- 12 Haziran 2019
- 17.465
- 105.977
- 36
-
- Konu Sahibi berlin8982
Çok tatlısınVayt taktikler
Her konuda bu kadar mantıklı yazmana helal olsun.
Aynı şekilde bende seni görüyorumÇok tatlısın ☺
O değilde ne zaman aklıma gelsen ya konu açıyorsun ya da yorum yapıyorsun❤
bir de yapmadıkça kadınlarda bazen yapmamak geliyor, yaptıkça açılınabiliyoyani bence çok hoş bir durum değil
bebek de çok yeni ama
bebeğin büyümesini bekleyene kadar da araya soğukluk girmesin tabi ki.
biraz cinsellik içeren filmler falan izleyin.
şu an çok extreme şeyler de yapamazsınız bebek de var.
en güzeli seksi yayınlar takip etmek bence.
bir de yapmadıkça kadınlarda bazen yapmamak geliyor, yaptıkça açılınabiliyor.
ilkin isteksiz olursunuz da sonradan açılırsınız.
MerhabaMerhaba sevgili hanımlarUmarım herkes iyidir
Konu tam olarakta başlıkta yazdığı gibi . Kendimi ‘kadın’ olarak değil sadece ‘anne’ olarak görüyorum. Olayı daha fazla açmak gerekirse ;
30 yaşındayım .Çok şükür dünya güzeli (her annenin evladı gibi) bir evladım var2 ay önce anne olmuş bir kadınım .
Evet hamilelik zor bir durumken , bebek ile günlük hayata adapte olmak daha bir zor ama çok şükür hamile ya da lohusa depresyonu gibi durumlar yaşamadım. Alıştım , hatta hayatım daha güzelleşti , çok eğleniyorum onunla birlikte. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ❤
Fakat ;
daha öncede cinsel olarak çok istekli bir kadın değildim, hamilelik ile dahada azalan bu istek bebeğimin gelmesi ile tamamen yok oldueşimi çok seviyorum , eşimde beni. Bazı yorumlarımda da söylerim ‘bir gün ayrılsak bile iyi ki çocuğumun babası’ diyeceğim birisi . Bunu söylüyorum çünkü durumun sevmemek ya da az sevmek ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Eşim karısı olduğum için haklı olarak(!) bana yanaşmak isteyecek diye mümkün oldukça ya ondan erken yatıyorum ya da geç . Ama bu saçma sapan durumu ona yaşatmaya hakkım olmadığını biliyorum. Ne alaka annelik başka / eş olmak -kadın olmak başka . Manyak mıyım ben ?
Göğüslerim süt doluyken, bebeğimizin yatağı dibimizdeyken(tabii ki yatağını dışarı çıkarırım böyle bir durumda ama o bile çok rahatsız ediyor beni , -saçma olduğunu bilsem de- kendim için onu atıyormuşum gibi hissediyorum )ya da onu emzirip yatağına yatırdıktan sonra dönüp birşeyler yapmak fikri bile rahatsız ediyor benigörende 40 yıllık anneyim sanacak buldumcuk mu oldum nedir
Demem o ki ; her ne kadar lohusalık depresyonu filan yaşamadım desemde bu bir depresyon mu ? Değilse ne ? Var mı bu durumu yaşayan ? Varsa çözen ? Geçiyor mu bu durum zamanla ? Alışıyor mu insan anne-kadın kavramlarının farkına ?
Ne yapmam gerek ?
Bana değerli fikirleriniz ile yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba
Bu konuda sana cok iş düşüyor
Bebegi cok kafaya takma,bırak mışıl mışıl uyusun
Duşta olabilşr,baska odada olabilir bi şekilde yanas eşine
Evet yorgunsun,içinden gelmiyor ama mesela bu hafta iki defa yakınlassan emin ol alışacaksın.yaptıkça yapasın gelecek☺
Hatta bebek olunca daha heyecanlı oluyo
Sekiz ve iki yasında cocuklarımla odamız bitişik
Aman ses gittimi,aman uyandılarmı falan diye düşününce baya adrenalinli oluyo:))
Hem evin her yeri fikri fantazi ufkunuzu da açarBu evin heryeri bizim fikri daha önce hiç aklıma gelmemiştiyani doğru biz çıkabiliriz işte insanın içinde olmayınca öyle oluyor herhalde Eşim tabii ki yaklaşıyor ama ben abuk bahaneler üretince sarılıp uyuyoruz . Çok anlayış gösterdi bu durumda bana . Ama dediğiniz gibi bir çözüm bulmam gerek. Ve yine haklısınız insan uzak oldukça hiç istemiyor
Çok tatlısın ☺
O değilde ne zaman aklıma gelsen ya konu açıyorsun ya da yorum yapıyorsun❤
Aynı şekilde bende seni görüyorum
Nicke bakmadan beğeni yapıyorum hep. Bir bakıyorum beğendikten sonra hep sen ❤
Diyorum ya görmemişin çocuğu olmuş modundayım ‘anayım ben ana’ diye geziyorum evdeİlk bebekte, koruma içgüdüsü nirvana oluyor. Erkeklerin anlam veremediği bir hal alıyor malesef. Uykusuzluk ta tuzu biberi. Canım burnumda zaten bir de senin şeyinle uğraşamam modunda olunabiliyor.
Bir süre sonra geçiyor neyseki
Bende durum tam tersıydı 40 günün gecmesını zor beklemiştim ustune kanamam 2 ay sürmesin miresmen catlamistim.hatta eşime teklifi ben yapmıştım .Bence 2 ay normal hormonlar şuan annelik üzerine çalışıyor.peki esiniz istiyor mu ?
Onun istememesi daha kotu olurdu bende eşimle bu konuyla ilgili savaşmıştımGüzel yorumlarınız , yardımlarınız için teşekkürler tek tek yanıtlayamıyorum malum yakamda bir bit ile yaşıyorum
Evet eşim istiyor , yani beni bu konuda zorlamıyor ama istiyor