Kadın kadına samimi olamıyorum...

Bende de var bu olaydan.Ben kadınlarla sohbet etmekten çok sıkılıyorum çok bunaltıyorlar beni böyle afakanlar basıyor onlarla çay kahve günlerine gitmeyi sevmiyorum.Ben kimseyi etrafımda istemiyorum.Ben başka memlekette yaşıyorum benim evime kimse gelip gitmez o kadar mutluyum ki ama ilerde memlekete gideceğiz ve şimdiden sıkıntısı basmaya başladı.

bende olamıyorum. muhabbetleri yaşam tarzları pek içimi açmıyor. görüşmek için arayana ne bahaneler uyduruyorum..
ama bazende özellikle şu dönemimde kafa dengi bi arkadaş olsaydı ne iyi olurduda demeden geçemiyorum. başka şehirde var tabi de whatsap arkadaşlığına döndük..
bence bu konu biraz özgüven eksikliğinden.. birazda insanların anlaşma şeklini basit gördüğümüzden..
ben arkadaşım ne kadara çanta cüzdan almış yada saçını neye boyatacağına karar veremediği için girdiği depresyonu , beğendiği erkeğin özelliklerini dinlemeyi çekmek istemiyorum..

evet, kadınlar sürekli aldıkları çantalardan, saçlarından, saç şekillerinden dolayı girdikleri depresyonlardan ve beğendikleri erkeklerin özelliklerden bahsederler.
bir kadının hayatındaki en büyük sorun pembe kazağına uyacak eteği olmayışı ve sevgilisinin arabasının son model olmayışıdır.
haklısınız vallahi, kadınla arkadaş mı olunurmuş. iğrenç, yüzeysel yaratıklar ^^

Merhaba hanımlar benim derdim hemcinslerimle..hiçbir bayan arkadaşımla yakınlık kuramıyorum samimi olamıyorum yaşım 27 ve hiçbir yakın samimi oldugum kimse yok hep yüzeysel ve kısa Süreli napıcam ben böyle sizler nasıl samimi olabiliyorsunuz bunun Sırrı ne şaka yapmıyorum lütfen yardımcı olun

"bayan değil kadın" diyerek işe başlarsan belki samimi olabilir hatta şirinleri bile görebilirsin, belli mi olur =)

samimi olduğun bay arkadaşların var mı peki? kadınlarla olamıyorum dediğinde baylarla olabiliyormuşsun anlamı çıkıyor.

Bende de var bu olaydan.Ben kadınlarla sohbet etmekten çok sıkılıyorum çok bunaltıyorlar beni böyle afakanlar basıyor onlarla çay kahve günlerine gitmeyi sevmiyorum.Ben kimseyi etrafımda istemiyorum.Ben başka memlekette yaşıyorum benim evime kimse gelip gitmez o kadar mutluyum ki ama ilerde memlekete gideceğiz ve şimdiden sıkıntısı basmaya başladı.

Adamlarla sohbet etmekten sıkılmıyor musun?
Bir de "kadınlar" ne demek anlamıyorum, o nasıl bir genelleme. Yaklaşık 4 milyar farklı insandan bahsediyoruz.

Arkadasliklar cok önemli diye düsünüyorum. Tabiki kafa dengi olmasi sart. Ben arkadas konusunda gercekten cok sansli olanlardanim. Hepsi kendisini egitmis ve kültürlü insanlar. Hatta burada bile inanilmaz insanlarla sohbet ediyorum.
Bugün mesela, cok sevdigim ve görüs acisina deger verdigim bir arkadasimla perde bakindik ve cok güldük, eglendik. Satici kadinda birden bizimle birlikte kahkahalar icindeydi ve isimizi halletik. Bu arada cok güzel perde aldim kizlar :KK66:
Hatta arabayi sürerken, arkadasimin iltifati beni cok mutlu etti, iyiki varsin hayatimda dedi, söyle cümle arasi ve bende saniyesinde iyiki sende hayatimda varsin, canim arkadasim dedim ve gercekten ikimizde söyle 10 saniye bu güzel cümleleri icimize sindirdik...
Gercekten ne sansli insanim bu konuda, dilerim hepiniz cok güze arkadasliklar edinirsiniz.
Arkadaslik, esden, cocukdan hatta aileden bile cok güzel seyler katabiliyor insana, eger dogru insansa sectiginiz kisi.:KK19:

Adamlarla sohbet etmekten sıkılmıyor musun?
Bir de "kadınlar" ne demek anlamıyorum, o nasıl bir genelleme. Yaklaşık 4 milyar farklı insandan bahsediyoruz.
hic kimse Burda adamlarla sohbet etmeyi tercih ediyorum diye yazmadi. Konuyu yanlis anlamissin arkadasim.

