacak boş ver. Biz iyiyiz dedim. Hatta abim kabul etyi ikizi olursa 1 taneyi bana verecek vs diye. Ciddiye aldı çok üzüldü. Bir baktım burnu kanıyor. Tansiyonu fırlamış üzüntüden. Hastanede düşmedi. Korkudan babaannemle uyudum. Bi daha dalga geçmedim kimseyle. 32 yaş çok genç bir yaş. Şüphen varsa yumurta dondur. Yurtdışında millet 25 yaşında donduruyor bu konuda ileride uğraşmak istemiyorum diyip. Ben de donduracağım

30 yasin menapozla bir alakasi yok ama niye ustunuze alindiniz anlamadim. siz 32yseniz kardeşiniz 30. kendini kasdetmistir, uzatmaya gerek yok falan diye.

Herşey kismetle bı bakmışsınız bir anda evlenme kararı almışsınız yarın ne olacağını kimse bilemez.Ayrica yaş konusu çok saçma hemen çocuk olacaginin bir garantisi varmı?Kafanıza takmayın hakkınızda hayırlısı neyse onu isteyin bence

Siz sözde menapoz yakıştırması yapıldığı için değil de evlenme isteğinizi henüz gerçekleştiremediğiniz için gereksiz alınganlık yapıyosunuz gibi geldi bana.

Back