• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Günaydınnnlar canım arkadaşlarımmm. Kimleri görüyorummm. Hoşgeldiniz kızlar çok özledim sizi yaa siz benim ailem gibisiniz :) tekrar bi arada olmak çok güzel :) :KK54::KK54::KK54:

image.jpeg

Sabah 1 kase çorba içtim. Şimdi işe gidiyorum :)

Kizzzlarr bana ne yapsanizz haklisinizz çok kotu şeyleryasadim maddi manevi cçok büyük sarsintilar bni yeniden araniza alirsiniz demi çok üzgünüm bn ne yapacagimi bilemiyorum :KK43:

Seni neden tekrar aramıza alalım ki sen zaten hep buranın bi parçasısın hep bizimlesin balım. Burda 3-5 kişiyiz ve hepinizi ayrı seviyorum.

Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim
Kimse yok tu bu gün şenlenmis buralar sizi görünce çok sevindim
Bugun ki kilom 73.6
Ben çok sıkıldım veremiyorum
Hergün aktif olucam sorumlu olmak başka
3 4 gündür ne diyet ne spor
Yarın tekrar başlıyoruz
Yaza şurda ne kaldı

Ben zayıf olmak istiyorumya
Az kaldı ha gayret

Simdiden hayırlı olsun
Ben seni evli saniyodum

Kader sen neler yapıyorsun hayatım
Yeni işin hayirli olsun
Memnun musun

Sahalarda daha çok görmek isteriz hayatım

Melis elif nerelerdesin iz kizlar

Hoşgeldin balımm bende yoktum bi ara. Hemen toparlanıp geldim. Yaza çok az bir zaman kaldı artık aklımı başıma alıp şu diyet kafasından çıkıp sağlıklı beslenme dediğimiz şeyi yapmalıyım. Diyetteyim deyip çikolataları, tatlıları götürdüm olacak iş değil, diyet psikolojisi beni yasaklı yiyeceklere yöneltiyor. Sağlıklı bir menü hazırlamaya çalışacağım inşallah.

Yeni işim çok güzel çok rahat canım teşekkür ederim :) sen neler yapıyorsun? Evet dediğin gibi daha sorumlu olmamız gerekiyor.

Güncel ="imgehayal, postöldürürsünüz member: 213746"]Bende beni unuttun zannettim :KK42:Bizde sizleri özledik :KK60:Sende sabah güncel kilonu yaz ki kaldığımız yerden devam edelim :21::KK49:[/QUOTE]
Guncel kilommu:KK57: soylesem oldurursunuz:KK17:o_O:eek:

Yaaa kizlarr bn ne yapicam bilemiyorum bu sabah tartildim yeniden basa donmusum yaaa tam tamina 65kiloo :mad: uff ne yapicam bnnn bu kadai iradesizimmm

Selam kızlar, nasılsınız ?
Bu sabah 1 kase çorba yarım dilim çavdar ekmeği
Öğlen yarım kase çorba içtim .

Melisim diyete yeni başlıyormuş gibi düşün. Sıfırdan. Bozma sakın moralini :) bende doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu kapmışım.

Back