Ben de senin tam tersinim cook kibarim sakin girisken degilim :)Ben de olamıyorum,bıraz erkek gıbı yetıstım..Agzım bozuktur,fazla dogalım.Kız tuvaletıne gırdıgımde tum muhabbetlerden ıgrenıyorum ...Yok oje,yok çanta,yok su bu..Bunalıyorum..Kız arkadasım cok az,erkek arkadaslarımdan da evlendıkten sonra uzaklasmıstım ..Resmen arkadassız kaldım sayılır.
Bence; kızların yanında ıstedıklerı arkadasları onları devamlı pohpohlayıp ayy bugun cok guzelsın falan dıyen ınsanları tercıh edıyorlar.Ben dobrayım ve hemen lafımı söylerım.Eee sen de ben gıbıysen bıraz zor olabılır:)
evet haklisin boyle kafam rahat cok sukur ama bi dostum samimi oldugum bi arkadasim olsun isterdimSamimi olacak güven vermiyorlar demek ki..Mesafeli olmak iyidir bos yere canın sıkılmaz..
ne guzel arkadasliklar zaten oyle olmali Allah bana da nasip etsin boyle guzel arkadasliklar :)Ben insanlarla tanistigimda o insanin güzelliklerini görüyorum sadece. Yani karsimda her insanin cok özel ve degerli oldugunu düsünüyorum.
Hayatimda su insan sinsi veya cikarci gibi düsüncelerim olmadi, belki birazda önyargisiz katilmak lazim olaya. Bu arada her insanin cok güzel bir özelligi vardir, mesela birisi cok güzel el isi yapar, birisi cok güzel pasta yapar birisi sadece sohbeti hosdur, yani ideal ayni ben gibi olmasini zaten istemem dogrusu. Ama su bir gercek kendisini egitmis her insan cok ilgimi ceker, hangi konuda olursa olsun. Gercekten birazda olaya nasil yaklastigimizla baglidir.
Ama herkesin güzel arkadasliklari olmasini dilerim. Sadece sinirlarini bilmeyen kaba insanlardan haz almam.
Yeri gelirse ilk adimida ben atarim, hic fark etmez, eger karsimdaki insanla güzel bir sohbetim olacak ise.
Belki birazda karekter meselesi, her insan acik ve disa dönük olmayabiliyor.
Biz arkadaslarimiz arasinda, birbirimize moralmen destek olan, psikolog gibiyiz vallahi, buda insani cok mutlu ediyor.
Adamlarla sohbet etmekten sıkılmıyor musun?
Bir de "kadınlar" ne demek anlamıyorum, o nasıl bir genelleme. Yaklaşık 4 milyar farklı insandan bahsediyoruz.
adamlarla sohbet etmekten sıkılmıyorum adamdan kastın abilerim ve eşimse sıkılmıyorum en azından onların kaprisleri yok .Kadınlar yerine ne kullanmalıyım cinsiyeti dişi olanlar mı demeliyim onu da sen söyle bileyim madem????fikrimi ayan beyan açıklamak sıkıntıysa o benim problemim ben böyleyim...farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun kimse hemcinsinin oje rengini çorap rengini konuşmak zorunda değil.
adamlarla sohbet etmekten sıkılmıyorum adamdan kastın abilerim ve eşimse sıkılmıyorum en azından onların kaprisleri yok .Kadınlar yerine ne kullanmalıyım cinsiyeti dişi olanlar mı demeliyim onu da sen söyle bileyim madem????fikrimi ayan beyan açıklamak sıkıntıysa o benim problemim ben böyleyim...farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun kimse hemcinsinin oje rengini çorap rengini konuşmak zorunda değil.
Yok canım yanlış anlaşılma Olmasın Evliyim bir eşim var zaten kadınlarla sorunum samimi bi dostum Arkadaşımın olmayışı sorun bende mi diyorum ama etrafıma bakınca olan kadın arkadaş varsa da hep çıkarı için Arıyor güvenemiyorum kimseye samimi gelmiyor hiçkimse
hic kimse Burda adamlarla sohbet etmeyi tercih ediyorum diye yazmadi. Konuyu yanlis anlamissin arkadasim.
hic kimse Burda adamlarla sohbet etmeyi tercih ediyorum diye yazmadi. Konuyu yanlis anlamissin arkadasim.
Cok dogru, aynen katiliyorum canimben kadın arkadaşlarımla feminist teorileri, her türlü modern fizik teorisini, nöro bilimini, hayvan haklarını, doğayı kurtarmak için neler yapabileceğimizi, kadın haklarını genişletmek için politik olarak yapılması gerekenleri,
sırt çantamızı alıp dünyanın dört bir yanını gezme hakkındaki planlarımızı, dünyanın farklı kültürlerini... aklınıza gelebilecek her şeyi konuşuyorum.
tam konuya yorum yapmaya girmiştim son mesaj olarak bunu gördüm yazmadan geçemiycem yani...kadınlar sinsi ya aynen bende samımı olamıorm
adamlar kümesinin de "abilerin ve eşinden" oluşmasına ayrıca bayıldım.
bugüne kadar tanıdığım 28 kadınla sohbet etmekten hoşlanmadım ama abim ve eşimle sohbet etmekten hoşlanıyorum. sonuç: kadınlarla sohbet etmekten hoşlanmıyorum, erkeklerle sohbet etmekten hoşlanıyorum.
mantığınıza kurban olıyım ya, canlarım benim=)
hayır, yaklaşımın da bi garip zaten, sanki "adamlarla konuşuyor" olmakta bir sorun varmış, o kötü bir şeymiş gibi yazmışsın.
her şeyiniz bir dengesiz.
adamla da konuşursun kadınla da konuşursun.
kiminle konuştuğun o kişinin cinsiyetine değil, karakterine bağlıdır. birkaç kadınla karakterin uyuşmadı diye "kadınlarla konuşamıyorum" diye genelleme yapamazsın. bunu diyorum.
hele de bu genellemeyi sanki "kadınlar sadece makyaj ve oje ve saç ve sevgili ve moda konuşur" falan gibi kıytırık ve iğrenç iftiralarla hiç yapamazsınız.
o sizin çevreniz demek ki.
ben kadın arkadaşlarımla feminist teorileri, her türlü modern fizik teorisini, nöro bilimini, hayvan haklarını, doğayı kurtarmak için neler yapabileceğimizi, kadın haklarını genişletmek için politik olarak yapılması gerekenleri,
sırt çantamızı alıp dünyanın dört bir yanını gezme hakkındaki planlarımızı, dünyanın farklı kültürlerini... aklınıza gelebilecek her şeyi konuşuyorum.
dolayısıyla kadınlarla ilgili genellemelerinizden de artık bıktım. hadi diğer kadınlara saygınız yok, kendinize de mi yok be.
ne tarzsınız anlamadım ki.