Benim lisedeyken vardı ama şimdiherkesle çok samimi olmaya gerek yok ki ben de bile bile olmuyorum. bi tane yakın dostum var herşeyimi onla paylaşırım o da 15 senelik arkadaşım.
benim de ikincisi ilişkim olsa bile devamı gelmiyor bi de Dediğiniz gibi karşıdaki gördüğüm olumsuz bi durum bana karşı kıskançlık ya da olumsuz bi hareket davranışı yerle bir ediyor anında kesip atabiliyorum ilişkiyi hiç istemiyorum böyle Olmayı elimde degil karşımdaki insana yeterince güvenemiyorum samimiyetsiz buluyorum ya da çıkarcı böyle olunca da bitiyo görüşmeyi kesiyorum ya da mesafeli oluyorumYaşım 25 oluyor ben de aynıyım. Samimi olmak için çaba harcıyorsunuz da olmuyor mu, yoksa tanıştıktan sonra devamı mı gelmiyor?
Benim genellikle ikincisi. Biraz da benim ona bakış açımla ilgili diye düşünüyorum. Bana göre günlük yaşamda karşılaştığım kadınların çoğu içten pazarlıklı ve samimiyetsiz mesela. Üstümü başımı süzdüyse mesela olay bitiyor bende. O negatif elektrik karşıya da yansıyor büyük ihtimal ve her şey başlamadan bitiyor :)
O da yok ki bir tane olsa kafiydi ama bir tane bile yok bi de yurtdışındayım ben arkadaş bulmakta da zorlanıyorumherkes aynıymış vay be
Zaten çok samimi olduğun 1 2 arkadaşın olsa kafi, gerisi lay lay lom
Yok hayır sıkıcı degil öyle bi ortamım hiç olmadı yurtdışındayım Türk arkadaş kıtlığı olunca ortam olmayınca sıkıntı çekiyorum olan bir iki türk arkadaş ta kafa dengi degil mesafeli bi ilişki oluyor malesefÇevrenizdeki insanlardan da kaynaklanıyor olabilir.
Onun dışında kadınların genel muhabbetlerini mi sıkıcı buluyorsunuz ?
Anladım. Maalesef biraz da şanssızız bana kalırsa. Benim görüştüğüm sadece 1 arkadaşım var. O da cozutursa ben de cozuturum herhalde. Ara sıra onun ortamlarına da giriyorum ama işte sağlam muhabbet yok. Ben kabullendim artık. Bir yolunu bulursunuz umarım.Benim lisedeyken vardı ama şimdi
benim de ikincisi ilişkim olsa bile devamı gelmiyor bi de Dediğiniz gibi karşıdaki gördüğüm olumsuz bi durum bana karşı kıskançlık ya da olumsuz bi hareket davranışı yerle bir ediyor anında kesip atabiliyorum ilişkiyi hiç istemiyorum böyle Olmayı elimde degil karşımdaki insana yeterince güvenemiyorum samimiyetsiz buluyorum ya da çıkarcı böyle olunca da bitiyo görüşmeyi kesiyorum ya da mesafeli oluyorum
Aynen öyleeeZaten çok kişiyle samimi olmak iyi değil ama insanın her şeyi anlatabileceği en azından 1 dostu olması iyi.
Belki de kadınların samimiyetine güvenmiyorsunuzdur, ben de çoğu hemcinsime güvenemiyorum gerçekten güvenecek çok az insan var.