Arkadasliklar cok önemli diye düsünüyorum. Tabiki kafa dengi olmasi sart. Ben arkadas konusunda gercekten cok sansli olanlardanim. Hepsi kendisini egitmis ve kültürlü insanlar. Hatta burada bile inanilmaz insanlarla sohbet ediyorum.
Bugün mesela, cok sevdigim ve görüs acisina deger verdigim bir arkadasimla perde bakindik ve cok güldük, eglendik. Satici kadinda birden bizimle birlikte kahkahalar icindeydi ve isimizi halletik. Bu arada cok güzel perde aldim kizlar
Hatta arabayi sürerken, arkadasimin iltifati beni cok mutlu etti, iyiki varsin hayatimda dedi, söyle cümle arasi ve bende saniyesinde iyiki sende hayatimda varsin, canim arkadasim dedim ve gercekten ikimizde söyle 10 saniye bu güzel cümleleri icimize sindirdik...
Gercekten ne sansli insanim bu konuda, dilerim hepiniz cok güze arkadasliklar edinirsiniz.
Arkadaslik, esden, cocukdan hatta aileden bile cok güzel seyler katabiliyor insana, eger dogru insansa sectiginiz kisi.
keşke canım işte ben çok şanssızım arkadaşlık konusunda arayan soran da hep çıkarı için arar hiç Yüzüm gülmüyor arkadaş konusunda