bunun kadınlıkla erkeklikle ilgisi yok ki, bu senin denk geldiğin insanların karakteriyle ilgili.
yani o yüzden bunun sanki cinsiyetle ilgili bir durummuş gibi sunulmasına şaşıyorum.
erkekler çok güvenilir de sadece kadınlar mı değil sanki?
hayır bir de (senin konun için söylemiyorum, genel bir şey söyleyeceğim), bu ülkedeki erkekleri bilmesek "ay ben sadece erkeklerle sohbet etmekten hoşlanıyorum" diyen kadınlara hak verecez.
ülkenin ortalama erkeği, kahvede okey atıp gassaray-fener maçı hakkında konuşmaktan başka bir şey bilmeyen,
ağzından küfür düşürmeyen,
çevresindeki yakışıklı erkeklere de "toptur olum o" falan diye kıskançlıktan kudurur şekilde laf atan, sataşan,
cinselliğin c sinden anlamadığı halde sürekli sözde cinsellik muhabbetleri içine giren,
yoldan geçen kadınların orasına burasına bakmaktan başka işi olmayan, üç gıdımcık aklıyla bin yıllık klişeleri tekrar zırvalayıp da oturduğu koltuktan memleketi kurtardığını sanan ama daha kendine hayrı olmayan abuk subuk tipler.
bunlarla mı arkadaş olmak hoşuna gidiyor bu tatlış kadınlarımızın? =)
Yalnız değilsin ben çok zor arkadaşlık kurarim. Hatta bende hemen soğuma var yani eğer beni bir kere kirmissa birdaha isinamam bu arkadaslik kurabilecegim kisilerledir akraba aile ise böyle değil tabi. Yani arkadasliklarim hep soğumaya biter. Ben de bu durumdan hiç memnun değilim ama 24 senedir hiç yenemedim ben ne yapmalıyım sizceMerhaba hanımlar benim derdim hemcinslerimle..hiçbir bayan arkadaşımla yakınlık kuramıyorum samimi olamıyorum yaşım 27 ve hiçbir yakın samimi oldugum kimse yok hep yüzeysel ve kısa Süreli napıcam ben böyle sizler nasıl samimi olabiliyorsunuz bunun Sırrı ne şaka yapmıyorum lütfen yardımcı olun
Benim de bugüne kadar böyle birkaç iyi arkadaşım olmuştu aynen senin gibi samimiyetsizlik aldatma vb sebeplerden bir kalemde silmistimHer seyimi anlattigim arkadasim yoktur..
Gerek benim karakterim olsun gerek arkadaslarin karaktersizlikleri olsun,
asiri samimiyet kurmayi sevmiyorum..
Gezerim tozarim oturur konusur sohbet ederim ama hayatimdaki ozelimi anlatmam..
Kendimi bildim bileli bir gorunmez duvarim vardir,
kimseye daha ilk tanismada sevecen dost canlisi olamam,
kapali kutuyumdur gozlem yaparim:))
Ama toyluk mu diyim ne diyim dost diye sectigim 1-2arkadasim vardi,
zamanla mesafe koydum hosuma gitmeyen davranislarini gordukce..
Mesela bir tanesi ozel hayatimla ilgili her ne anlatsam gidip annesine yetistiriyormus..
Evlerine bir kez gittigimde annesi cikmisti kapiya ve direkt ozel hayatim hakkinda soru yoneltmisti..
Guler yuz gosterip gecistirdim ve o kizdan sogumam icin yetti de artti..
Bu mesaji ben yazmisim gibi, saskinlikla okudum. Önyargi bazen insani cok engelleyen bir unsur.İnsanlara karşı önyargılı olmazsanız, onları iyi analiz ederseniz bence bu sorunu aşarsınız. Herkesle arkadaş olunmaz ama arkadaşsız da olunmazBir de bu işin yaşı filan yok yani. Ben geçen sene bir kızla tanıştım işyerinden gayette yakınız şu an. Bence evrene ne verirseniz o da size aynısını geri verir.
Bende senin bu huyunu seviyorum amaBende hep samimi olurum bende bu huyumu sevmiyorum bunum çözümü ne acaba,
Bende senin bu huyunu seviyorum ama
Sağol arkadaşım
Özellikle genç nesil erkekleri o kadar stereotip bile değiller bence. Hani kadınlar hep alışveriş ve ikili ilişkiler hakkında konuşup dedikodu yapıyor, erkekler hep futbol, borsa ve siyasetle ilgileniyor gibi bir durum yok öyle net bir farklılık olsa ' ay kadınların yaşam tarzı hiç bana uymuyor erkeklerle daha iyi muhabbet edebiliyoruz' serzenişine hak verebilirim ben. Ama kişisel gözlemlerim erkekler de gayet ikili ilişkilerindeki sorunlardan, alışverişten filan konuşuyorlar, dedikodudan gayet zevk alıyorlar.
