- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.241
gÜnaydın kızlar
merhabalar kızlar bugün yeniden adetlendim dr gel demişti ama gitmekte kararsızım çünkü yeniden hayal kırıklığına uğramak yeniden toparlanmak ama bir yandan umut dünyası deyip neden başlamıyorsun diye ikilemde kalmak insan olmak böyle birşey ikilem de kalmak bir yanım umutsuz bir yanım umuttur diyor eh ben böyle duruma çok kızıyorum arkadaşlar umarım cvplarsınız
slm kızlar nasılsınız bende kaçgündür pek uğrayamıyorum sizle konuşmak iyi geliyo bana ama karşılasamıyoruz.kaydirigubbakcemile5
karşılaşsakta buluşamıyoruz ben en çok bunu anlamıyorum:uhm:
kızlar MAONYAA diye bir arkadaşımız vardı en son süt buharı işlemini 3 gün yapıcam haber vericem demişti daha ses seda yok ne oldu acaba hamile kaldıda haberimizmi yok merak ettim.CADIARZU
iyi tatiller kızlar nerelerdesiniz bu aralar pek kimse yok bizim topikte nerelere gittiniz yahuuu AskAsk canım benimde günüm yaklaşıyo geçen ay 24 de oldum şimdiyse bir hafta önce ara kanama oldum 2 ,3 günde bitti bakalım günüm gelince olucakmıyım valla asker gibi gün sayıyom benim şafak ne zaman biter acaba 10 yıl oldu ya sabır demekten başka çare yok...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?