- Konu Sahibi BenOzgurce
kesinlikle bayan..............
Bak burası da kadınlar kulübü,dikkatini çekerim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle bayan..............
Bak burası da kadınlar kulübü,dikkatini çekerim:))
İkisi de olur farketmez. kadın bana cıddıyetı yansıtıyo bayansa nazıklıgı ve ıncelıgı ıkısıde olur bencee.:asigim:
bayan...........................................
Kadınsınız bana ne kadınsınız işteeeeelülülülülülücoffee'nin dediğindenpofffffffffffffffff
:roflol::roflol:ben hala kendimi küçük bir kız gibi hissediyorum çoğu zamanbana kadın kelimesi daha anlamlı geliyor bayan deyince daha basitmiş gibi ama şöyle birşey anlatayım ben 5 aylık evliyim evlenmeden önce işyerinde çok sevdiğim bi arkadaşım vardı bana matmazel derdi bu çok hoşuma giderdi evlendim düğünden sonra karşılaştık madam nasılsın dedi o zaman anladım artık evliyim
Boşuna uğraşmaaaa kadın ve erkek olarak 2 yok be 3 cins vardır.tatlicadiarzuevet ama bu benim tercihim değil ki:sm_confused: site sahibi ben olsaydım belkide kızlar klübü olurdu sitenin adıyerimseniben
Kadınsınız bana ne kadınsınız işteeeeelülülülülülü
:roflol::roflol:ben hala kendimi küçük bir kız gibi hissediyorum çoğu zaman
Boşuna uğraşmaaaa kadın ve erkek olarak 2 yok be 3 cins vardır.tatlicadiarzu
3 cins wardırrr:roflol::roflol::roflol: koptummmmmm:roflol::roflol:
arkadaslar bır ıtırafff.... esımın yuzunden adımı unuttummm...bana hep kadın derr...ya 15 senedır ewlıyımmm daha ogretemedım.bu arada ıst dogdum unıwersıte terkım.:)aydınım kendımce .baskalarının yanında adımmm basbasa kalınca kadınnnn....kadın denmesın bızeee bayan densın mumkunseee...helede bana
Bence hic farketmez.Bana kari denmesinde bayan,kadin yada hanim densin.Ücüde güzel.
evet canım düşüncelerimiz çoğu yerde birleşiyor.daha öncede farketmiştim ben bunu.a.s.
Arkadaşlar bayan kelimesi bana çok itici geliyor.Kimi bayıyoruz kardeşim bize bayan diyorlar:))Sizce kadın mıyız bayan mı?
Hımm iyi yöntem vallaha:))canım zaman zaman benzer sorunları yaşıyorum.napsın ADAMlarada babalarından öyle görmüşler.bizizde annelerinin zamanındaki gibi görüyorlar demek.gel ismimizin dışında birşey söyleyince duymayalım.ama aşkım falan derlerse o başka..a.s.
Teşekkürler baaayan:roflol::roflol:bencede bayan kulağa daha hoş geliyor..ama bazı kişiler bayan yerine baayann diyorlar ya o çok komik oluyor..:)
Oh bee ara sıra da olsa fikirlerimi paylaşan arkadaşları görünce seviniyorumŞenizsana katılıyorumm..bencede kadın..mesela bı olayı anlatırken bile tanımadığımız bırı için o kadın dıorus o bayan dendiğini sanmıyorumm..bu kadar kasmaya gerek yok..şakkıdı
Nasil yani canim yaaa??.Seni esin, kadin bana su getir falan diye mi cagiriyor????:uhm:
hitap ederken bayan denmesi cok komık bnce :roflol: hanfendi denmeli
ama laf arasında birinden bahsedilirken bayan denmeli yada bana çok güzel bir bayansın desin.. aslında kızı kesinlikle tercıh ederım ama kadın demesınler mumkunse
bu konuyu arkadslarla tartısmıstık kadın denınce neden yadırgıyoruz dıye hani kız-kadın olayı vardır yaoradan gelıyor sanırım baya bi iticiliği var benim gözümde evlenmeden kımse kadın demesı bna kardesim :roflol:
Arkadaşlar bayan kelimesi bana çok itici geliyor.Kimi bayıyoruz kardeşim bize bayan diyorlar:))Sizce kadın mıyız bayan mı?