Bu mesaji ben yazmisim gibi, saskinlikla okudum. Önyargi bazen insani cok engelleyen bir unsur.
Arkadasliklar cok güzel bir duygu. Dogum gününde hatirlanmak, beraber bir yerde kahve icip, dünyanin her halini konusup paylasmak. Bazende sadece telefonla arayip sesini duymak. Iyi gününde ve kötü gününde yaninda olmak.
Özellikle zor günlerinde sana yardima kosmalari...bunlar cok degerli unsurlar bir insanin hayatinda.
“Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur…” demiş Albert Einstein. Yanlış bilmiyorsam. Bir kaç kişi bize yanlış yaptı diye herkese acaba bu da mı yanlış yapacak mantığıyla yaklaşırsak ne arkadaş edinebiliriz ne dost. Ben çok soğuk bir insanımdır mesela. Hep karşı taraftan beklerim ilk adımı. Ona rağmen çok güzel arkadaşlıklarım oldu. Keza dostum da öyle. Tabi dost 1 tanedir. Gerisi arkadaştır gözümde. Onlarsız da olmaz. Bir de derler ki yaş ilerledikçe arkadaş edinmek zor olur. Ben en iyi arkadaşlarımı 25 yaşından sonra edindim. Hatta 1 tanesini 1 sene önce edindim. Ve bana dedi ki iyi ki gudubet suratına kanıp senden uzaklaşmamışım. Şu an çok iyiyiz. Çok eğleniriz. Gezeriz. Burada bile çok iyi insanlar var. Hiç sanalda gibi değiller.
Bazı üyelerin hemcinslerine direkt saldırır gibi "kötü niyetli,fesat" demelerine anlam veremedimKendiniz hangi cinstensiniz acaba? Hiç mi kız arkadşınız olmadı. Ya da size nasıl şeyler yaptılar ki hemcinslerinizden bu kadar nefret ettiniz.
Yok hayır sıkıcı degil öyle bi ortamım hiç olmadı yurtdışındayım Türk arkadaş kıtlığı olunca ortam olmayınca sıkıntı çekiyorum olan bir iki türk arkadaş ta kafa dengi degil mesafeli bi ilişki oluyor malesef
Çok güzel anlatmışsınız.Böyle konuşsun bazı arkadaşlar onları da taktir edelim.Bazen yaşanmışlıklar bu duruma itiyor demek isterim.İnanır mısınız kimseyi artık yanıma yaklaştırmıyorum.Gereksiz insanlar var belkide çevremde beni gereksiz sohbetleriyle geren insanlar olabilir.Kafamı dinliyorum kendimce.İnsanları kendim uzaklaştırıyorum kendimden bunu kabul ediyorum ama malesef yaşanmışlıklar yüzünden bunlar.Dostum vardı kendisine köpeğimi hiç ettikten sonra dostluğunu istemedim.Emanetime yanlış yapan bırak dostluğumu selamımı bile haketmiyor.Kısacası etrafımdaki bayanların ettiği eziyeti kimseden görmedim belki de bu yüzden bu soğukluğum ama ne yapabilirim elimden gelmiyor artık hiç bir şey.Gereksiz kaprislerden ağız dalaşlarından sıkıldım usandım....
Herkesin yaşanmışlıkları var arkadaşım.Geçmişle yaşarsak mutlu olamayız.Bir kaç insan böyle hatalar yaptı diye yenilere bu şansı vermemek haksızlık değil mi? Nasıl ki biz mükemmel değilsek karşı tarafın da mükemmel olmasını beklememek gerek. Tabi bu benim düşüncem. Karşı düşüncelere de saygı duyarım.Gerektiğinde ılımlı da yaklaşabiliyorsunuz bakın. Beni hiç tanımıyorsunuz buna rağmen ne demek istediğimi anlattım siz de gayet kibar bir dille takdir ettiniz
Bir de insanları cinsiyetle değerlendirmek yerine karakterle değerlendirmek daha doğru olur. Erkeklerin de içinde fesatlar var.Kadınların içinde de
Herkesin yaşanmışlıkları var arkadaşım.Geçmişle yaşarsak mutlu olamayız.Bir kaç insan böyle hatalar yaptı diye yenilere bu şansı vermemek haksızlık değil mi? Nasıl ki biz mükemmel değilsek karşı tarafın da mükemmel olmasını beklememek gerek. Tabi bu benim düşüncem. Karşı düşüncelere de saygı duyarım.Gerektiğinde ılımlı da yaklaşabiliyorsunuz bakın. Beni hiç tanımıyorsunuz buna rağmen ne demek istediğimi anlattım siz de gayet kibar bir dille takdir ettiniz
Bir de insanları cinsiyetle değerlendirmek yerine karakterle değerlendirmek daha doğru olur. Erkeklerin de içinde fesatlar var.Kadınların içinde de