Anladım. Maalesef biraz da şanssızız bana kalırsa. Benim görüştüğüm sadece 1 arkadaşım var. O da cozutursa ben de cozuturum herhalde. Ara sıra onun ortamlarına da giriyorum ama işte sağlam muhabbet yok. Ben kabullendim artık. Bir yolunu bulursunuz umarım.
Hem de çok
Arkadasliklar cok önemli diye düsünüyorum. Tabiki kafa dengi olmasi sart. Ben arkadas konusunda gercekten cok sansli olanlardanim. Hepsi kendisini egitmis ve kültürlü insanlar. Hatta burada bile inanilmaz insanlarla sohbet ediyorum.
Bugün mesela, cok sevdigim ve görüs acisina deger verdigim bir arkadasimla perde bakindik ve cok güldük, eglendik. Satici kadinda birden bizimle birlikte kahkahalar icindeydi ve isimizi halletik. Bu arada cok güzel perde aldim kizlar :KK66:
Hatta arabayi sürerken, arkadasimin iltifati beni cok mutlu etti, iyiki varsin hayatimda dedi, söyle cümle arasi ve bende saniyesinde iyiki sende hayatimda varsin, canim arkadasim dedim ve gercekten ikimizde söyle 10 saniye bu güzel cümleleri icimize sindirdik...
Gercekten ne sansli insanim bu konuda, dilerim hepiniz cok güze arkadasliklar edinirsiniz.
Arkadaslik, esden, cocukdan hatta aileden bile cok güzel seyler katabiliyor insana, eger dogru insansa sectiginiz kisi.:KK19: keşke canım işte ben çok şanssızım arkadaşlık konusunda arayan soran da hep çıkarı için arar hiç Yüzüm gülmüyor arkadaş konusunda

Ayne
Anladım. Maalesef biraz da şanssızız bana kalırsa. Benim görüştüğüm sadece 1 arkadaşım var. O da cozutursa ben de cozuturum herhalde. Ara sıra onun ortamlarına da giriyorum ama işte sağlam muhabbet yok. Ben kabullendim artık. Bir yolunu bulursunuz umarım.
k
Arkadaslik, esden, cocukdan hatta aileden bile cok güzel seyler katabiliyor insana, eger dogru insansa sectiginiz kisi.:KK19:
keşke arkadaşlıklar konusunda ben de sizin gibi Şanslı olaydım ama Yüzüm hiç gülmüyor bu konuda çok şanssızım çogu zaman kafama bile takıyorum istemeden :KK43:

"bayan değil kadın" diyerek işe başlarsan belki samimi olabilir hatta şirinleri bile görebilirsin, belli mi olur =)

samimi olduğun bay arkadaşların var mı peki? kadınlarla olamıyorum dediğinde baylarla olabiliyormuşsun anlamı çıkıyor.
Yok canım yanlış anlaşılma Olmasın Evliyim bir eşim var zaten kadınlarla sorunum samimi bi dostum Arkadaşımın olmayışı sorun bende mi diyorum ama etrafıma bakınca olan kadın arkadaş varsa da hep çıkarı için Arıyor güvenemiyorum kimseye samimi gelmiyor hiçkimse

AynEn öyle çok şanssızım arkadaş konusunda yoksa çok sevilen sayılan kendi halinde iyi bi insanım ama arkadaş konusunda hiç Yüzüm gülmüyor

