Kadın kadına samimi olamıyorum...

Ben de olamıyorum,bıraz erkek gıbı yetıstım..Agzım bozuktur,fazla dogalım.Kız tuvaletıne gırdıgımde tum muhabbetlerden ıgrenıyorum ...Yok oje,yok çanta,yok su bu..Bunalıyorum..Kız arkadasım cok az,erkek arkadaslarımdan da evlendıkten sonra uzaklasmıstım ..Resmen arkadassız kaldım sayılır.
Bence; kızların yanında ıstedıklerı arkadasları onları devamlı pohpohlayıp ayy bugun cok guzelsın falan dıyen ınsanları tercıh edıyorlar.Ben dobrayım ve hemen lafımı söylerım.Eee sen de ben gıbıysen bıraz zor olabılır:)
Ben de senin tam tersinim cook kibarim sakin girisken degilim :)

Ben insanlarla tanistigimda o insanin güzelliklerini görüyorum sadece. Yani karsimda her insanin cok özel ve degerli oldugunu düsünüyorum.
Hayatimda su insan sinsi veya cikarci gibi düsüncelerim olmadi, belki birazda önyargisiz katilmak lazim olaya. Bu arada her insanin cok güzel bir özelligi vardir, mesela birisi cok güzel el isi yapar, birisi cok güzel pasta yapar birisi sadece sohbeti hosdur, yani ideal ayni ben gibi olmasini zaten istemem dogrusu. Ama su bir gercek kendisini egitmis her insan cok ilgimi ceker, hangi konuda olursa olsun. Gercekten birazda olaya nasil yaklastigimizla baglidir.
Ama herkesin güzel arkadasliklari olmasini dilerim. Sadece sinirlarini bilmeyen kaba insanlardan haz almam.
Yeri gelirse ilk adimida ben atarim, hic fark etmez, eger karsimdaki insanla güzel bir sohbetim olacak ise.
Belki birazda karekter meselesi, her insan acik ve disa dönük olmayabiliyor.
Biz arkadaslarimiz arasinda, birbirimize moralmen destek olan, psikolog gibiyiz vallahi, buda insani cok mutlu ediyor.
ne guzel arkadasliklar zaten oyle olmali Allah bana da nasip etsin boyle guzel arkadasliklar :)

caroll, post: 40675037, member: [674444"]evet haklisin boyle kafam rahat cok sukur ama bi dostum samimi oldugum bi arkadasim olsun isterdim[/QUOTE]

Karsina istediğin gibi biri çıkar umarım kardeş gibi..Sen seçip sununla samimi olayım diyemiyorsun..öyle olabilecek biri kendini belli eder samimiyet kendiliğinden oluverir :)

Adamlarla sohbet etmekten sıkılmıyor musun?
Bir de "kadınlar" ne demek anlamıyorum, o nasıl bir genelleme. Yaklaşık 4 milyar farklı insandan bahsediyoruz.

adamlarla sohbet etmekten sıkılmıyorum adamdan kastın abilerim ve eşimse sıkılmıyorum en azından onların kaprisleri yok .Kadınlar yerine ne kullanmalıyım cinsiyeti dişi olanlar mı demeliyim onu da sen söyle bileyim madem????fikrimi ayan beyan açıklamak sıkıntıysa o benim problemim ben böyleyim...farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun kimse hemcinsinin oje rengini çorap rengini konuşmak zorunda değil.

