hic kimse Burda adamlarla sohbet etmeyi tercih ediyorum diye yazmadi. Konuyu yanlis anlamissin arkadasim.
hayır, yaklaşımın da bi garip zaten, sanki "adamlarla konuşuyor" olmakta bir sorun varmış, o kötü bir şeymiş gibi yazmışsın.
her şeyiniz bir dengesiz.
adamla da konuşursun kadınla da konuşursun.
kiminle konuştuğun o kişinin cinsiyetine değil, karakterine bağlıdır. birkaç kadınla karakterin uyuşmadı diye "kadınlarla konuşamıyorum" diye genelleme yapamazsın. bunu diyorum.
hele de bu genellemeyi sanki "kadınlar sadece makyaj ve oje ve saç ve sevgili ve moda konuşur" falan gibi kıytırık ve iğrenç iftiralarla hiç yapamazsınız.
o sizin çevreniz demek ki.
ben kadın arkadaşlarımla feminist teorileri, her türlü modern fizik teorisini, nöro bilimini, hayvan haklarını, doğayı kurtarmak için neler yapabileceğimizi, kadın haklarını genişletmek için politik olarak yapılması gerekenleri,
sırt çantamızı alıp dünyanın dört bir yanını gezme hakkındaki planlarımızı, dünyanın farklı kültürlerini... aklınıza gelebilecek her şeyi konuşuyorum.
dolayısıyla kadınlarla ilgili genellemelerinizden de artık bıktım. hadi diğer kadınlara saygınız yok, kendinize de mi yok be.
ne tarzsınız anlamadım ki.