- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.221
gözünüz aydın canım
anladım cnm çok çok geçmiş olsun inşşallah hayırlısı böledir pek gözümüz aydın olamadı ya iğneler için o yüzden benimde moralim bozuk napıcam bilmiorum valla
canım eşin talileri için gözünüz aydın demiştim
geç olsunda güç olmasın canım inşşşş 2 ay bekleseniz bile beişiniz gelir
inşşşşşşşşşşş
huhuuuuuuu
:
Hayırlısı cnm saol ne yapalım yapcak bişe yok beklicez artık beklemek bizim kaderimiz nede olsa :ecrin_bebek::ecrin_bebek:zemuszemuszemuszemus
anladım cnm çok çok geçmiş olsun inşşallah hayırlısı böledir pek gözümüz aydın olamadı ya iğneler için o yüzden benimde moralim bozuk napıcam bilmiorum valla
canım,gözünüz aydın,testler güzel çıkmış.
evet iğneler biraz pahalı ve sadece yarısını devlet ödüyo,bu konuda dr un sana yardımcı olması gerek,en uygun yeri söylüyo dr.inş.seni bekletmeden gelir bebişin.
canım iyiyim toparlandım biraz
erken yaptırmadım canım zaten test günümüz 13 pazar olduğu için 14 yapacaktık has ben 1 gün önce yaptırdım çünki has bayağı uzak eğer gebelik çımazsa boşu boşuna has gitmeyeyim dedim
ben klomen kullanıyorum 5 gün kullandım bıraktım öbür aya kadar. hemen hamile kalanlar varmı
sağlık olsun canım
ne yapalım
biz elimizden geleni yaptık
herkese günaydın öncelikle canım yetercimmmm haftasonu yoktum yeni girdim nete çok üzüldüm ama vardır bi hayır kendini sıkma üzme hep yanındayızzzzzzz :teselli:
cnm seninle birlikte gün saydım inan mutlu haberi almak için şu an şoktayım. Hayırlısı ne ise o olsun allah tan olmayınca olmuyor ne yapsak:teselli: Inan gittiğim toplantılarda hadi ikinciyi yap vakit geç diyorlar içim kan ağlıyor cvp veriyorum ama gel bana sor çok üzgünüm çoook bilmiyom kardeş ne yapsak olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?