- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.021
- 34
- Konu Sahibi mavkelebek
Şey dermişim; ama benim kocişimmmm çokkkk tatlı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.erkeklerin köküne kibrit suyu deyip çözelim konuyu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey dermişim; ama benim kocişimmmm çokkkk tatlı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.erkeklerin köküne kibrit suyu deyip çözelim konuyu :)
ilk göçler 60-70 yıllarında olsa 3. kuşak olmalı şu anki Türkler.Çünkü o kızlar oranın dilini, yasasını, kültürünü bilmediği için daha muhtaç oluyor ve ailelerde bunu istiyor zaten. Sen, ben gitsek onlara kök söktürürüz ama gencecik gözü açılmamış kız ne yapabilir?
Yap vallahi. En iyisi.Iste onu kast ediyorlar aslinda tam tersi anneden olan öz ama gel de anlat bunu
Zaten bi gun kafamin tasi iyice atacak ikisinindr soyadini kendi soyadim yapicam :)
babalar, kardeşler, kocişler hariç :)Şey dermişim; ama benim kocişimmmm çokkkk tatlı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Şöyle ki; işlerine öyle geliyor. Tek sebep bu.ilk göçler 60-70 yıllarında olsa 3. kuşak olmalı şu anki Türkler.
Türkçe'yi düzgün konuşamayacak kadar uzaklar ama zihniyet nasıl orada takılıp kalıyor? ilginç.
eşit olmak mümkün değil.Erkek kadın eşitliği diye diye tabiri caizse kendi ağzımıza sıçtık hayır efendim eşit falan değil olamaz da...çocuk doğurmayı lohusalıği falan da atlamışsın bi kendimize gelelim artık ya..
Benim dediğim üvey öz kardeş durumunu kabul etmişti bilim yani babalar aynı anneler farklı olsa bile bilim demiş ki bunlar öz kardeş.Hayir bilim bunu kabul etmiyor
Tum soy arastirmalari kadin uzerinden yurur
Yanlisiniz var bu konuda , kaynak paylasabilir misiniz?
Keske gocebilsek :)
Zaten hic anlamadigim kadinlarin bunu baska kadina reva gormesi , daha once de yazdim arada esitsizlik varsa en buyuk sebebi yine kadinlar
Erkeklerini agam pasam , kizlarini hizmetci zihniyetle yetistirenler de kadinlar
Ben bütün çalışmayan kadınlar böyle diye genelleme yapmadim eskiden tüm kadınların çalışmadığı zamanlarda kadinlarin gidecek yeri yokken böyle yaşıyorlardı dedim
Ayrıca suanda da boyle yaşayan kişi sayısı az buz değil
Bahsettiginiz konunun esitlikle bir alakasi yok.Kadin erkek esittir evet.Toplumda her konuda esit haklara sahibiz demek.Sizin tarif ettiginiz durum omurgasiz erkeklerin kadin calissin her türlü sorumlulugu sirtlasin bende keyfime bakayim demesidir.Adi ustunde eş yahu herseye ortak borcada sorumlulugada mutlulugada.Adam olmayan erkek musvettelerini adam kategorisine almayin.Allah iyilerle karsilastirsin
ki bazı bilimadamlarının kadın çalışma arkadaşının projelerini çalıp ödüller aldığı çıktı ortaya.Benim dediğim üvey öz kardeş durumunu kabul etmişti bilim yani babalar aynı anneler farklı olsa bile bilim demiş ki bunlar öz kardeş.
Haber çıktı ama başlığını okudum sadece. İçeriği okumadım beyin yıkama algı muhabbetleri işte.
Bilimin her dediğine zaten inanmayın diyorum erkekleri, ataerkilliği savunuyor yalan yanlış bilgi verse de diyorum ama siz yanlış biliyorsunuz bilim kabul etmedi diyorsunuz.
Bilim de işine geldiği gibi hareket ediyor yani birilerini memnun etmek için aaa biz kadınlardan soy devam ediyor dedik ama şimdi tekrar araştırdık aslında babalardan devam ediyor çünkü sperm sahibi olan o der işin içinden çıkar.
Ya da işte öz üvey kardeş durumu yok babalar farklı olsa da öz kardeşler anneler bir der öteki gün ama babalar aynı olsun anneler farklı onlar özdür biz araştırdık derler haberleri yayarlar.
Ee insanlar da yani ataerkil toplumlar da hemen balıklama atlıyorlar erkeklerin yüceltildiği durumlara...
Her bilim adaminin dedigini dinlemiyorum ben :)Benim dediğim üvey öz kardeş durumunu kabul etmişti bilim yani babalar aynı anneler farklı olsa bile bilim demiş ki bunlar öz kardeş.
Haber çıktı ama başlığını okudum sadece. İçeriği okumadım beyin yıkama algı muhabbetleri işte.
Bilimin her dediğine zaten inanmayın diyorum erkekleri, ataerkilliği savunuyor yalan yanlış bilgi verse de diyorum ama siz yanlış biliyorsunuz bilim kabul etmedi diyorsunuz.
Bilim de işine geldiği gibi hareket ediyor yani birilerini memnun etmek için aaa biz kadınlardan soy devam ediyor dedik ama şimdi tekrar araştırdık aslında babalardan devam ediyor çünkü sperm sahibi olan o der işin içinden çıkar.
Ya da işte öz üvey kardeş durumu yok babalar farklı olsa da öz kardeşler anneler bir der öteki gün ama babalar aynı olsun anneler farklı onlar özdür biz araştırdık derler haberleri yayarlar.
Ee insanlar da yani ataerkil toplumlar da hemen balıklama atlıyorlar erkeklerin yüceltildiği durumlara...