Kadın kadına samimi olamıyorum...

İnsanlara karşı önyargılı olmazsanız, onları iyi analiz ederseniz bence bu sorunu aşarsınız. Herkesle arkadaş olunmaz ama arkadaşsız da olunmaz Bir de bu işin yaşı filan yok yani. Ben geçen sene bir kızla tanıştım işyerinden gayette yakınız şu an. Bence evrene ne verirseniz o da size aynısını geri verir.

Bende hep samimi olurum bende bu huyumu sevmiyorum bunum çözümü ne acaba,

Özellikle genç nesil erkekleri o kadar stereotip bile değiller bence. Hani kadınlar hep alışveriş ve ikili ilişkiler hakkında konuşup dedikodu yapıyor, erkekler hep futbol, borsa ve siyasetle ilgileniyor gibi bir durum yok öyle net bir farklılık olsa ' ay kadınların yaşam tarzı hiç bana uymuyor erkeklerle daha iyi muhabbet edebiliyoruz' serzenişine hak verebilirim ben. Ama kişisel gözlemlerim erkekler de gayet ikili ilişkilerindeki sorunlardan, alışverişten filan konuşuyorlar, dedikodudan gayet zevk alıyorlar.

Yalnız değilsin ben çok zor arkadaşlık kurarim. Hatta bende hemen soğuma var yani eğer beni bir kere kirmissa birdaha isinamam bu arkadaslik kurabilecegim kisilerledir akraba aile ise böyle değil tabi. Yani arkadasliklarim hep soğumaya biter. Ben de bu durumdan hiç memnun değilim ama 24 senedir hiç yenemedim ben ne yapmalıyım sizce

Benim de bugüne kadar böyle birkaç iyi arkadaşım olmuştu aynen senin gibi samimiyetsizlik aldatma vb sebeplerden bir kalemde silmistim

Bu mesaji ben yazmisim gibi, saskinlikla okudum. Önyargi bazen insani cok engelleyen bir unsur.
Arkadasliklar cok güzel bir duygu. Dogum gününde hatirlanmak, beraber bir yerde kahve icip, dünyanin her halini konusup paylasmak. Bazende sadece telefonla arayip sesini duymak. Iyi gününde ve kötü gününde yaninda olmak.
Özellikle zor günlerinde sana yardima kosmalari...bunlar cok degerli unsurlar bir insanin hayatinda.

Geçen yaşlı bir dede bizim evin önünden camiye doğru bastonla zar,zor yürüyor sağlığı hakkında soru sordum yaşlı adamda çok sevindi onunla ilgilenmemi, burada herkes birbirini tanır, ve başkalarının onunla ilgilenmediğini ve benim ilgilenmemden memnun kaldı , bende dedim bir gün bizde yaşlanacağız
Sağol arkadaşım

Daha birak gercek hayatta, bu kadinlar kulübünde bile, can dostlar cok. Yani demekki, gercekten karsindaki insana önyargisiz, tüm kalbinle ve iyilikle yaklastiginda cok güzel arkadasliklar olusabiliyor.
Aynen Emacigim, bende öyleyim, herkesin hatrini sorarim ve buda beni cok mutlu ediyor.
Önemli olan güler yüz, tatli dil, kim ölmüs iyi olmakla Allah askina ?

Evet dedikodudan gayet de zevk alıyorlar. Hatta bazısı kadınlardan bile çok seviyor. Kahvehanelerde oturup ne yaptıklarını sanıyorsunuz?

“Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur…” demiş Albert Einstein. Yanlış bilmiyorsam. Bir kaç kişi bize yanlış yaptı diye herkese acaba bu da mı yanlış yapacak mantığıyla yaklaşırsak ne arkadaş edinebiliriz ne dost. Ben çok soğuk bir insanımdır mesela. Hep karşı taraftan beklerim ilk adımı. Ona rağmen çok güzel arkadaşlıklarım oldu. Keza dostum da öyle. Tabi dost 1 tanedir. Gerisi arkadaştır gözümde. Onlarsız da olmaz. Bir de derler ki yaş ilerledikçe arkadaş edinmek zor olur. Ben en iyi arkadaşlarımı 25 yaşından sonra edindim. Hatta 1 tanesini 1 sene önce edindim. Ve bana dedi ki iyi ki gudubet suratına kanıp senden uzaklaşmamışım. Şu an çok iyiyiz. Çok eğleniriz. Gezeriz. Burada bile çok iyi insanlar var. Hiç sanalda gibi değiller.

Bazı üyelerin hemcinslerine direkt saldırır gibi "kötü niyetli,fesat" demelerine anlam veremedim Kendiniz hangi cinstensiniz acaba? Hiç mi kız arkadşınız olmadı. Ya da size nasıl şeyler yaptılar ki hemcinslerinizden bu kadar nefret ettiniz.