bende olamıyorum. muhabbetleri yaşam tarzları pek içimi açmıyor. görüşmek için arayana ne bahaneler uyduruyorum..
ama bazende özellikle şu dönemimde kafa dengi bi arkadaş olsaydı ne iyi olurduda demeden geçemiyorum. başka şehirde var tabi de whatsap arkadaşlığına döndük..
bence bu konu biraz özgüven eksikliğinden.. birazda insanların anlaşma şeklini basit gördüğümüzden..
ben arkadaşım ne kadara çanta cüzdan almış yada saçını neye boyatacağına karar veremediği için girdiği depresyonu , beğendiği erkeğin özelliklerini dinlemeyi çekmek istemiyorum..
Tanıdıgınız ya da tanıyacagınız her kadın bu muhabbetleri etmiyordur. Ayrıca suana kadar tanıstıgınız hemcinsleri kendinize yakın hissetmiyorsanız olmayın siz de. Bu cok büyük bir sorun değil. Herkes hemcinsiyle yakın ilişki kuracak diye bir kaide yok. Bazen erkeklerle daha iyi anlaşabiliyoruz farklı sebeplerden. Yani karsınıza kendiniz gibi, kafanıza uyan ve ortak paydalarda bulustugunuz bir kadın arkadas bulana kadar kendinizde "hata" aramayın. Zira bu yaşadığınız gayet normal bir durum. Cinsiyetçi tabularla "kadın arkadasım olmalı" diye yaklasırsanız, bir yerde yanlıs yaptıgınızı düşünüp sebepsiz kendinizi yorarsınız =)

Arkadaşlar Verdiğiniz yorumlar için teşekkürler ama anladım ki ben arkadaşlıklar konusunda şanssız olanlardanım
bence kendinize benzeyen birisine henüz denk gelmemişsinizdir,insanın arkadaşı kendisine benzer:KK66:
sanirim oyle kendim gibi birini bulamadigim icin :KK43:

ben de aynı sorundan muzdaribim. çok samimi bir dostum var o da memlekette. hayatımda bir dönem çok tuhaf, kötü niyetli insanlara denk geldiğim için ister istemez kendimi çekiyorum. ne zaman samimi olacak gibi olsam kendiliğimden araya mesafe koyuyorum. kötü bir huy ama elimde değil...

ben de aynı sorundan muzdaribim. çok samimi bir dostum var o da memlekette. hayatımda bir dönem çok tuhaf, kötü niyetli insanlara denk geldiğim için ister istemez kendimi çekiyorum. ne zaman samimi olacak gibi olsam kendiliğimden araya mesafe koyuyorum. kötü bir huy ama elimde değil...
Of aynen ben de senin gibiyim işte bi de Çocukluğumda Yaşadığım kötü anılarım olduğu için hiçbir kadın arkadaşla samimiyet kuramıyorum

Ben de olamıyorum,bıraz erkek gıbı yetıstım..Agzım bozuktur,fazla dogalım.Kız tuvaletıne gırdıgımde tum muhabbetlerden ıgrenıyorum ...Yok oje,yok çanta,yok su bu..Bunalıyorum..Kız arkadasım cok az,erkek arkadaslarımdan da evlendıkten sonra uzaklasmıstım ..Resmen arkadassız kaldım sayılır.
Bence; kızların yanında ıstedıklerı arkadasları onları devamlı pohpohlayıp ayy bugun cok guzelsın falan dıyen ınsanları tercıh edıyorlar.Ben dobrayım ve hemen lafımı söylerım.Eee sen de ben gıbıysen bıraz zor olabılır:)

Son düzenleme:
Ben insanlarla tanistigimda o insanin güzelliklerini görüyorum sadece. Yani karsimda her insanin cok özel ve degerli oldugunu düsünüyorum.
Hayatimda su insan sinsi veya cikarci gibi düsüncelerim olmadi, belki birazda önyargisiz katilmak lazim olaya. Bu arada her insanin cok güzel bir özelligi vardir, mesela birisi cok güzel el isi yapar, birisi cok güzel pasta yapar birisi sadece sohbeti hosdur, yani ideal ayni ben gibi olmasini zaten istemem dogrusu. Ama su bir gercek kendisini egitmis her insan cok ilgimi ceker, hangi konuda olursa olsun. Gercekten birazda olaya nasil yaklastigimizla baglidir.
Ama herkesin güzel arkadasliklari olmasini dilerim. Sadece sinirlarini bilmeyen kaba insanlardan haz almam.
Yeri gelirse ilk adimida ben atarim, hic fark etmez, eger karsimdaki insanla güzel bir sohbetim olacak ise.
Belki birazda karekter meselesi, her insan acik ve disa dönük olmayabiliyor.
Biz arkadaslarimiz arasinda, birbirimize moralmen destek olan, psikolog gibiyiz vallahi, buda insani cok mutlu ediyor.

Samimi olacak güven vermiyorlar demek ki..Mesafeli olmak iyidir bos yere canın sıkılmaz..

X