Son düzenleme:
adamlarla sohbet etmekten sıkılmıyorum adamdan kastın abilerim ve eşimse sıkılmıyorum en azından onların kaprisleri yok .Kadınlar yerine ne kullanmalıyım cinsiyeti dişi olanlar mı demeliyim onu da sen söyle bileyim madem????fikrimi ayan beyan açıklamak sıkıntıysa o benim problemim ben böyleyim...farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun kimse hemcinsinin oje rengini çorap rengini konuşmak zorunda değil.

canım arkadaşım, öncelikle bi okuduğunu anlamayı deneyip sonra cevap versen daha güzel olurmuş.
"kadınlar" dediğin küme 4 milyar farklı insanı kapsıyor diyorum, neyin genellemesini yapıyorsunuz diyorum, sizi duyan da kadınlar sadece oje ve çorap rengi konuşuyorlar sanır diyorum. ne kadar üzücü "kadın tanımlarınız" var diyorum.
bu yaptığınız tanımlamaların en önce kendinize hakaret olduğunun farkında değil misiniz diyorum.

adamlar kümesinin de "abilerin ve eşinden" oluşmasına ayrıca bayıldım.
bugüne kadar tanıdığım 28 kadınla sohbet etmekten hoşlanmadım ama abim ve eşimle sohbet etmekten hoşlanıyorum. sonuç: kadınlarla sohbet etmekten hoşlanmıyorum, erkeklerle sohbet etmekten hoşlanıyorum.
mantığınıza kurban olıyım ya, canlarım benim=)

Yok canım yanlış anlaşılma Olmasın Evliyim bir eşim var zaten kadınlarla sorunum samimi bi dostum Arkadaşımın olmayışı sorun bende mi diyorum ama etrafıma bakınca olan kadın arkadaş varsa da hep çıkarı için Arıyor güvenemiyorum kimseye samimi gelmiyor hiçkimse

bunun kadınlıkla erkeklikle ilgisi yok ki, bu senin denk geldiğin insanların karakteriyle ilgili.
yani o yüzden bunun sanki cinsiyetle ilgili bir durummuş gibi sunulmasına şaşıyorum.
erkekler çok güvenilir de sadece kadınlar mı değil sanki?
hayır bir de (senin konun için söylemiyorum, genel bir şey söyleyeceğim), bu ülkedeki erkekleri bilmesek "ay ben sadece erkeklerle sohbet etmekten hoşlanıyorum" diyen kadınlara hak verecez.
ülkenin ortalama erkeği, kahvede okey atıp gassaray-fener maçı hakkında konuşmaktan başka bir şey bilmeyen,
ağzından küfür düşürmeyen,
çevresindeki yakışıklı erkeklere de "toptur olum o" falan diye kıskançlıktan kudurur şekilde laf atan, sataşan,
cinselliğin c sinden anlamadığı halde sürekli sözde cinsellik muhabbetleri içine giren,
yoldan geçen kadınların orasına burasına bakmaktan başka işi olmayan, üç gıdımcık aklıyla bin yıllık klişeleri tekrar zırvalayıp da oturduğu koltuktan memleketi kurtardığını sanan ama daha kendine hayrı olmayan abuk subuk tipler.
bunlarla mı arkadaş olmak hoşuna gidiyor bu tatlış kadınlarımızın? =)

bir de şeyi merak ediyorum,
diğer kadınlara "ay onlar bi tek oje rengi konuşur" diye b.k atan bu sevgili kadınlarımız kendi aralarında ne konuşuyorlar?
duyan da erkeklerle toplaştığınızda sicim teorisinden, parçacık fiziğinden falan bahsediyorsunuz da oje konuşan kadınlara o yüzden burun kıvırıyorsunuz sanır=D

hic kimse Burda adamlarla sohbet etmeyi tercih ediyorum diye yazmadi. Konuyu yanlis anlamissin arkadasim.

kadınlarla sohbet etmiyorsan geriye ne kalıyor arkadaşım? =) manolya çiçeğiyle mi konuşuyorsunuz? =D

hic kimse Burda adamlarla sohbet etmeyi tercih ediyorum diye yazmadi. Konuyu yanlis anlamissin arkadasim.

