Kadın kadına samimi olamıyorum...

Evet tam da bu nokta önemli. Siz nasıl davranırsanız insanlara onlarda size öyle davranır. Karşı taraf İNSANsa tabi . Ama tabi birkaç insan böyle yaptı diye herkesi aynı kefeye koymakta yanlış.

en azından ben öyle değilim.Erkekler daha tehlikeli insanlar

Niye öyle diyonn kuzu ben hem seni süzerimm bu hatun ne giymiş nasıl bu kadar güzel ama çokda iyi dost da olurumm

Ayrıca kadınları sadece oje, saç boyası muhabbeti yapanlar olarak görenleri kınıyorum. Kimse o kadar pembe bir dünyada yaşamıyor. Herkesin bin tane derdi var. Tabii ki insanlar saçını, makyajını da arkadaşlarıyla paylaşacak. Acaba problem sizde olabilir mi? Belki de insanların anlatacakları ciddi meseleleri kaale almıyorsunuzdur, ondan size anlatan olmuyordur? Benim arkadaşlarım benimle 1 saat siyaset de konuşur, din de konuşur, felsefe de yapar. Hiç öyle sadece görsellik muhabbeti yapan birine denk gelmedim.

daha önce bir güven yıkımı filan mı oldu ?
bu durumun bir sebebi var mı bilmiyorum.
benim vardır iş yerinde bir iki arkadaşım.
çok kalabalıktan hoşlanmıyorum zaten.
bir de kız kardeşlerimle kuzenim var yetiyor bana.

Niye öyle diyonn kuzu ben hem seni süzerimm bu hatun ne giymiş nasıl bu kadar güzel ama çokda iyi dost da olurumm
Düşündüklerini bana da söylersen neden olmasın :) ama süzüp süzüp başka tarafa dönüyorsa hiç renk vermiyorsa bende şöyle bir düşünce oluşur: bu kadının benimle ilgili tuhaf fikirleri var.
E böyle düşününce de samimiyet namına bir şey kalmıyor. Bir de ben başkasını dinlerken suratıma dik dik bakan tipler var. Onları asla anlayamayacağım. Ben birşey yapmıyorum konuşmuyorum ama kadın bana bakıyor Hasta değilim, dünya güzeli ya da çirkini de değilim sebep yok bakması için. Gıcık oldum gitti işte. Ben de böyleyim ne yapayım :)

Bir kere senin şu avatar resmine hastayımm..Vee haklısınn bakma şaka yaptımm bende senin gibi düşünenlerdenimm benim tek farkımm ben önce samimi olur sonra elerimm.. gene arkadaşlığımm bitmezz.. ama derim açık açık bak şu huyuna gıcık oluyorum haberin olaa..şöyle bir düşündümdee.. konu sahibine pek bir yorum yapamicamm. çünkü ben onun tam tersiyimm.. herkesle her yapıda ve her tipte arkadaşlık kurmayı severimm..

herkesin yorumlari icin tsk hepsini de okudum tskler yorumlar icin ama cocuklugumda yasadigim yikim belki de beni bu noktaya getirdi kuzenimle oz halam bir olup beni hep dislarlardi cocukken...kuzenimle halamla aramizda birer ikiser yas fark var...ben surekli onlarla oynamak isterdim ama onlar aralarina almazdi hic..cocuklugumdan gelenbu durum belki de benim hemcinslerime karsi hep bi samimiyet kuramamam arkadaslik dostluk kuramama engel oluyor

zaten çok samimi olmaya gelmiyor ... hemen kıskançlık yapıyorlar bir şey çıkıyor .kimle fazla samimi olduysam arkamdan kuyu kazarken buldum .. bir kaç tane arkadaşım var yetiyor bana kimseylede bu saatten sonra yakınlık kurmak istemiyorum zarar geliyor . boş ver yer iç gül geç arkadaşlarınla ..sırlarını verme .

bende öyleyim. fazla samimi olmuyorum. yüz göz olmayida hic sevmem. seviye her zaman iyidir. iki arkadas var memleketten onlarla tlf konuşuyorum ailemle muhabbet ediyorum. kendi kendime takiliyorum iste. biraz fazla tartiyorum insanları türlü türlü huylar davranışlar ikiyuzlulukler var kirilganim seviye işime geliyor.

Benim kanımdada soğukluk ve çekingenlik yok ,yaşamda ilelebet sürmeyecek sohbetin tadını çıkaralım

Benim kanımdada soğukluk ve çekingenlik yok ,yaşamda ilelebet sürmeyecek sohbetin tadını çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…