Çok güzel anlatmışsınız.Böyle konuşsun bazı arkadaşlar onları da taktir edelim.Bazen yaşanmışlıklar bu duruma itiyor demek isterim.İnanır mısınız kimseyi artık yanıma yaklaştırmıyorum.Gereksiz insanlar var belkide çevremde beni gereksiz sohbetleriyle geren insanlar olabilir.Kafamı dinliyorum kendimce.İnsanları kendim uzaklaştırıyorum kendimden bunu kabul ediyorum ama malesef yaşanmışlıklar yüzünden bunlar.Dostum vardı kendisine köpeğimi hiç ettikten sonra dostluğunu istemedim.Emanetime yanlış yapan bırak dostluğumu selamımı bile haketmiyor.Kısacası etrafımdaki bayanların ettiği eziyeti kimseden görmedim belki de bu yüzden bu soğukluğum ama ne yapabilirim elimden gelmiyor artık hiç bir şey.Gereksiz kaprislerden ağız dalaşlarından sıkıldım usandım....

Düsünüyorumda, arkadaslarim olmasaydi, bu hayatin tadi olmazdi resmen.
Aile tabiki ön planda ama bazen iyi bir arkadas, kötü bir aile bireyinin önüne gecebiliyor.
Mesela insan evli olsa bile, kizarkadaslari ile arada bir gecirdigi zamanin tadi baska oluyor. Arkadaslarimdan cok ama cok seyler ögrendim, onlarin sayesinde cok mutlu oldum. Akil akildan üstündür bazen, her zaman benim dogrularim dogru olmadigi zamanlar bunu ben göremiyordum ama arkadaslarimin uyarilari ile cogu felaketlerden döndüm.
Tabiki hersey hayatta karsiliklidir, sende onlara manevi birseyler vereceksinki onlardanda alasin. Maneviyat kadar güzel sey yoktur. Bir arkadasla höpürdete höpürdete ictigin bir kahvenin tadi bambaska...
Burada belki birazda olsa görüs acisini degistirdiysek ne mutlu bize. Ama herkese tavsiye ederim, sakin arkadassiz kalmayin. Muhakkak insanin bir kac tane olmali.

Benimde yok ve bazen diyorum iyiki yok derdimde yok. Gecmiste cok yakin arkadaslarim oldu ve hep veren taraf bendim ne zamanki onlarin hayati degisti beni unuttular ve bende pes ettim artik. Zaten cok arkadasin olursa cok dedikodun lafin olur. Kafa rahat boyle. Insanin en iyi dostu kendisidir.

şimdi arkadaşlıklar farklı oldu . kahve yapıyolar lokum koyuyolar resmini çekip faceye koyuyolar .işte bu kadar .varsın olmasın arkadaşın .ben şaka yaptımda .eğer konuşmak istediğin konu belirlersen eğer okonudada bazı kişiler belirecektir biraz girişimci olup olayın üstüne gidersen bir yada bikaç arkadaşın olabilir diye düşündüm ama tabi nasıl denk gelir bilinmez .senin çevrendeki okonuda fikir alışverişi yapabileceğin kişiler erkek çıkarsa ne diyim şimdi

Bende yurt dışındayım seni çok iyi anlıyorum.
Bende kafa dengi bir bayan arkadaş bulamadım. Çiğ insanlarla uğraşmak, enerjimi emmelerini istemediğimden de uzak durdum hep. Eski oturduğum semtlerde bir iki Türk komşum vardı ama asla kafa dengim değillerdi. Kendim gibi bir dost bulamadım..Yalnız değilsin bu konuda..Allah yardımcımız olsun

Herkesin yaşanmışlıkları var arkadaşım.Geçmişle yaşarsak mutlu olamayız.Bir kaç insan böyle hatalar yaptı diye yenilere bu şansı vermemek haksızlık değil mi? Nasıl ki biz mükemmel değilsek karşı tarafın da mükemmel olmasını beklememek gerek. Tabi bu benim düşüncem. Karşı düşüncelere de saygı duyarım.Gerektiğinde ılımlı da yaklaşabiliyorsunuz bakın. Beni hiç tanımıyorsunuz buna rağmen ne demek istediğimi anlattım siz de gayet kibar bir dille takdir ettiniz
Bir de insanları cinsiyetle değerlendirmek yerine karakterle değerlendirmek daha doğru olur. Erkeklerin de içinde fesatlar var.Kadınların içinde de

Birde erkekler konusunda kadınlar daha geniş adam kalbini kırıyor, veya aldatıyor ona rağmen yine aşık oluyor yine evleniyor ama kadın arkadaş konusunda düşünceler çol katı ve önyargılı oysaki erkeklerin verdiği zarar genel olarak daha çok

Birde erkekler konusunda kadınlar daha geniş adam kalbini kırıyor, veya aldatıyor ona rağmen yine aşık oluyor yine evleniyor ama kadın arkadaş konusunda düşünceler çol katı ve önyargılı oysaki erkeklerin verdiği zarar genel olarak daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…