hayır, yaklaşımın da bi garip zaten, sanki "adamlarla konuşuyor" olmakta bir sorun varmış, o kötü bir şeymiş gibi yazmışsın.
her şeyiniz bir dengesiz.
adamla da konuşursun kadınla da konuşursun.
kiminle konuştuğun o kişinin cinsiyetine değil, karakterine bağlıdır. birkaç kadınla karakterin uyuşmadı diye "kadınlarla konuşamıyorum" diye genelleme yapamazsın. bunu diyorum.
hele de bu genellemeyi sanki "kadınlar sadece makyaj ve oje ve saç ve sevgili ve moda konuşur" falan gibi kıytırık ve iğrenç iftiralarla hiç yapamazsınız.
o sizin çevreniz demek ki.

ben kadın arkadaşlarımla feminist teorileri, her türlü modern fizik teorisini, nöro bilimini, hayvan haklarını, doğayı kurtarmak için neler yapabileceğimizi, kadın haklarını genişletmek için politik olarak yapılması gerekenleri,
sırt çantamızı alıp dünyanın dört bir yanını gezme hakkındaki planlarımızı, dünyanın farklı kültürlerini... aklınıza gelebilecek her şeyi konuşuyorum.
dolayısıyla kadınlarla ilgili genellemelerinizden de artık bıktım. hadi diğer kadınlara saygınız yok, kendinize de mi yok be.
ne tarzsınız anlamadım ki.

Kimseyle samimi olmam en guvendigime bile derdimi anlatmak istemem.fikirlerin uyusuyorsa görüşür konuşursun.gezersin.samimi olmaktan kastin dertlesmek anlamindaysa olma derim merhaba merhabaiyidir her zzaman mesafe iyidir.

ben kadın arkadaşlarımla feminist teorileri, her türlü modern fizik teorisini, nöro bilimini, hayvan haklarını, doğayı kurtarmak için neler yapabileceğimizi, kadın haklarını genişletmek için politik olarak yapılması gerekenleri,
sırt çantamızı alıp dünyanın dört bir yanını gezme hakkındaki planlarımızı, dünyanın farklı kültürlerini... aklınıza gelebilecek her şeyi konuşuyorum.
Cok dogru, aynen katiliyorum canim :KK19:bencede ...

kadınlar sinsi ya aynen bende samımı olamıorm
tam konuya yorum yapmaya girmiştim son mesaj olarak bunu gördüm yazmadan geçemiycem yani...

Kadınlar sinsi.... bitti .... erkekler diilmi yani dünyadaki kadınların tümü sinsi hepsini tanıdınız karar verdiniz öylemi ha bide neye göre kime göre sinsi....???
yani böyle genelleme yapan insanlara hayret ediyorum o kadar insanın günahını almayı oturdugunuz yerden nasıl basarıyosunuz bende size şöyle diyorum teorinize karşı dünyadaki binlerce kadını tanıma şansınız olamayacağı için kişi kendinden bilirmiş diorum bukadar sinsi ve ön yargılı olmazsanız arkadaş bulursunuz.... not: bi kadın olarak bu söyledğinizi hakaret kabul ediyorum ve adı '' KADINLAR KULÜBÜ'' olan ha pardon size göre ''SİNSİLER KULÜBÜ'' olan bi yerde ne işinizin oldugunuda merak ediyorum.....

Her seyimi anlattigim arkadasim yoktur..
Gerek benim karakterim olsun gerek arkadaslarin karaktersizlikleri olsun,
asiri samimiyet kurmayi sevmiyorum..
Gezerim tozarim oturur konusur sohbet ederim ama hayatimdaki ozelimi anlatmam..

