Kadın kadına samimi olamıyorum...

caroll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
318
141
Merhaba hanımlar benim derdim hemcinslerimle..hiçbir bayan arkadaşımla yakınlık kuramıyorum samimi olamıyorum yaşım 27 ve hiçbir yakın samimi oldugum kimse yok hep yüzeysel ve kısa Süreli napıcam ben böyle sizler nasıl samimi olabiliyorsunuz bunun Sırrı ne şaka yapmıyorum lütfen yardımcı olun

bende olamıyorum. muhabbetleri yaşam tarzları pek içimi açmıyor. görüşmek için arayana ne bahaneler uyduruyorum..
ama bazende özellikle şu dönemimde kafa dengi bi arkadaş olsaydı ne iyi olurduda demeden geçemiyorum. başka şehirde var tabi de whatsap arkadaşlığına döndük..
bence bu konu biraz özgüven eksikliğinden.. birazda insanların anlaşma şeklini basit gördüğümüzden..
ben arkadaşım ne kadara çanta cüzdan almış yada saçını neye boyatacağına karar veremediği için girdiği depresyonu , beğendiği erkeğin özelliklerini dinlemeyi çekmek istemiyorum..

Karakterle ilgili bu durum hakikaten kimisi herkesle çok samimi,kimisi herkesle yüzeysel,kimisi hiç dost canlısı değil vs vs.
Ben de pek sıcakkanlı ve girişken değilimdir.Hatta bazı zamanlar buzdolabı gibiyimdir ama kendime yakın bulduğum insanlar var yine de bence siz hala o insanlarla tanışmamışsınız.
Bir iki kez deneyin bence davet edilen yere gidin,eğlenmeye çalışın belki oralarda fikirlerinizin uyuştuğu bir ortam edinirsiniz.

Ne bileyim arkadaşım olsa bile hep bi mesafeliyim yakınlık olmuyor elimde degil sorun bende mi çözemedim

Yaşım 25 oluyor ben de aynıyım. Samimi olmak için çaba harcıyorsunuz da olmuyor mu, yoksa tanıştıktan sonra devamı mı gelmiyor?
Benim genellikle ikincisi. Biraz da benim ona bakış açımla ilgili diye düşünüyorum. Bana göre günlük yaşamda karşılaştığım kadınların çoğu içten pazarlıklı ve samimiyetsiz mesela. Üstümü başımı süzdüyse mesela olay bitiyor bende. O negatif elektrik karşıya da yansıyor büyük ihtimal ve her şey başlamadan bitiyor :)

herkes aynıymış vay be

Zaten çok samimi olduğun 1 2 arkadaşın olsa kafi, gerisi lay lay lom

herkesle çok samimi olmaya gerek yok ki ben de bile bile olmuyorum. bi tane yakın dostum var herşeyimi onla paylaşırım o da 15 senelik arkadaşım.
Benim lisedeyken vardı ama şimdi
benim de ikincisi ilişkim olsa bile devamı gelmiyor bi de Dediğiniz gibi karşıdaki gördüğüm olumsuz bi durum bana karşı kıskançlık ya da olumsuz bi hareket davranışı yerle bir ediyor anında kesip atabiliyorum ilişkiyi hiç istemiyorum böyle Olmayı elimde degil karşımdaki insana yeterince güvenemiyorum samimiyetsiz buluyorum ya da çıkarcı böyle olunca da bitiyo görüşmeyi kesiyorum ya da mesafeli oluyorum

Çevrenizdeki insanlardan da kaynaklanıyor olabilir.
Onun dışında kadınların genel muhabbetlerini mi sıkıcı buluyorsunuz ?

Çevrenizdeki insanlardan da kaynaklanıyor olabilir.
Onun dışında kadınların genel muhabbetlerini mi sıkıcı buluyorsunuz ?
Yok hayır sıkıcı degil öyle bi ortamım hiç olmadı yurtdışındayım Türk arkadaş kıtlığı olunca ortam olmayınca sıkıntı çekiyorum olan bir iki türk arkadaş ta kafa dengi degil mesafeli bi ilişki oluyor malesef

Zaten çok kişiyle samimi olmak iyi değil ama insanın her şeyi anlatabileceği en azından 1 dostu olması iyi.
Belki de kadınların samimiyetine güvenmiyorsunuzdur, ben de çoğu hemcinsime güvenemiyorum gerçekten güvenecek çok az insan var.

Bende yurtdisindayim ama 2 yasimdan beri ve cogunluk Alman arkadaslarim var. Herkesle cok iyi anlasirim. Acaba Alman olduklarindanmi bu kadar memnunum orasini bende bilmiyorum.

Anladım. Maalesef biraz da şanssızız bana kalırsa. Benim görüştüğüm sadece 1 arkadaşım var. O da cozutursa ben de cozuturum herhalde. Ara sıra onun ortamlarına da giriyorum ama işte sağlam muhabbet yok. Ben kabullendim artık. Bir yolunu bulursunuz umarım.

Valla çoğu zaman hemcinslerımden nefret ediyorum Sevmemizmi gerekiyordu
Bikaç kişi olur frekansının tuttuğu ,anlaşır gidersiniz ,ama demekki senin çevrende böyle insanlar yok

Aynen öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…