Düsünüyorumda, arkadaslarim olmasaydi, bu hayatin tadi olmazdi resmen.
Aile tabiki ön planda ama bazen iyi bir arkadas, kötü bir aile bireyinin önüne gecebiliyor.
Mesela insan evli olsa bile, kizarkadaslari ile arada bir gecirdigi zamanin tadi baska oluyor. Arkadaslarimdan cok ama cok seyler ögrendim, onlarin sayesinde cok mutlu oldum. Akil akildan üstündür bazen, her zaman benim dogrularim dogru olmadigi zamanlar bunu ben göremiyordum ama arkadaslarimin uyarilari ile cogu felaketlerden döndüm.
Tabiki hersey hayatta karsiliklidir, sende onlara manevi birseyler vereceksinki onlardanda alasin. Maneviyat kadar güzel sey yoktur. Bir arkadasla höpürdete höpürdete ictigin bir kahvenin tadi bambaska...
Burada belki birazda olsa görüs acisini degistirdiysek ne mutlu bize. Ama herkese tavsiye ederim, sakin arkadassiz kalmayin. Muhakkak insanin bir kac tane olmali.
Birde erkekler konusunda kadınlar daha geniş adam kalbini kırıyor, veya aldatıyor ona rağmen yine aşık oluyor yine evleniyor ama kadın arkadaş konusunda düşünceler çol katı ve önyargılı oysaki erkeklerin verdiği zarar genel olarak daha çok
Niye öyle diyonn kuzu ben hem seni süzerimm bu hatun ne giymiş nasıl bu kadar güzelYaşım 25 oluyor ben de aynıyım. Samimi olmak için çaba harcıyorsunuz da olmuyor mu, yoksa tanıştıktan sonra devamı mı gelmiyor?
Benim genellikle ikincisi. Biraz da benim ona bakış açımla ilgili diye düşünüyorum. Bana göre günlük yaşamda karşılaştığım kadınların çoğu içten pazarlıklı ve samimiyetsiz mesela. Üstümü başımı süzdüyse mesela olay bitiyor bende. O negatif elektrik karşıya da yansıyor büyük ihtimal ve her şey başlamadan bitiyor :)
Düşündüklerini bana da söylersen neden olmasın :) ama süzüp süzüp başka tarafa dönüyorsa hiç renk vermiyorsa bende şöyle bir düşünce oluşur: bu kadının benimle ilgili tuhaf fikirleri var.Niye öyle diyonn kuzu ben hem seni süzerimm bu hatun ne giymiş nasıl bu kadar güzelama çokda iyi dost da olurumm
Bir kere senin şu avatar resmine hastayımm.Düşündüklerini bana da söylersen neden olmasın :) ama süzüp süzüp başka tarafa dönüyorsa hiç renk vermiyorsa bende şöyle bir düşünce oluşur: bu kadının benimle ilgili tuhaf fikirleri var.
E böyle düşününce de samimiyet namına bir şey kalmıyor. Bir de ben başkasını dinlerken suratıma dik dik bakan tipler var. Onları asla anlayamayacağım. Ben birşey yapmıyorum konuşmuyorum ama kadın bana bakıyorHasta değilim, dünya güzeli ya da çirkini de değilim sebep yok bakması için. Gıcık oldum gitti işte. Ben de böyleyim ne yapayım :)
Bir kere senin şu avatar resmine hastayımm..Vee haklısınn bakma şaka yaptımm bende senin gibi düşünenlerdenimm benim tek farkımm ben önce samimi olur sonra elerimm.. gene arkadaşlığımm bitmezz.. ama derim açık açık bak şu huyuna gıcık oluyorum haberin olaa..şöyle bir düşündümdee.. konu sahibine pek bir yorum yapamicamm. çünkü ben onun tam tersiyimm.. herkesle her yapıda ve her tipte arkadaşlık kurmayı severimm..
Bir kere senin şu avatar resmine hastayımm..Vee haklısınn bakma şaka yaptımm bende senin gibi düşünenlerdenimm benim tek farkımm ben önce samimi olur sonra elerimm.. gene arkadaşlığımm bitmezz.. ama derim açık açık bak şu huyuna gıcık oluyorum haberin olaa..şöyle bir düşündümdee.. konu sahibine pek bir yorum yapamicamm. çünkü ben onun tam tersiyimm.. herkesle her yapıda ve her tipte arkadaşlık kurmayı severimm..