- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.261
:hulya:günaydın arkadaşlar,nerelerdesiniz?
:hulya:
kardelencim nasılsın ben öğleden sonra açıyorum çoğunlukla ev işleri falan başkada işim yok sen neler yapıyosun evdemisin devamlı benim gibi baska yaptığın bişeyler varmı ben devamlı yanlızım yaptığım birşey yok evde oturup duruyorum işte
hayırlı cumalar kızlarr nasılsınız?niye buralara kimse uğramıyor artık nerelerdesiniz konuşcak kimse yok kardelencim sen neler yapıyosun mubarek cuma saatinde hepimizin duaları kabul olur inşaallah.:Saruboceq:
hayırlı cumalar pervin bak karşılaştık nasılsın
iyim canım şimdi gördüm malesef karşılasamadık açıyom kimse yok bakıyom kimse yok nereye gitti bizim kızlar .:sm_confused:
sayfanın en altında kimler okuyor diye yazıyor şu anda kimsenin olmadığını görüyorum kendimden başka yarın yine büyük gün ak mı kara mı belli olacak tek yumurtaya kalınca işimiz çok zor umut da çok az tabii bir de işin stresi canımı çok yanması:Saruboceq:
sayfanın en altında kimler okuyor diye yazıyor şu anda kimsenin olmadığını görüyorum kendimden başka yarın yine büyük gün ak mı kara mı belli olacak tek yumurtaya kalınca işimiz çok zor umut da çok az tabii bir de işin stresi canımı çok yanması:Saruboceq:
kızlar slmmm bİr pc buldum sİzlere bakİm dedİm nasılsınız
herkes İyİmİ
yaaaaaaaaaaaa
Özledİm sİzlerİ
nasılsınız kızlar neler yapıyonuz bakalım buaralar ben yine adet oldum bu ay hayıt suyuda içmicem bal karısımıda içmicem sadece süt buharını yapayım diyorum oda yaparsam bakalım kendimi hepten saldım hiç birsey yapmak istemiyorum ooooooofffff ooooooooffffff nolcak benim bu halim bilmiyom
kızlar merhaba herkesin iyi habere ihtiyacı var ama nasip nasip olursa inşallah güzel olacak ama maalesef her defasında hayal kırıklığı var herhalde zamanı diye düşünüyorum kızlar size bir şey soracağım bende çok enterasan bir durum var dr. sürekli bana bunu söylüyor yumurta takibi olayında iki yumrta oluyor sonra 13 cm e geliyor ertesi gün hokus pokus yok oluyor kendiliğinden gidiyor bu durumu yaşayan var mı bana yazar mısınız bilmiyorumkismile cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?