- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.281
slm canım hiç böylr birşey duymadım 13 sm lik yumurtaların nereye gidiyor nasıl iş dr ne diyor ertesi gün kanamamı oluyosunki öyle gidiyo üzülme canım inşallah düzelir bu durum :teselli:
selam kızlar tiroit ve prolaktin sorunu olan var mı
bende aynen hayıtı içmeyi bıraktım sıcaklardanmıdır nedir bilmem aspirin içmeyi bıraktım hergün polen kullanmayı bıraktımmmmmmm herseyi bıraktım
slm fatoş,aramızda yenisin sanırım,bende bunlar normal olduğu için bi bilgim yok tatlım,senin durumun nedir?
slm kızlar,kuzecim çok üzüldüm canım,inş tez vakitte şifa bulursun.
aşkcım,herşeyi bıraktınya,inşhiç ummadığın anda gelcek bebişin,bizim diğer topicten arkadaş,aşılama olcaktı bu ay,geçen ay kist yüzünden ertelenmişti,oda bütün evi falan temizlemiş,hiç dikkat etmemiş yani,zaten kendiliğinden olmuyo,aşılamaya gitcem diye,ama bi bakmış ki hamileeeeeee.rabbim ol deyince bütün sebepler çaresiz kalıyo,inş.bizimde olcak bebeğimiz.opuyorumnanaktan
kardelencim altta gördüm seni nasılsın iyimisin canım.
kızlaraaaar nerelerdesiniz kimse takılmıyo buralara herkes tatilde heralde :sm_cool:
ben buradayım bir yere gittiğim yok kazık çaktım buralara bu ay enteresan oldu bnm için dr. bize bol istirahat verdiŞeniz:teytey:15 gün sonra yeniden gidecem ultrasona ve tedaviye devam nasip herşey kızlar bu topkte hamişlerimiz diye bölüm açalım herkes adını yazsın hamiş kalanlar ötekiler moral olur ne dersinizolumunekankayizsmile
slm kızlar,epeydir görüşemedik malesef,ben bu ay tedavi görmüştüm ya,sonuç pozitif kızlar,ama kanamam var az az ,o y,zdende yatıyorum.rabbim hepinize nasip etsin inş.daha bişye anlamıyorum,bi değişiklik yok duygularımda,zaten tam tutnmuş değil,dua edin kızlar,sizi seviyorumopuyorumnanaktan
:kardelancim hayırlı olsun inan çok sevindim nezamandır bir güzel haber duymuyoruz inşallah tamamen sımsıkı tutunur bebişin sana rabbim yüzünü güldürsün.:lepi: :lepi: :lepi:
kardelencim inan çok sevindim gerçekten inşşşşaaaaaaalllllahhhhh sımsıkı tutunsun sna bebğin cnm moralini yüksek tut ne olur kendim için sevinemesemde en azından sizlr için sevineyim en azından tedavin olumlu sonuçlanmış bu da çok önemli allahımdan dileğim bebğini alacağın günüde göstersin inşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh sana ve inşallah hepimize
kardelencim tebrik ederim canım inan çok sevindim insallah Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder dualarımız seninle kendine iyi bak canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?