Kendimi bildim bileli bir gorunmez duvarim vardir,
kimseye daha ilk tanismada sevecen dost canlisi olamam,
kapali kutuyumdur gozlem yaparim:))
Ama toyluk mu diyim ne diyim dost diye sectigim 1-2arkadasim vardi,
zamanla mesafe koydum hosuma gitmeyen davranislarini gordukce..
Mesela bir tanesi ozel hayatimla ilgili her ne anlatsam gidip annesine yetistiriyormus..
Evlerine bir kez gittigimde annesi cikmisti kapiya ve direkt ozel hayatim hakkinda soru yoneltmisti..
Guler yuz gosterip gecistirdim ve o kizdan sogumam icin yetti de artti..

adamlar kümesinin de "abilerin ve eşinden" oluşmasına ayrıca bayıldım.
bugüne kadar tanıdığım 28 kadınla sohbet etmekten hoşlanmadım ama abim ve eşimle sohbet etmekten hoşlanıyorum. sonuç: kadınlarla sohbet etmekten hoşlanmıyorum, erkeklerle sohbet etmekten hoşlanıyorum.
mantığınıza kurban olıyım ya, canlarım benim=)

sanane niye bukadar rahatsız oldun ki? bu benim problemim ve seni ilgilendiren bir şey olduğunu düşünmüyorum herkesle dalga geçer gibi konuşuyorsun egolarını mı tatmin etmeye geldin buraya???isteyen manolya içeğiyle konuşur isteyen kaktüsle seni geren ne ben anlamadım?

hayır, yaklaşımın da bi garip zaten, sanki "adamlarla konuşuyor" olmakta bir sorun varmış, o kötü bir şeymiş gibi yazmışsın.
her şeyiniz bir dengesiz.
adamla da konuşursun kadınla da konuşursun.
kiminle konuştuğun o kişinin cinsiyetine değil, karakterine bağlıdır. birkaç kadınla karakterin uyuşmadı diye "kadınlarla konuşamıyorum" diye genelleme yapamazsın. bunu diyorum.
hele de bu genellemeyi sanki "kadınlar sadece makyaj ve oje ve saç ve sevgili ve moda konuşur" falan gibi kıytırık ve iğrenç iftiralarla hiç yapamazsınız.
o sizin çevreniz demek ki.

dolayısıyla kadınlarla ilgili genellemelerinizden de artık bıktım. hadi diğer kadınlara saygınız yok, kendinize de mi yok be.
ne tarzsınız anlamadım ki.

adamlarla konuşuyor kelimesi nedir ayrıca ya sen soru soruyorsun ben cevap veriyorum bu yine seni tatmin etmiyor senin burdaki amacın nedir bana açıkca anlatsana?kavga mı çıkarmak istiyorsun?sen arkadaşlarınla her türlü konularda sohbet ediyorsun bu senin iç dünyanda normal olan bir şey benim için garip değil ben kendimi ifade ederken sana ne oluyor da tartışma ortamı yaratıyorsun ben buraya girip kendimi ifade edemeyecek miyim?kadına saygısı olmayan kendine saygısı olmayandır bu başka bir şey.Beni sabah akşam hadi oturalım hadi şunu yapalım hadi şunu aldım bak hadi bunu yaptım bak diye rahatsız eden insanlardan rahatsız oluyorum.Benim hayat tarzıma yaşantıma bana uymayan bir şey ne yapmamı bekliyorsun?ne tarzsınız anlamadım diyorsun senin insanlara saldırarak anlamanı beklemiyorum zaten.İnsanlara saygı duymayı öğren önce burda fikrini anlatan insanları aşağılamayı bir kes önce.Kimse senin kelimelerinle hareket edecek değil.Bu konu hakkında tartışmak istiyorsan bu şekilde tartışılmaz zaten damara basarak kimseye kendini ifade edemezsin.Bunun bir düzeyi bir anlatım şekli var.O şekilde denersen olabilir.

Konuyu acan Caroll, sana kim ne dedi canim benim ?
Biz burda Caroll`un konusuna yorum yapiyoruz., sana ne oldu ??? :KK70::KK70::KK70:

Değişik bir durum değil bende yaşıyorum aynı şeyi, hep çok iyi kız Arkadaşlarım olsun herşeyimi paylaşayım onlar benimle herşeylerini paylaşsınlar istedim ama hiç öyle birini/birilerini bulamadım

X